Пазете се

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 11 Юли 2007, 9:19

Ми нека за обадят, ще им уредя среща с батковците с палките и пищовите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 11 Юли 2007, 12:52

Vra4anin написа:Преди около година време, на баба ми така и бяха звъняли от името на брат ми, но много достоверни неща знаят копелетата. Примерно, знаеха че брат ми преди еди колко си години е бил войник в еди кой си град, в еди кое си поделение и т.н. Викат "Аз съм внук ти ****** трябват ми 2000лв, ама не ми ги пращай във Враца, ами в Габрово че в момента аз съм там", Но баба ми се усетила по гласа и му казала "Ти не си внук ми, я тъ познавам че си друг, маиняй са че шъ фанааа та прибия пустиняк такъв" :mhihi:
Пък и тръгнали да шашардисват стари хора, дето нямат пари...
НОоооо гадовете имат достъп як !

Прави ми влечатление (че навлизам в друга тема, ама все пак), че примерно разни организации от типа на "JetCredit" - тия също разполагат с яка база данни. И по-точно, ако вкарат някакво име - излиза всичко за тоя човек, ама всичко до 9-о коляно както се казва :shock: Просто се чудя, как, кой, с какъв закон, въобще законно ли е, на такива организации някой да им дава достъп до ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАЩА база данни от информация за кажи речи всеки един човек ?! :help: Интересно ми е.

не те разбирам много, но достъп никой не би следвало да им е давал, те си имат база данни с техните си клиенти и ако някой служител е педал, може да се възползва, ма то и пощаджийката може да е по тая логика.

Само не разбирам що ги псувате и им затваряте, ми разберете се нещо конкретно и :box: дееби копеленцата
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 11 Юли 2007, 23:59

На мене два пъти ми се е случвало да ми звънят и да ме питат имам ли еди-къв си комшия и да съм му кажел ако обичам да се обади на еди-кой си телефон.Единия път си казаха ,че са от неква фирма за събиране на кредити и че става дума за неплатена сметка към МТЕЛ,А втория път даже не пожелаха да ми кажат за какво иде реч.Добре ,че първия път некъв пич си ми обясни точно за какво става въпрос и че по адреса на длъжника намират негови комшии и знаят за тях адрес име и дом.тел.Направо бях изумен!А иначе никво съдействие на такива!Аз да не съм на заплата при тях.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 12 Юли 2007, 13:55

НА мен вчера ми звъни.И вдигам,некъв възрастен мъж(разбрах че не го познава)Вика ми кво праивш Ю?как с?
Аз се правя на удареа,добре съм,
Позна ли ме?
Викам му да кажи?
Ми кажи кой се обажда като позна?
Викам му познах те бе кажи?
Абе братовчед ти се обажда.
Да бе викам познах те.
И той ама аиде кажи ми името,лъжеш че си ме познала.
Викам не те лъжа бе,казвай.
итой пак.
А бротовчед ми е полицай
:mhihi: и му викам аз те познах ама ти случайно да знаеш че единствения ми браоотвчед е полицай? :mhihi: :mhihi: :mhihi: и той ми вика ДА ТИ Е*БА МАЙКАТА И ЗАТВОРИ
Ядосах ли го? :roll: :roll: аз така исках да си поговоря с него :( а той да ми затвори :( :( номера след това беше изключен 8) :confused:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата