кои тука се занимаваше с продажба на телфони

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 04 Юли 2007, 22:52

///sasho написа:
BMW-X5 написа:
WilliamsF1Team написа:
BMW-X5 написа:
///sasho написа:
dizelboy написа:
8800 nokiq na dobra cena pone :mhihi: i da e 4itava

Имам , ама е Gold , и е на добра цена : 950 лв. чисто нов.

Gold-a върви около 2000 лв. чисто нов ако не е от китаскиийте парцали имам човек който е заинтересован да купи 2-3 броя...

:shock: :shock: :shock:
До какви пари и колко е сериозен?

До такива каквито е написъл ///sasho само ,че за толкова пари ме съмнява да се намери истинска Nokia...

На телефона пише "Made in Finland".

Продавам го за тия пари , просто , защото седи и събира прах и няма кой да го ползва. Ма за сега никой не го купува , а само ми пращат ЛС-та с въпроси за телефона. Явно , защото си мислят , че е някое менте. Е , не е менте , нито е някой операторски боклук на промоция . Абсолютно нормална Нокия си е .

Баце, и на китайскиата пишеше Made in Finland и беше в кутия с много добра изработка ,но се въвеждат едни кодчета и истината излиза на яве ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 04 Юли 2007, 23:33

BMW-X5 написа:
///sasho написа:
BMW-X5 написа:
WilliamsF1Team написа:
BMW-X5 написа:
///sasho написа:
dizelboy написа:
8800 nokiq na dobra cena pone :mhihi: i da e 4itava

Имам , ама е Gold , и е на добра цена : 950 лв. чисто нов.

Gold-a върви около 2000 лв. чисто нов ако не е от китаскиийте парцали имам човек който е заинтересован да купи 2-3 броя...

:shock: :shock: :shock:
До какви пари и колко е сериозен?

До такива каквито е написъл ///sasho само ,че за толкова пари ме съмнява да се намери истинска Nokia...

На телефона пише "Made in Finland".

Продавам го за тия пари , просто , защото седи и събира прах и няма кой да го ползва. Ма за сега никой не го купува , а само ми пращат ЛС-та с въпроси за телефона. Явно , защото си мислят , че е някое менте. Е , не е менте , нито е някой операторски боклук на промоция . Абсолютно нормална Нокия си е .

Баце, и на китайскиата пишеше Made in Finland и беше в кутия с много добра изработка ,но се въвеждат едни кодчета и истината излиза на яве ...

Ако твоя човек го устройва цената , нека да дойде и да си напише кодчето и след това , ако иска да го купи. Както казах на телефона пише "Made in Finland" , а не "Made in China" , нито пък "Made in Hungary" , а пък той може и в Авганистан да е правен. Аз няма как да го знам това.
А пък ако е прекалено ниска цената за тая нокия , мога да я вдигна по всяко време , за да повярвате , че наистина е хубава.

Ако има заинтересовани за Нокията , тел.:0888250018 или на ЛС , ама по добре на тел. номер , защото ми омръзна да чета само ЛС-та свързани с тая Нокия. :D :D :D

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Юли 2007, 23:38

SpUd3r написа:Отиди при Алексгруп магазин за гсми и там са, можеби най-ниските цени в София ;)

Тоя е мнооого съмнителен :!: Нито има регистрирана фирма, нито нищо - работи напълно НЕлегално :evil: :evil: Плюс това отнема гаранции за щяло и нещяло :evil: :evil:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 05 Юли 2007, 0:19

Е да фирмата му не е регистрирана по ддс,но за гаранциите доста приятели са си взимали телефони от там след мен и не е имало никви проблеми ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 05 Юли 2007, 0:20

аз за тия съм чел и още по кофти мнения даже :confused:
май не им е много читава работата
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Юли 2007, 0:22

Абе мани тая работа :evil: На едно приятелче му взе гаранцията заради една точка на панела е това кво е :shock: :shock: Може ли 2 години колкото трае гаранцията на този телефон да не му се направи нито една драскотина а :?: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 29 Юли 2007, 11:56

А дали ще може да се намери някоя хубава Nokia N-gage (QD) ?
И за какви пари бихме си говорили? :)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 29 Юли 2007, 12:13

Тва е голяма простотия,ако толкоз много исакш да играеш игрите си купи една нормална нокиа със стария симбиан и можеш да си ги играеш всичките игри ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 29 Юли 2007, 12:40

В момента има перфектен N-GAGE но не е QD на цена 160лв пълен комплект
Niki Lauda

Предишна

Назад към Извън Темата