Място за летуване по южното черноморие, 4 дни, малък бюджет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 26 Юли 2007, 23:50

С две ръце за лозенец миналото лято бях там понеже хотелите бяха пренаселени спахме на квартира 7 лв на легло и цените са си поносими . Дискотеката Алкохол е чудна има и чалга версия Ескада ли как се казваше . Плажовете също са много приятни абе обстановката си е чудесна :D
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5, Е60, Е30
Мечтае да кара: с талон
Детайли за колата: БМВ

Мнение от Se7ven » 26 Юли 2007, 23:57

Мога да ти уредя спане в Черноморец 10 лв. леглото със самостоятелен санитарен възел. Там е евтино за хранене по кръчмите има си всичко и е на 6-10 км. от Созопол. Аз утре пътувам номера ми е 0887781838-Йордан ако има нещо звънкай.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 27 Юли 2007, 21:56

Данчо, благодаря и на теб за предложението, но май няма да има нужда.
След обсъждане на варианти, звънкане на познати се стигна до следното.
Ще нощуваме в Бургас, т.е. искам да запитам дали там има кадърни плажове, на които да се отиде или е по-добре с чантичката, пътя, автобусчето и на някой друг близък плаж в обхвата ни?

Квартирата ще ни е безплатна, тъй че до голяма степен това определи нещата, понеже 3х 10~15лв на вечер х 3 нощи ~ 135лв спестени пари, които могат да се вложат в друго.

Тъй, че предложете кадърен плаж, ако не в Бургас, да е в обхвата на 30-тина минутно пътуване с автобус, примерно.

Благодаря още веднъж!
:smoke:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 27 Юли 2007, 23:33

Плажа в Бургас е ужасен :puke: По-добре отивайте на Крайморие (което е квартал на Бургас - в посока Созопол е), Черноморец или Златна рибка... Варианти мнооого, всеки ден може да сте на различен :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vitorio » 28 Юли 2007, 13:49

несебър е твоето място квартира ще си намериш 100 процента на тази цена

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 28 Юли 2007, 14:01

Плажа в Сарафово е що годе нормален има си и капани :D Друг вариант наистина е Крайморие оттам се почва на доле Отманли , Черноморец и вече Созопол това е в обхвата на 30 минутното пътуване с бус :) Ако те интересува нещо повече прати ЛС
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар

Re: Място за летуване по южното черноморие, 4 дни, малък бюд

Мнение от Eva* » 28 Юли 2007, 17:38

CuMo написа:Не сме претенциозни, но за предпочитане е цената за нощувка да не надвишава 10 - 15лв. /може би искам твърде много, но ориентировъчно ме устройва финансово/.

Аз за последно ходих в Китен и въобще на морето преди 4 години.

Ето тук - http://www.hotel-maria-kiten.com/ Хотела е на мой познат. Има винаги топла вода, стаите са много прилични и добре обзаведени, тихичко е и е сенчесто, и може да си поспиш на хладно в горещините. Въпросния хотел е зад станцията на МВР и наистина е на 15-20 метра от плажа. Зад него е този на НСБОП. :D На плажа ще си ограден от полицаи, но поне не пишат актове. :mhihi: Лично аз си плащам пакет - "нощувки и пълен пансион". Храната е почти домашна, което ме удовлетворява, че поне не наливам пари в кръчми за ядене и не се ядосвам, че пържолата не струва.

В Китен има много яка дискотека - "Зангадор"

http://83.148.64.85/~discobg//designs/c ... php?id=189

Изображение

на другия край на плажа Атлиман, на който плаж е и въпросния хотел.

Принципно аз правя така. Вечерям, нагласям се и с тумбата правим една хубава разходка през града, кръчми, джинче и тоник. като ковне 23,00 ч. отиваме в Зангадор - яко купон и като се уморим - през плажа и директно в хотела. Спане и от другия ден - пак така. :D Хубавото на пълния пансион в този хотел е, че никой не ти затваря вратата, щото времето за закуска, вечеря или обяд било минало. И да закъснееш - страшно няма. Папането е там.

А и може да отскачате до ММЦ-то или до Приморско за купона. ;)

Ако ще звъниш на посочените мобилни - избери първия, той е на една готина мацка, на който е кръстен хотела - Мария. Поздрави я от мен. ;)
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 29 Юли 2007, 12:46

В Китен като цяло всичко е на съвсем народни цени. Квартира за тези пари лесно можеш да си намериш. Навсякъде има табели, че има свободни места!

На плажа има една кръчма "Сръбска скара". там има обедно меню с което можеш да се наядеш като цар за 2.50 лв ;) Има разнообразие от манджи, обслужването е на много високо ниво и всичко е съвсем прясно!

Плажа е малко пренаселен ест но ... винаги можеш да си намериш свободен чадър.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 29 Юли 2007, 12:57

И аз съм твърдо за Китен... Просто е изключително. Пълно е с млади хора, забавлението е на 6. Квартирите са евтини. Наистина плажа е пренаселен, но пък миналата година имахме място да разпънем на плажа един много голям дюшек (от тия 5в1) и то към 11 часа, когато вече е пълен плажа така че се понася. Просто ако имаж такава възможност отиди там... ;)

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Юли 2007, 18:22

CuMo написа:Данчо, благодаря и на теб за предложението, но май няма да има нужда.
След обсъждане на варианти, звънкане на познати се стигна до следното.
Ще нощуваме в Бургас, т.е. искам да запитам дали там има кадърни плажове, на които да се отиде или е по-добре с чантичката, пътя, автобусчето и на някой друг близък плаж в обхвата ни?

Квартирата ще ни е безплатна, тъй че до голяма степен това определи нещата, понеже 3х 10~15лв на вечер х 3 нощи ~ 135лв спестени пари, които могат да се вложат в друго.

Тъй, че предложете кадърен плаж, ако не в Бургас, да е в обхвата на 30-тина минутно пътуване с автобус, примерно.

Благодаря още веднъж!

много лош избор
няма логика ще спестиш от нощувки пък ще си отровиш нервите и пак си оставаш в големия град.
аз на тва не му викам почивка
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 31 Юли 2007, 18:54

ми, то по тази логика... все едно да си в София и да ходиш на плаж във "Варадеро". Аз така правя, като пропусна морето, но да си на море и да биеш път с автобус, за да идеш на плаж си е кофти работа, но може това да са му възможностите. Нека не го обвиняваме. Бургазлии как ходят на плаж на "Веселие", Созопол, Каваците и т.н.? Същата работа.

Иначе, до Бургас със сигурност има хубави местенца, но си е по-добре с автомобил, отколкото с рейс. Например две места в две различни посоки - Поморие на 27 км. или Черноморец на 22, след него е Созопол, там пък има хубав къмпинг непоследствено преди града, май "Златна рибка" се казваше, също и къмпинг "Градина" с големи плажове.
Да караш Peugeot е страст!

Предишна

Назад към Извън Темата