кои тука се занимаваше с продажба на телфони
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
///sasho написа:BMW-X5 написа:WilliamsF1Team написа:BMW-X5 написа:///sasho написа:dizelboy написа:
8800 nokiq na dobra cena ponei da e 4itava
Имам , ама е Gold , и е на добра цена : 950 лв. чисто нов.
Gold-a върви около 2000 лв. чисто нов ако не е от китаскиийте парцали имам човек който е заинтересован да купи 2-3 броя...
![]()
![]()
![]()
До какви пари и колко е сериозен?
До такива каквито е написъл ///sasho само ,че за толкова пари ме съмнява да се намери истинска Nokia...
На телефона пише "Made in Finland".
Продавам го за тия пари , просто , защото седи и събира прах и няма кой да го ползва. Ма за сега никой не го купува , а само ми пращат ЛС-та с въпроси за телефона. Явно , защото си мислят , че е някое менте. Е , не е менте , нито е някой операторски боклук на промоция . Абсолютно нормална Нокия си е .
Баце, и на китайскиата пишеше Made in Finland и беше в кутия с много добра изработка ,но се въвеждат едни кодчета и истината излиза на яве ...
BMW-X5 написа:///sasho написа:BMW-X5 написа:WilliamsF1Team написа:BMW-X5 написа:///sasho написа:dizelboy написа:
8800 nokiq na dobra cena ponei da e 4itava
Имам , ама е Gold , и е на добра цена : 950 лв. чисто нов.
Gold-a върви около 2000 лв. чисто нов ако не е от китаскиийте парцали имам човек който е заинтересован да купи 2-3 броя...
![]()
![]()
![]()
До какви пари и колко е сериозен?
До такива каквито е написъл ///sasho само ,че за толкова пари ме съмнява да се намери истинска Nokia...
На телефона пише "Made in Finland".
Продавам го за тия пари , просто , защото седи и събира прах и няма кой да го ползва. Ма за сега никой не го купува , а само ми пращат ЛС-та с въпроси за телефона. Явно , защото си мислят , че е някое менте. Е , не е менте , нито е някой операторски боклук на промоция . Абсолютно нормална Нокия си е .
Баце, и на китайскиата пишеше Made in Finland и беше в кутия с много добра изработка ,но се въвеждат едни кодчета и истината излиза на яве ...
Ако твоя човек го устройва цената , нека да дойде и да си напише кодчето и след това , ако иска да го купи. Както казах на телефона пише "Made in Finland" , а не "Made in China" , нито пък "Made in Hungary" , а пък той може и в Авганистан да е правен. Аз няма как да го знам това.
А пък ако е прекалено ниска цената за тая нокия , мога да я вдигна по всяко време , за да повярвате , че наистина е хубава.
Ако има заинтересовани за Нокията , тел.:0888250018 или на ЛС , ама по добре на тел. номер , защото ми омръзна да чета само ЛС-та свързани с тая Нокия.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
SpUd3r написа:Отиди при Алексгруп магазин за гсми и там са, можеби най-ниските цени в София
Тоя е мнооого съмнителен

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Е да фирмата му не е регистрирана по ддс,но за гаранциите доста приятели са си взимали телефони от там след мен и не е имало никви проблеми 

Tux0 Ca !

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Абе мани тая работа
На едно приятелче му взе гаранцията заради една точка на панела е това кво е
Може ли 2 години колкото трае гаранцията на този телефон да не му се направи нито една драскотина а

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Тва е голяма простотия,ако толкоз много исакш да играеш игрите си купи една нормална нокиа със стария симбиан и можеш да си ги играеш всичките игри 

Tux0 Ca !

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3