Либийската работа,митингите и двойните стандарти...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кое е правилно?

Анкетата свършва на 05 Авг 2007, 21:47

никакво отстъпване-квото и да натискат и искат джагалите!
16
39%
трябва да се действа дипломатично в такива случаи!
9
22%
Война! ....и квот сабя покаже!
12
29%
Траем си и чакаме чуждо решение на проблема-малки сме!
4
10%

Общо гласове : 41
Гост
Аватар

Либийската работа,митингите и двойните стандарти...

Мнение от Гост » 16 Юли 2007, 21:47

понеже работата отива на свършване май в Либия -да ви питам за вашето мнение:
Кво мислите за целата работа с мед.сестрите в джамахирията!??...А и изобщо за действията на милата ни родина и управниците ни!!!??
Така или иначе парите явно са платени и джагалите почват да харчат,ма на мен тая работа малко ми звучи като.... тероризъм! Същото е да вземат терористи заложници в некой театър и да кажат-искаме толко пари иначе ше качнеме хората на въжето! По тая логика утре некои други джагали*например Нигерия или Габон или Горно Бонго* може да пипнат други нашенци и докато не получат 200-300 милиона евра да ни мъчат! Плюс тва нали се сещате ,че тия кинти ние* всички ние с вас ше ги платим* ,щото примерно намаляването на дълга на Либия към нас означава ,че тия пари няма да влезат в бюджета и некой требва да ги покрие с данъци и разни други...!
Има нации* например евреите*които не ебават да плащат при никви обстоятелства при изнудване и така отбиват предварително всякакви бъдещи мераци за пробване*въпреки ,че са давали доста жертви по тоя начин*! Аз не казвам ,че требва да жертваме жениците-те явно не са направили това ,за което ги обвиниха,ма и не съм съгласен да плащам ,заради тъпото управление на управниците ни! Щото *ако сте забравили* ,когато станало напечено Полша,Филипините и др. са си изнесли сичките хора от там много бързо и са останали от наще -балъците да цъфнат налъмите ! Отделно и те са били предупредени ,ама май са се полакомили да изкарат допълнително докат нема други....! Във всеки случай аз не съм съгласен да плащам за чужди грешки и ако ше воюваме с джагалите-ок! Ше защитаваме някаква кауза!.... ,ма тоя номер с изнудването хич на ми допада!! Просто утре още некой хитрец като Кадафито ше се сети ,че мое си оправи бюджета с "тъпите българи" и ние пак ше сме на топа на устата. Съчуствам на потърпевшите,но не желая и аз да съм потърпевш ,защото в тоя случай сега ше има 2-3 милиона потърпевши с 200-300млн евро ,които ше имат по-скъпо парно,данъци и кво ли не,а не само 5 човека! Естествено човешкият живот няма цена,но тва ,което направиха либийците направо прехвърля всякакви човешки и земни норми!!!
И пак опираме до двойният стандарт-както и с бакшишите и с еколозите! Едните блокираха София и ни направиха да си говорим сами,заради техните искания и никой не ги барна с пръст,а другите ги разкавохо от гонене и глоби и бой ,щото не можело! Не съм поддръжник чак толкова на каузата за Странджа ,но ме нервира ,че за едните може ,а за другите -не! При едни и същи обстоятелства!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Юли 2007, 21:58

Мен най- ме е яд, че деца умират заради това, че нямало пари за операции в чужбина за присаждане на "едикво си", а на джагалите ще им харижем полвин милиард долара.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 16 Юли 2007, 23:34

bum_bum написа:Мен най- ме е яд, че деца умират заради това, че нямало пари за операции в чужбина за присаждане на "едикво си", а на джагалите ще им харижем полвин милиард долара.

ебем ти скапаната държава, ебем ти скапаните политици.

верно е че никой живот не струва повече или по-малко от друг ама тва е .... ебати ;(
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 16 Юли 2007, 23:36

не бе, не стига че ще им дадем 500 000 000 долара, ами и сестрите ще подпишат декларация, че няма да сърдят шибаната либия за това че са прекарали 8 години в затвора без причина
аааааааааааааааааааааааа
яд ме е :evil:
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 16 Юли 2007, 23:51

Като става дума за сметки пак се сещам за външния им дълг на арабелите :roll:
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 17 Юли 2007, 0:09

бой, шутове, тупаници и мисля, че ще стигнем до консенсус.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 17 Юли 2007, 0:36

Еми пак ше подложим гъза и работата ще се "оправи".В шибана държава живеем и никога няма да се оправим.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 17 Юли 2007, 5:21

абе незнам кое е най-правилното...ама предполагам какво ще стане...

"Траем си и чакаме ЧУДО..."

толкова време с дипломация...нищо не стана, ама за война...не ни стиска май, но и в никакъв случай не е решение...
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Юли 2007, 9:25

аз съм на мнението на израелците! никви отстъпки ,което може да доведе до загуба на задържаните ,но ше се замислят след това други дали да зимат пак българи за заложници или ше си намерят по-лесни плячки! лошото е ,че тва нема как да го кажеш в очите на роднините на задържаните ,щот ако си на тяхно място -нема да приемеш такъв подход.
изродите продължават да ги мъчат ,а и да мъчат половината свят и вчера се събрали ,но нищо не решили....!!! е за кво са се събрали!?!? са въртат с обещетенията на семействата на децата,ма тия па ако мислят ,че ше земат сичките тия пари са в голема грешка! ше им ги дадат и после културно кадафи ше им ги земе обратно под формата на данъци и скъпи прегледи през фондацията на сина си! тоя е ебати хитрия пясъчен педал!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 17 Юли 2007, 9:30

Кога в нашата съвременна история не сме си подлагали гъза на този или онзи ? :shock:
Ние сме си виновни разбра се от преса и вестници ,че има задържани смешна работа.После тиха дипломация .. да не ги обидим случайно и накрая за капак половин милярд.Освен и по една $вирка да врътнат на кадафи .. друго не виждам :evil:
Гласувах да не се отстъпва щото веднуж отстъпиш ли край.Сигурен съм ,че тези пари са за финансиране на терористи !!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Юли 2007, 9:37

Война! ....и квот сабя покаже!

Назад към Извън Темата