Свалка или желание за знания са въпросите за автомобили???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 26 Юни 2007, 23:42

Elle написа:Аз лично мога да питам само за мини-та...и разбирам само от тях общо взето..обаче пък разбирам много...

Някой от вас знаеше ли че не всички мини-та са купъри? Когато го кажа това на някой обикновено застива с отворена уста :mhihi:

Ма верно ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Niki Lauda

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 26 Юни 2007, 23:45

Айде споровете и заканите на лични.. или по добре на живо..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Юни 2007, 0:16

WilliamsF1Team написа:
bum_bum написа:......но много ме кефят индивиди, които смятат, че Е36- цата е неква страшна гъзария все още :mhihi:

А знаеш ли, че сестра ми още не се е прибрала от работа... :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Какво общо имаше това с темата... :evil: :?:

Питах те какво общо има това с темата, а това за сестра ми си е лично мой офтопик.

А не ми говори как ще стане БАУ. Много много не ме интересува, че си здрав, те и слоновете са големи ама индийците ги яздът.....

Добре индиецо- укротител на слонове. Отхапа ми 3.24кг плът и се признавам за победен. :mhihi:
Айде със здраве
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 27 Юни 2007, 11:54

e хайде сега,това че разбирам не значи че съм и монтьор нали... :mhihi: то за бушоните и баща ми не знаеше,хем той завършил шофьорски клас и винаги сам си ремонтира колите освен ако не е нещо твърде сериозно или няма време..а иначе е лекар хаха..

Аз лично съм си намерила едно форумче на мини,където много доброжелателни хора англичани ми обясняват много за количката има много инфо и доста съм изчела..не казвам че съм спец,но поне знам какво карам и повечето му параметри (то иначе е срамно, според мен)Но доколкото познавам приятелките си имам само още една която се интересува така като мен от колата си ..
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 27 Юни 2007, 12:57

Elle написа:e хайде сега,това че разбирам не значи че съм и монтьор нали... :mhihi: то за бушоните и баща ми не знаеше,хем той завършил шофьорски клас и винаги сам си ремонтира колите освен ако не е нещо твърде сериозно или няма време..а иначе е лекар хаха..

Аз лично съм си намерила едно форумче на мини,където много доброжелателни хора англичани ми обясняват много за количката има много инфо и доста съм изчела..не казвам че съм спец,но поне знам какво карам и повечето му параметри (то иначе е срамно, според мен)Но доколкото познавам приятелките си имам само още една която се интересува така като мен от колата си ..

Кога стана циганка, кога ти почерне гъза? :mhihi:
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 27 Юни 2007, 19:47

та, по темата, че гледам се отклонихте лекинко. :mhihi:

Реално, мъжете разбират повече от автомобили и двигатели, щото си обичкат да си ръчкат от време на време. Много цветно си спомням брат си, как в неделя със сакчето с инструментите, се сриваше на паркинга и ремонтираше нещо по БМВ-то, за идеята и за спорта. Но, от скоро (айде, да не е от демокрацията, че се изтърка, като сапун) :D и жените взеха да поназнайват. Може да не е по много, но поне по повече, от преди. Да не говорим, че карането на кола, особено за мен не е само натискане на педалите, превключване на предавки и дърпане на ръчна. Логично е, при толкова много свободна (вече) информация и жените да взимат думата в обсъждане на автомобили, коне, обороти, двигатели и прочие. Па, това е само една машина за придвижване от т.А до т.Б. Кво пък толкова. Е, не говорим за пари за подръжка, а за технически параметри и характеристики. Уважавам жени, които могат и знаят да говорят за коли. Особено, ако и знаят кое къде стои, какво върши и колко струва. :D
И аз като задам някой "автомобилен" въпрос на някой мъж и привличам странни погледи, ама ми свикнаха, с времето. А тези, които не са... ще трябва да свикват, няма начин.

Иначе, аз се смях съвсем скоро до сълзи (тайно). Познат, завършил някакъв техникум за ДВГ, преди дни направо ме сащиса, като му казах... "абе, Ванкеловия двигател бе, дето го вграждат в Мазда..." еди кой си модел, а той стои неподвижно и ме пита "Къв двигател???, Къв е тоя Ванкел?" :shock: Как да не паднеш? Аз ги направих луди на Автосалона 2005-та на щанда на Мазда, както и направих луд гаджето ми, да ми разкаже в подробности, кво е, що е, как работи, кво представлява, четох литература, рових из нета, четох и тука, гледах макета като извънземно на щанда, изкефи ме. А познатия ми... абе както и да е. Отплеснахме се. :mhihi: :D

Та, какво за жените и колите? 8) ;)
Да караш Peugeot е страст!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 30 Юни 2007, 0:30

негър скиор и жена шофьор няма :!: пък като стане въпрос за коли ... по-добре я пратете в кухнята да ви направи салатка :bchug:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Предишна

Назад към Извън Темата