Тия вече се чувстват като у дома си

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Юни 2007, 13:11

BarniPPP написа:///peter с това споразумение,което си постнал и казваш,че го няма в никоя друга държава вече си в мнооого голяма грешка.Защото тези хора,които получават тези пенсии се водят български бежанци в Турция и те имат правото да получават пенсия от Българска страна,след като имат годините и необходимия стаж.
Аз лично познавам и англичани и германци,които живеят в България от над 2 години и получават пенсии от своята страна,а не от България.

С разликата, че тези който познаваш са Германци или Англичани, те не са се отрекли от държавата си, а хората за който говорим и взимат пенсииките си, са и турски граждани, тоест отрекли се от Българското.
Идват само да гласуват от време на време, че ДПС да не им спре пенсииката...... :winky:

Станчев, браво за отговора!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BarniPPP » 21 Юни 2007, 13:45

Stanchev написа:
BarniPPP написа:
///peter написа:
BarniPPP написа:
Mr.White написа:Пичове,
Проблема се нарича ДПС а не самите турци.Ако я нямаше тая партия тези хора щяха да гласуват за български партий.За мен враг номер е 1 на българите е ДПС и именно по тази причина гласувам задължително.Махнем ли Доган от политическия живот смятам, че самите турци няма да са ни никакъв проблем,и обратното има ли кой да ги организира, подкрепя и надъхва и всичко това на религиозна основа нещата няма да са добре.
А иначе това дето беше писал колегата за поръчването в заведение на български.....това си е за най обикновен бой :twisted:

Кажи ми само,защо ДПС е враг 1 на България?Посочи конкретно с какво навредиха на БГ?А относно хората,които гласуват за тях - правят го защото единствено от тях те имат някаква защита и упора.Защото 99% от християнското население е настроено на нож против всякакви други етноси и националности.Това го казвам от личен опит,понеже съм от т.нар. помаци и съм се сблъсквал с много грозни прояви относно това,че съм такъв.Било то приказки,обиди,отказ за работа.Обаче въпреки всичко се смятам за българин.Казваш турците са проблем?Обоснови се ако обичаш.И не ми казвай пребили били 3 на плажа и дърпали бг момиче.Ми то тва и българите го правят.Има много такива случаи тъй че дай някакъв по-достоверен пример, в който турците са ти проблем?
Тва със заведението ако е истина и аз съм мноооого против такъв тип прояви.

Абе бях се отказал да ти пиша, ама ти четеш ли какво ти е написъл човека? ПРОБЛЕМА Е ДПС, А НЕ ТУРЦИТЕ, макарче какви турци сте и Вие като македонците...
ДПС създава конфликта, настройва Вас, че християните са на нож срещу Вас, да амане драги, може да заповядаш в София да видим така ли е, просто да направиш равносметка с там където живееш и ДПС има власт и тук където ДПС НЯМА власт... пък после ще ми говориш ;)
А какво направи ДПС за България? Освен че изнася голям капитал за пенсии и тн извън България, това ако не го знаете мога да житирам и закона приет 1994г. Има и още фрапантни случей ;)

Ми то май и ти не четеш много добре постовете ама няма значение.Преди бях писал - какви са дедите и предците на тези турци и помаци, които живеят по територията на България?Естествено, че българи.Не ДПС никой не настройва,просто помага и защитава тези хора - етническо малцинство в България.Относно това къде да заповядам за да видя отношението - вече съм го видя и усетил на собствен гръб.Бил съм студент и мога да ти дам мнооооого добри примери за това.Примерно:Имал съм доста "приятели" християни, с които сме били неразделни до момента, в който не разберат че съм помак.А аз никога не съм го крил,защото се харесвам такъв какъвто съм и се приемам такъв.Кажи ми ти с какво аз съм по-различен от другите хора - християните?Макар,че аз не мога да се определя като мюсюлманин,поради простата причина,че не спазвам никакви правила и норми определени от тая религия.Но просто съм се родил такъв - това прави ли ме по-различен от другите "истински българи"?
Да не говорим за изказванията които съм слушал и чувал пред себе си за помаците от сорта на "деба мръсния помак той ше работи за 600лв а аз за 300".И мога да давам още мнооого такива примери.
Отговори ми само на един въпрос и ако ми дадеш истински довод аз спирам да пиша в тая тема и се съгласявам с мнението,че турците и помаците пречим за развитието на България:
Аз като съм помак по-различен ли съм като човек?

