!!!!! не минавайте през Румъния (е70/е79) !!!!!
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
!!!!! не минавайте през Румъния (е70/е79) !!!!!
на мен за съжалене ми беше наложително и изядох дървото. Ебаси майката откъде да знам че за румънски граждани сърбите искали виза, и дори за транзитната се чака 2-3 седмици??
та за пътищата според картата
http://www.romaniatourism.com/road_map.html
до Видин е ок, от Калафат жълтото пътче до Турну Северин също, след което е70 до Тимишоара беше с дигнат асфалт, дупки, чакъл, през 5 км светофар заради 1 платно, и средна скорост 15 км/ч. сега е дори затворен доколкото разбрах. 900км е вместо сръбските 800, само деот ги пътувах 30 часа, от тях 5 часа спане.
Съседния път Калафат - Крайова - Дева (е79) за измъкване към Унгария по нформация също е пълна трагедия.
Та аз лично на връщане заобиколих:
Arad - Deva - Sibiu - Pitesti - Craiova - Calafat
там не е раздигнат асфалта, няма светофари през 1 км и е хубав пътя, но си е двупосочно и изморително и около 1300 км Будапеща - София.

та за пътищата според картата
http://www.romaniatourism.com/road_map.html
до Видин е ок, от Калафат жълтото пътче до Турну Северин също, след което е70 до Тимишоара беше с дигнат асфалт, дупки, чакъл, през 5 км светофар заради 1 платно, и средна скорост 15 км/ч. сега е дори затворен доколкото разбрах. 900км е вместо сръбските 800, само деот ги пътувах 30 часа, от тях 5 часа спане.
Съседния път Калафат - Крайова - Дева (е79) за измъкване към Унгария по нформация също е пълна трагедия.
Та аз лично на връщане заобиколих:
Arad - Deva - Sibiu - Pitesti - Craiova - Calafat
там не е раздигнат асфалта, няма светофари през 1 км и е хубав пътя, но си е двупосочно и изморително и около 1300 км Будапеща - София.
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
2 мнения
• Страница 1 от 1