Някой ходил ли е в Равда?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Юли 2007, 22:23

ходи ве ходи яко е :)
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Юли 2007, 22:25

ми то щом ше ходите да се напивате-за кво ви е да биете път до морето!?!? тя солената вода не става за пиене-пробвах! :lol:
където и да идеш ,щом компанията е добра ше си изкарате добре!
а от мен още един глас за Лозенец-от три години съм там и нямам забележки...освен общовалидните!

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 20 Юли 2007, 23:55

err0r написа:A между Несебър и Равда има 2 интересни местенца. Едното е кръчма "Варварите"... малко по-скъпа от нормалните заведения, но пък... си заслужава!!! Второто е откритата дискотека на несебърския плаж - Планета Пайнер! :)

Планета пайнер я няма вече и помен няма от нея :) Иначе равда е доста спокойно местенце :) а варвари е супер :D
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 21 Юли 2007, 2:06

Планета Пайнер миналата година я имаше, но в интерес на истината няма какво толкова да видиш в Равда има 5-6 кафета които стане ли 11 затварят, 2 дискотеки едната от които е Пайнера, Варвари казаха, че било хубаво ма няма да издаржа някакви голи пищови да ми се размахват там и 2-3 кръчми. Нищо особенно не е хубавото е че Несебър е близо и можеш да се разходиш там поне има яки кафета и дискотеки, пък и на Sunny-то е хубаво. Ти решавай, но аз тази година няма да съм на Равда защото несъм очарован ще ходя на кк Чайка м/у Варна и Константин и Елена, дано ми хареса.

Успех в избора

Предишна

Назад към Извън Темата