аз ще ти отговоря и смятам ще си спазиш обещанието, което даде "аз спирам да пиша в тая тема и се съгласявам с мнението,че турците и помаците пречим за развитието на България"
в момета ти гледаш собствената ти изгода, а именно кой те наричал помак (не знам що се обиждате като някой ви каже помаци, не сте ли такива? мене някой като ме нарече Българин, аз се гордея, ама това е друга тема) ДПС разрушава и разграбва България, нейните цели са единствено "толериране на българските граждани с различно от христянското вероизповедание" вземат от българите и дават на другите.
на тебе ти е все тая какво става в България и на къде отива, на тебе те интересува да си добре, да си толериран и т.н.
разликата е, че на мен ме е грижа за българите, за България и всичко свързано с нея, а на "другите" - НЕ
мога да ти давам примери до утре... Явно разбираш много добре за какво ти говорим, ама не ти изнася.

Сега нито ми отговори на въпроса нито си достатъчно компетентен според мене само като ти гледам изказванията,но това наистина е последния ми пост тука,поради факта,че колкото и да си говоря никога няма да ме разбере какво искам да кажа.
Защо не съм получил отговор на въпроса си - защото той беше"ТОВА ЧЕ СЪМ ПОМАК ПО-РАЗЛИЧЕН ЛИ СЪМ КАТО ЧОВЕК?" Ако пък това,че съм помак според тебе върви ръка за ръка с това, че аз гледам собствената си изгода - незнам какво да отговоря просто разбираш(съмнявам се че разбираш де ама все пак).
Твоя пост ме навежда на мисълта,че ти не можеш да четеш,защото в почти всеки мой пост аз пиша,че съм БЪЛГАРИН.И да аз се гордея,че съм такъв заради историята,която имаме(ти едва ли си запознат с нея)като българи.Гордея се с историята на България до 1944 година,след това по скоро се срамувам с нея.
Не се обиждам от факта,че съм помак,въпреки,че няма такъв етнос и нация,не се и срамувам както вече казах.Обижда ме отношението към нас,сякаш сме някаква измет някакво социално зло прокажени.
Stanchev написа:(не знам що се обиждате като някой ви каже помаци, не сте ли такива? мене някой като ме нарече Българин, аз се гордея, ама това е друга тема)

Както вече казах няма такова нещо като помак-нито етнос,нито нация.Това е обидно название измислено от християните-българи,за мюсюлманите-българи.
Или пък ти можеш да ми кажеш къде се намира тая държава Помация или Помачко или не знам какво си.
Доста си "компетентен" така че няма да се учудя ако ми кажеш къде се намира.дори можеш да ми дадеш и пример за помашки език може би?
Единствената цел на ДПС е да се застъпва за мюсюлманите-българи и да ги защитава от такива като тебе.Много ясно че помага на тези хора нали те я поддържат и дават вота си за нея.И тя съответно трябва да им помага.Защото ако не е тя тогава вече ще бъдем тотално прогонени от родните си места,благодарение на "размисли" като твоите.
Ае сбогом от мене.Ще те освободя от мнението на един "ПОМАК" за да дишаш спокойно - "БЪЛГАРИНО".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Юни 2007, 14:06

малко материал за размисъл мога да ви хвърля...

истината е, че в световен мащаб мюсюлманството се смята за опасна религия. пропаганда или не - факт. от там и оношението...

а за ДПС първата ми асоциацич е терорист, но това е тема на друг разговор...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 21 Юни 2007, 14:10

BarniPPP написа:Сега нито ми отговори на въпроса нито си достатъчно компетентен според мене само като ти гледам изказванията,но това наистина е последния ми пост тука,поради факта,че колкото и да си говоря никога няма да ме разбере какво искам да кажа.
Защо не съм получил отговор на въпроса си - защото той беше"ТОВА ЧЕ СЪМ ПОМАК ПО-РАЗЛИЧЕН ЛИ СЪМ КАТО ЧОВЕК?" Ако пък това,че съм помак според тебе върви ръка за ръка с това, че аз гледам собствената си изгода - незнам какво да отговоря просто разбираш(съмнявам се че разбираш де ама все пак).
Твоя пост ме навежда на мисълта,че ти не можеш да четеш,защото в почти всеки мой пост аз пиша,че съм БЪЛГАРИН.И да аз се гордея,че съм такъв заради историята,която имаме(ти едва ли си запознат с нея)като българи.Гордея се с историята на България до 1944 година,след това по скоро се срамувам с нея.
Не се обиждам от факта,че съм помак,въпреки,че няма такъв етнос и нация,не се и срамувам както вече казах.Обижда ме отношението към нас,сякаш сме някаква измет някакво социално зло прокажени.
Stanchev написа:(не знам що се обиждате като някой ви каже помаци, не сте ли такива? мене някой като ме нарече Българин, аз се гордея, ама това е друга тема)

Както вече казах няма такова нещо като помак-нито етнос,нито нация.Това е обидно название измислено от християните-българи,за мюсюлманите-българи.
Или пък ти можеш да ми кажеш къде се намира тая държава Помация или Помачко или не знам какво си.
Доста си "компетентен" така че няма да се учудя ако ми кажеш къде се намира.дори можеш да ми дадеш и пример за помашки език може би?
Единствената цел на ДПС е да се застъпва за мюсюлманите-българи и да ги защитава от такива като тебе.Много ясно че помага на тези хора нали те я поддържат и дават вота си за нея.И тя съответно трябва да им помага.Защото ако не е тя тогава вече ще бъдем тотално прогонени от родните си места,благодарение на "размисли" като твоите.
Ае сбогом от мене.Ще те освободя от мнението на един "ПОМАК" за да дишаш спокойно - "БЪЛГАРИНО".

