Търся читав майстор по спирачната система?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Търся читав майстор по спирачната система?

Мнение от theOnly » 16 Авг 2007, 21:52

Здравейте, бихте ли ми казали къде да отида на майстор да установи и отстрани проблема, тъй като чувам различни мнения, кой каквото иска да ми прави,това казва че е проблема.Значи доста често когато натисна спирачката, и педала хлътва до 3/4 горе долу,после като го напомпя и си спира нормално и се втвърдява,добре че съм го свикнал и гледам да се съобразявам,докато го отстраня. Казаха ми да си обезвъздуша спирачките и да си сменя течността, отидох до един сервиз за това, но ми казаха че може да не е от това,а да е от АБС-а и можело полошо да стане,затова първо да си видя АБС-а. Ако отида, дори да не е там повредата,ще ми кажат че имам абс да правя и ще кажат дай ся 400лв :) затова искам надежден майстор който разбира и ще помогне :)

Между другото пиша и в този форум, макар че съм все още с опел,защото скоро ще го сменям с Е39 ,а и знам че имам доста какво да се научи от доста хора тук :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 17 Авг 2007, 13:41

според мен абс-а няма ибщо с това!!!! по вероятно да са гумчките на помпата пробвай това!!!а иначе специално майстор за спирачки все още не съм чувал/ходил!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Авг 2007, 14:15

Имам човек пиши на ЛС :)

Назад към Извън Темата