Къде е уловката според вас???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Къде е уловката според вас???

Мнение от BarniPPP » 05 Авг 2007, 14:01

Значи попаднах случайно на ето този линк за продажба на коли http://home.mobile.de/cgi-bin/homepageS ... tnerHead=1.
Как мислите къде е уловката,защото това е невъзможно да са реалните цени.

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 05 Авг 2007, 14:35

Der Wert "1." ist ungültig für den Parameter head
дали не се е рабрало вече за уловката :mhihi: иначе има измами в мобиле.де не е сефте . Даже са някакви изпипани - "нищо не плащаш преди да видиш , пращам ти колата с еди коя си фирма .." имаше някаква тънка врътка и ти приберът някой лев
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 05 Авг 2007, 14:42

Докато има кой да се върже, ще има измами.

Аз като продавах тук миналата година Алфата и сума ти навлеци ми писаха некви глупости как ей сега утре ми пращат парите обаче . . . :mhihi:

Правилото е че ако е прекалено добро да е истина, то не е истина.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BarniPPP » 05 Авг 2007, 14:54

mitak_o написа:Der Wert "1." ist ungültig für den Parameter head
дали не се е рабрало вече за уловката

Абсолютно нямам представа какво означава това защото не разбирам немски.Преведи ако обичаш.

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 05 Авг 2007, 15:31

BarniPPP написа:
mitak_o написа:Der Wert "1." ist ungültig für den Parameter head
дали не се е рабрало вече за уловката

Абсолютно нямам представа какво означава това защото не разбирам немски.Преведи ако обичаш.

тo и аз незнам , това ми излиза от линка който си дал . Сигорно е изтрита страницата вече
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 06 Авг 2007, 22:49

То цялото си е една уловка :winky:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Авг 2007, 23:24

BarniPPP написа:

Казва, че има грешка в линка.... някъв параметър на скрипта не е правилен... :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BarniPPP » 07 Авг 2007, 0:18

А бе тва беше някав немски сайт с мнооого евтини коли.Попаднах на него от мобиле.де ама явно доста бързо са го затрили.Поради какви причини :roll: Не само тука има измамници ам :mhihi:
Ми нека някой мод да я заключи темата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 07 Авг 2007, 8:12

Врътки да искаш...

Като се почне от импулсни телефони и сладкодумни "продавачи" дето два часа по телефона ви обясняват как сте ударили джакпота с тая кола, мине се през "Дааа, колата е много шойн, ама има и други кандидати, ако наистина сте сигурен, преведете 10% от сумата, и като си получите колата ще платите останалите", вие го питате защо цената на колата е толкова ниска, а колата е с всички екстри и все едно изляза от магазина, и се почва "Ами аз я продавам на тая цена, защото чичо Джон от САЩ ми завеща 2 милиона и заминавам да си ги получа и ще си купя Ферари после", или "Продавам я изгодно на тая цена, защото намерих в Пакистан новия модел, пак изгодно и да не го изтърва", може и по-реални истории като "Приет съм и заминавам спешно да уча за Англия (по средата на семестъра), а там колите са с обратно движение и тази няма да ми върши работа" или каквото там измъдрят още докато лапнете въдичката...

Или говорите сто часа, разбирате се, човека по телефона изглежда сигурен, отивате с парите, обачееее ... ами тя цената вече не е същата, появиха се много купувачи (или вие нещо не сте "чули" добре по телефона, цената не е тази), дай сега още 1 - 2 - 3 - 4 хиляди ойро...

Хората мобиле.де са си го написали на сайта:

http://www.mobile.de/sicherheit/intro_s ... &sprache=2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 07 Авг 2007, 10:25

В мобилето измамните обяви почти винаги са с много лъскави коли за много малко пари за модела, тел. в повечето случай няма.Има само мейл и в забележките пише, че колата е в Германия, но собственика е в Англия.Като стигнете до някакаква кореспонденция започва да ти обяснява, че жена му е в 8-мия месец, работи на нефтена платформа..... и всичко това в Англия.Вкарваш парите в сметка и той ти праща колата на посочен от теб адрес чрез куриерска фирма.Ако ти хареше колата казваш паролата за теглене на парите, или нещо подобно и фирмата ти дава талона.В момента в които преведеш парите, те си ги теглят и ти пиеш една студена вода за 4-5 000Е.

Ето ви и пример:
http://mobile.de/SIDwpDjx4OxXnKcBBf.GpR ... 271689576&
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 07 Авг 2007, 10:33

И още една:

http://mobile.de/SIDwpDjx4OxXnKcBBf.GpR ... 271597040&

Ако му се занимава на някои с добър немски или английски може да ги провери.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

Назад към Извън Темата