тръгнал да ми говори за история :shock: и се съмнявал дали съм я знаел :shock: ти като си горд, че си Българин, като се гордееш с историята, защо подкрепяш една АНТИ Българска партия? :shock:
относно това дали си ПОМАК и къде е Помачия или там както я наричаш - ти си го лепна това определение, никой не ти е казал "ти си помак", каза "АЗ съм помак"
относно ДПС няма даго коментираме, щото след време ще е само отживелица ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Юни 2007, 15:04

Ето такива, като теб симпатизанти на ДПС пораждат омразата, между хората...
Аз като съм "шоп" това обидно ли? Има ли шопландия или шопски език?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 21 Юни 2007, 17:04

Барни
Да ти отговоря:
Никъде не съм писал,че проблем са турците,според мен самите те не са проблем.
За ДПС мога да ти кажа,че са противоконституционна партия,и понеже ме питаш какво са направили ще ти отговоря,използват религиозен вот за да вземат власт която използват за собствени облаги и обслужване на протурски интереси.Ако в момента усещаш някаква неприязан от страна на христяните или българите, които не са помаци нека така да се изразя, то това е до голяма степен отново заради ДПС.Просто тази партия създава етническо напрежение с това че тя първа прави разделение между турци и българи.Прави това разделение като събира турците в една партия обсебва министерства, където се говори на турски,кани турски официални лица на срещи в България и на тези срещи министри и държавни чиновници говорят на турски и тн.Разбери,че това създава напрежение и дразни дори по-толерантните от нас.Щото по тази земя са загивали хора за да се говори сега на български и да има България.
Искам да ти кажа,че огромната част от хората които гласуват за ДПС не се определят за българи,това не е ли проблем според теб,и дали този проблем не идва пак от промиването на мозъци от страна на Доган и компания.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 21 Юни 2007, 17:07

Защото ако не е тя тогава вече ще бъдем тотално прогонени от родните си места,благодарение на "размисли" като твоите.

Ето на тази лъжа се крепи ДПС, само че смятах, че тя върви при далеч по ниско интелигентни хора на какъвто ти не ми изглеждаш...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 21 Юни 2007, 17:10

Mr.White написа:
Защото ако не е тя тогава вече ще бъдем тотално прогонени от родните си места,благодарение на "размисли" като твоите.

Ето на тази лъжа се крепи ДПС, само че смятах, че тя върви при далеч по ниско интелигентни хора на какъвто ти не ми изглеждаш...

те сигурно това им говорят по сбирките и куп дгруги историй :shock:
не гледаш ли, че са като овцете, не знае за кой и какво гласува даже, ма номера на бюлетината знае ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 23 Юни 2007, 12:00

8 страници кавги.... кеф.

и забравих.. долу дпс. аре, изберете ме за президент. против ДПС съм, не че ми пука за тях ама е на мода.. :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 26 Юни 2007, 2:14

http://www.vbox7.com/play:2a55c594

Иначе живеем във България !

аз мисля че скоро няма да се оправим поне близките 50 години !
а и да се оправим до 50 години едвали ще са останали Българи в България за да живеят добре !
но ще има турци цигани и сяква такава зган ! който ще живеят
като бели хора
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Юни 2007, 8:50

denko написа:http://www.vbox7.com/play:2a55c594

Иначе живеем във България !

аз мисля че скоро няма да се оправим поне близките 50 години !
а и да се оправим до 50 години едвали ще са останали Българи в България за да живеят добре !
но ще има турци цигани и сяква такава зган ! който ще живеят
като бели хора

Ти само разгледай колко клипчета има във вбокса на тема турската армия, и турски красоти, след това потърси да видиш колко по-малко са тези на Българска тематика...
Отправих запитване към Министерството на Отбраната, за клипове и материали за да направя такива и за нашата армия, но уви отговор не получих ;)

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Юни 2007, 22:53

http://www.zazz.bg/user:ridvanco
Разгледайте само този потребител.......

Кажете си мнението и за този клип, това успях да намеря и това направих:
http://www.zazz.bg/play:f6f79b01

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 02 Юли 2007, 12:12

Maverick_VS написа:Пак го избивате на етнически глупости :evil: ! Чисто и просто бой за момиче - какви са тия заглавия на теми :evil: !

Що не отидеш в турция на некой плаж и да наебеш некоя туркиня да те видя кога и как ще си дойдеш айде със здраве.

Предишна

Назад към Извън Темата