Какво е необходимо при смяна на книжка
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Какво е необходимо при смяна на книжка
Изтича ми книжката и не знам какво освен снимки искат в КАТ… има ли някой който е минал през тази процедура… какви такси и т.н.
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
медицинско, заявление, снимки /2бр. мисля/, документ за внесена такса според съответната поръчка. Това е.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Такаа аз скоро се подвизавах в КАТ не за смяна а за издаване искарах Ц категория,Медицинското е 40 лв вече
На мен ми искаха психо но без него неможе да почнеш курса,а щом вече я имаш(ако я имаш) мисля че не би трябвало да ти го искат отново
Сними ще трябват актоални не по стари от 1 месец (така мисля че ми казаха на мен)
Вземи си 2 формуляра по 50 ст са Винаги се обърква единия (поен аз де
) щото гишето от което се взимат на същото се подават и всичките документи (много тъпа работа редиш се 30 минути за формуляр попълваш и после пак на гишето още 30 минути
)
И нещо което ще т исвърши работа бъди много ама МНОГО ЛЮБЕЗЕН,чудеса стават с вълшебната думичка
Успех
На мен ми искаха психо но без него неможе да почнеш курса,а щом вече я имаш(ако я имаш) мисля че не би трябвало да ти го искат отново
Сними ще трябват актоални не по стари от 1 месец (така мисля че ми казаха на мен)
Вземи си 2 формуляра по 50 ст са Винаги се обърква единия (поен аз де

И нещо което ще т исвърши работа бъди много ама МНОГО ЛЮБЕЗЕН,чудеса стават с вълшебната думичка

Успех

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
6 мнения
• Страница 1 от 1