Къде да лепя радиатор на Е36 ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Къде да лепя радиатор на Е36 ?

Мнение от Pin2 » 12 Юли 2007, 19:29

Не съм стигал до такова нещо но се наложи. Цепката е малка, но се опасявам, че може да порасне. Все пак за сега питам за лепене на радиатор.
Ако е възможно да ме опътите къде в София има някой който се занимава с подобни неща. Ако може телефон или точен адрес.
Другият момент е от към цена как е и като гаранция колко е .

Ще съм благодарен да се разровите, че ми трябва бързичко. А пък ако некой от вас се занимава, направо да идвам с бирите :)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 12 Юли 2007, 19:44

При Явор има един де лепи, незнам дали е читав, питай Явор дали има наблюдения

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS 96'

Мнение от Kiceto » 12 Юли 2007, 19:56

Един приятел лепи на едно Пежо някъде в село Волуяк и беше много доволен от работата на човека и от цената ( около 30-40лв. за две доста големи цепки). Ще го разпитам за телефон или точен адрес.

:D
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 12 Юли 2007, 23:24

На Красна Поляна срещу магазина на SIGI.Търси Анатоли.внимавай че май имаше там некъде още един радиаторджия да не му се насадиш на него.Беше ми спукана пробката за обезвъздушаване и гумичките на разширителния съд се беха преебали.Сваляне радиатор,лепене на нова пробка и смяна на гумичките 40 лв.

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 13 Юли 2007, 0:23

утре сабахлен ще огледам как седят нещата, но требва и с батко сончо да се чуя, че той пък арен арен нов радиатор има и да не фаща зян, може да го наместим, най-малкото между седалките :mhihi:

Назад към Извън Темата