Айде пак ударено Е-36

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 13 Авг 2007, 23:17

atanasova86 написа:добре че не бях сама та имаше да ме държат да не го очистя с песеема,копелето гадно.

86 или 96 си? я пак си помисли и за напред го давай по кротко....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 14 Авг 2007, 10:27

GIORCETO написа:
atanasova86 написа:добре че не бях сама та имаше да ме държат да не го очистя с песеема,копелето гадно.

86 или 96 си? я пак си помисли и за напред го давай по кротко....

доколкото си спомням 86,НЕ бих направила нещо такова казах го в яда си,.Знаеш кво е ПСМ нали?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ///Malkia » 14 Авг 2007, 10:32

Току що някакъв пиян (0.75 по дрегер от куките) кюстендилски селтак ( що не си седите в гората, бе селяни скапани.....) е ударил брат ми. Брат ми прави ляв завой а, боклука тръгнал да го изпреварва и не разбрал един вид тая кола пред него що мига с левия мигач...........Двете леви врати са леш и леко задния калник. Колонката между вратите се прибрала 5-10 см на вътре.

Та незнам малко ми идва изневиделица и искам малко съвети момчета...

Колата е застарахована в Булинс, дайте малко инфо плащачи ли са, имат ли добър сервизи, ако искам в дару ше ме огрее ли, тая колонка оправя ли се...и т.н.

Ебати 1 месец я кара тая кола и ........отиде да я оставя на паркинга който е на 300 метра от блока и дебила го нацели ...... ебати вектрите и ебати селските рацери в квартала и то по тесните улички - къде бе сельо тва да не ти е на мегдана............

Радо-рф - бой до скъсване брат и да не ти дреме - ТЕ НА ТОВА СА СВИКНАЛИ :

какво мрънкаш като недоебана полякиня-ударил го и то4ка.Има ли зна4ение от кои град е виновника или вие е софията не серете :bgflag: .поздрави от КН
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата