Присветвате ли като има Куки ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 05 Юли 2007, 14:22

Ех първата ми тема в форума и стана кашата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Искам само да не се карате. Всеки да си каже мнението, а не да обеждава другите кво да прават
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 05 Юли 2007, 15:30

Винаги "светкам" когато има куки. Агументите на колегите за безрасъдното шофиране са много правилни, но погледнете и от друга страна..... Куките винаги се крият, седат на такива места с много ясна видимост, но забранено изпреварване, ограничена скорост заради поредната чешма или нещо от сорта. Те не се стремят да спомагат движението, а му пречат. Дори спомагат за безобразията по пътищата, защото след като не моеш да изпревариш претоварения ТИР, който се движи с 55км/ч на правата с идеална видимост , но с непрекъсната линия ти се опитваш да го подминеш на някоя по-къса и с по-малко видимост права, което са допълнителни рискове.
Така че докато не започнат и куките заемат постовете си коректно, а не да се крият като партизани винаги ще пресветкам на абсолютно всички. ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 06 Юли 2007, 12:56

Ама ако сте редовни ко ви бърка че се крият ве ?????? И как няма да вземат като им давате, аз не давам и от мене не вземат. Никога не светкам - те малоумниците рано или късно ще се изтрепят и ще си останем нормалните шофери. За кво да светкам и да спася книжката на някои малоууууУУууммник и утре да ме фрасне и да ме утрепе (па недайси боже и дъщеричката и жената да са с мен - че редовно пътувам с тях на дълго) . И някои такъв урод кат се намаже некаде и са почва "ох горкиа, жалко, РИП и разни други такива глупости - аз пък бих му се изпикал на гроба и хич не ме е*е, като караш като идиот си за гробищата (явно в затвора нема кои да те вкара), ми дано тиа дето се трепат така да се бият в скали и дървета , а не в тия които си карат нормално с цел да се придвижат от място до място а не да се прават на рацери. Аре със здраве - вие си мигаите.

Предишна

Назад към Извън Темата