София - Бургас?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Мнение от © » 20 Юли 2007, 22:56

bam-bam написа:
absix написа:Накрая ще взема да се затрия :confused:

досега излизал ли си извън София :roll:

да оцелееш в София също не е лесно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Юли 2007, 1:51

© написа:
bam-bam написа:

да оцелееш в София също не е лесно :mhihi:

не плаши децата че туку виш некои се отказал да доиде некои път на Екото от некоя провинция :mhihi: :mhihi: :mhihi:

по скоро ми беше станно ако ми каже че не е излизал и не знае от къде да мине ... то 2 магистрали няма за Бургас освен ако не мине по тая за Варна и от там слезне по краибрежието надолу ... все пак да помисли и над тоя вариянт :)
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 21 Юли 2007, 10:32

bam-bam написа:

Други остроумни въпроси имаш ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Юли 2007, 21:23

absix написа:
bam-bam написа:

Други остроумни въпроси имаш ли?

сори нямам

и все пак в първия момент наистина това ми мина през акъла и за това си питах директно ;)
няма много пътища до Бургас мисля за да се чудиш ;)

п.п. ако найстина не знаеш от къде да минеш съжалявам че не съм те взел на сериозно но наистина си мисля че не си на 15 за да не може да прецениш сам и да търсиш помощ тука
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 25 Юли 2007, 22:00

3 часа София-Бургас :shock:
Аз вземам Гълъбово - Свети Влас за два часа и половина, а това са около 220 км... За 3 часа няма кой да го вземе разстоянието София-Бургас, особено пък през лятото, щото са над 450км ;)
Айде и аз да се включа, понеже тоя маршрут Гълъбово - Нова Загора - Свети Влас го минавам по няколко пъти месечно и в двете посоки.
Вас не ви интересува как е до Нова Загора, затова почвам оттам нататък:
В петък и неделя движението е адски натоварено. Очаквайте пътуване в колона през деня и жалки опити да изпреварите потоците от ТИР-ове по малките часове на ноща. Не се заблуждавайте - движението сутрин и вечер е еднакво гадно, повярвайте ми! Високите скорости не са желателни, понеже по тоя път стават много злополуки, има много полиция и т.н. За полицията - след Нова Загора, в село Съдиево понякога има полиция, в следващото село също, ама му забравих името, имаше поредица от кофти завои - десен-ляв-десен-ляв. Оттам нататък Злати Войвода, така се казва селото, там полиция има почти винаги, после са Сливенските Минерални Бани, там също 99% е завардено. След успешно преминаване оттам се качвате на Сливенското околовръстно шосе, там има полиция под един от мостовете в 50% от случаите. Внимавайте също преди петолъчката в Горно Александрово, има бензиностанция ШЕЛ, то е 200 метра населено място, ама е населено място и понякога има полиция. На самата петолъчка рядко съм виждал... Следващото място с 50% полицейско присъствие е село Венец, преди Карнобат. След това село Венец, пътя става много опасен в продължение на 3км според табелите, ама май са повече - има спускания и изкачвания и много хора тръгват да изпреварват без видимост, опасно е, неведнъж съм карал в банкета зарати такива идиоти, моля не бъдете като тях - има огромни зелени табели, които гласят, че има опасен участък, спазвайте ограничението от 90км/ч и не изпреварвайте там! Точно след този опасен участък и фактически преди кръстовището за Карнобат, също може да очаквате полиция на отбивката вляво. От баира може да видите Карнобат пред вас, след това правите лек десен завои и виждате кръстовище - наляво Карнобат, направо магистралата. избирате си посока и продължавате.
Магистралата започва след около 6-7-8 км гадни завои и двупосочно движение, но веднъж стъпите ли там, може да си карате наволя, само внимавайте за парчета от изгърмели гуми, последния път щях да си изпатя... Полиция там няма, само на КПП Бургас.
Пътя през Карнобат и Айтос поолекна след като пуснаха магистралата в действие и не е лош, но има полиция на още 2-3 места, а и е с 15 км по-къс ;)
Ако ще ходите по Слънчев Бряг и околността, препоръчвам пътя през Карнобат и Айтос, а след като излезете от Айтос, ще видите голяма табела "Слънчев Бряг наляво" , завивате, минавате няколко селца и сте в Каблешково, оттам имате избор пак - през Ахелой (по-хубав път, но по-натоварен) или през Тънково (малко неравен, но няма движение, излиза на околовръстното на Слънчев Бряг)
Ако изберете пътя Карнобат-Айтос, да кажа къде има полиция: в началото на Карнобат, преди Лукойл, към края на Карнобат също може да има (там ме спряха оня ден), на излизане от Карнобат има КПП, доста често има патрул там. Оттам нататък, до Айтос не съм виждал полиция, след Айтос има КПП пак и оттам нататък зависи кой път ще хванете, ако е към Бургас, в село Ветрен има полиция също и на КПП Бургас, ако след Айтос завиете наляво по прекия път, внимавайте във всички села там, щото доста често е завардено.
Надявам се, че съм бил полезен ;)
Карайте разумно, пътя е адски, особено неделя и петък, не предприемайте рискови изпреварвания, като карате в колона спазвайте дистанция и се пазете от хубави, големи и скъпи коли, мислят се за безсмъртни, понеже карат коли за по 100+ бона, ама не са... ;)
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 26 Юли 2007, 22:33

