Радар-детектори Whistler vs Cobra - Легални ли са?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
simeon написа:добре де, аз ли съм малоумен или просто не разбирам? има ли кой да ми обясни как се ползва детектора? постоянно ми пищи когато няма нищо, а като ме хванат с радара и гък няма????
ами може би е заради това, че полицаите не държат радара постоянно включен, а само в определен момент-примерно точно като минеш покрай тях. На мен често ми се случва като карам, детектора да изпищи за кратко и да отчете Х вълни, т.е. полицейските. След това спира и примерно след километър има патрулка. Аз си го обяснявам, че полицаите държат радара изключен и "стрелят" само по някои коли и всъщност засичам част от "изстрелите" към предните коли, което пак е нещо, защото все пак внимавам като засека такива единични сигнали и в почти всички случаи е имало патрулка по-нататък по пътя. Но като цяло и детектора не дава пълно спокойствие и 100% сигурност-просто и куките са намерили начин. А иначе за другите К, Ка вълни-това са от бензиностанции, магазини и т.н. А и един въпрос-на входа за София, където всеки знае, че има камери и радари, всеки път ли ви пищи детектора? До сега само два пъти ми е пищял на Х вълни, веднъж минах и нямаше нищо, дали изключват радараите от време на време дори там? По принцип за там знам, че винаги е имало...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Случвало ми се е и покрай постоянно включен да минавам, но доста рядко. 2-3 пъти за няколко месеца. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
тея последните Кобри Уж хващат некав ТР4 сигнал които е когато е в покой .. или поне така прочетох в форума които съм дал ... и аз съм си поръчал такъв точно заради тея екстри
и някфа друга имало .. ТОП ГЪН нещо си .. което при първото стреляне връщало грешно отчитане на полицеиския радар ... освен некои ако има познат кукер да се навият да го пробват дали действа
и някфа друга имало .. ТОП ГЪН нещо си .. което при първото стреляне връщало грешно отчитане на полицеиския радар ... освен некои ако има познат кукер да се навият да го пробват дали действа

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3