Andronoff написа:За 3 часа няма кой да го вземе разстоянието София-Бургас, особено пък през лятото, щото са над 450км ;)
За 3 часа е много трудно да се вземе,съгласен съм,ама разстоянието е не повече от 380-390 километра - миналата година съм го засичал - от началото на магистралата в София до влизането в Бургас ми отчете 388 километра...взех го за малко повече от 4 часа чисто време с нормално каране...тогава я нямаше новата отсечка при Бургас,минаваше се през Карнобат и Айтос...а подбалканският път е даже малко по-къс,с около 20 км...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 27 Юли 2007, 17:19

Точно така. Закръгля се на 400км с малко каране в София. Аз съм от Бургас :mhihi: .
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Юли 2007, 17:38

стига бе хора-ясно ,че малко преувеличих! обясних няколко пъти как съм го изкарал три часа! пак казвам! разстоянието от софия/кв.горубляне-аз съм от там/ до влизане в бургас е некъде към 360км по новата могшстрала-засечено! аз го взех под 4ч с поръчка н апрозорчето на МакДоналдс на пазарджик и около 10мин чакане заради катастрофа на магистралата и още 5мин преобличане от разлято кафе! за това написах 3ч се взима щото извадих мойте спирания! може и да съм сбъркал с половин час ,но имах впредвид,че е адски бързо -сравнено с миналата година ,заради новата отсечка! тва беше идеята!
мога да ви кажа,че изобщо не беше толкова натоварено трасето-пътувах на 29.6. сутринта и не съм карал на първа космическа...!нормално бързо каране!

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Юли 2007, 17:58

стара загора - нова загора 171км/ч средна скорост със старото бензиново 320 :D

между другото там е изключително опасно защото има състезатели /като мен преди/, а не се вижда заради това, че пътя се спуска и се изкачва и в ниското колата може да остане незабелязана :help:

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 27 Юли 2007, 18:21

Мда, а има и полиция на МЕТРО, след него и там в едно от селата чат-пат...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 27 Юли 2007, 18:28

© написа:...

Често пътувам до Стара Загора и се заглеждам на некролозите по дърветата отстрани на точно тази отсечка. Наистина е много опасно, защото когато някоя кола е в ниското е невъзможно да се види, колкото и да си мислех обратното.... случвало ми се е да ме изпреварват и когато видя, че някоя кола се показва отпред сека пътя на този, който ме изпреварва, щото неведнъж сам съм щял да стана на пастет там, пък нека ме псуват... неслучайно линията там е непрекъсната, ама бръсне го някой... като си представя колко мои познати намериха края си на тази отсечка Стара Загора - Сливен ми става черно пред очите.

Иначе Нова Загора - Слънчев бряг (отбиване през Карнобат) го взимам за 2 часа и нещо, в които и половин час хапване след паметника на Айтос (страшно готвят в тва кръчме ;) ). Карам си супер спокойно, щото и без това има достатъчно самоубийци в бръснещ полет ниско над асфалта.
---

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 27 Юли 2007, 18:32

не напразно наричат отсечката ст.загора-нова загора"алеята на смърта".
не препоръчвам пътуване петък и неделя адско е
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 28 Юли 2007, 16:00

Аз също препоръчвам подбалканския път, както още малцина. ;)
Ако продължите по стария път през Карнобат внимавайте за един страшен капан - точно на изхода на Карнобат има малък пункт на КАТ и си поставят радара на прозореца който гледа към идващите от посока София. Не виждате никакава патрулка, но изгаряте елементарно. :mhihi: :mhihi: Още повече си мислите, че вече сте извън града - да ама не!!!
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Юли 2007, 16:24

Момчета по полека ,не е невъзможно да се вземе за 3 часа,но на кого е нужно това бързане?
Да не би да се премести морето?
Едва ли,единственото което може да стане е да си развалите почивката и не само вашата!!!
Айде и умната,ако не може и русата :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата