Избор на звукова карта.
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Избор на звукова карта.
Голямо чудене имам, Creative X-FI Xtreme Audio или Creative AUDIGY-4 SE 7.1. Някой има ли мнение или впечатления кое ще е по- добрият избор?
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
X-Fi е последното поколение аудиопроцесори на Creative, логично е да е по-добро - като не претендирам да съм абсолютно прав , аудиото не ми е стихията. Но ако и ти не си някакъв абсолютен манияк не смятам , че ще можеш да различиш качеството на звука даже спрямо SB Live.
Сериозен проблем на Creative в момента е че MicroSoft промениха изцяло аудио API-то на DirectX10 и в момента звуковите карти имат проблеми с подкарването на EAX и други ефекти под Vista. Ако си караш с ХР този проблем не те вълнува.
Сериозен проблем на Creative в момента е че MicroSoft промениха изцяло аудио API-то на DirectX10 и в момента звуковите карти имат проблеми с подкарването на EAX и други ефекти под Vista. Ако си караш с ХР този проблем не те вълнува.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И аз я сложих за малко да видя що е то и после я изтрих, но е ясно, че след време ще се ползва навсякъде, то все едно сега някой да ползва 98 или 3.11
За тия колони изчетох хиляди противоречиви мнения и направо вече не знам

За тия колони изчетох хиляди противоречиви мнения и направо вече не знам

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Избор на звукова карта.
bum_bum написа:Голямо чудене имам, Creative X-FI Xtreme Audio или Creative AUDIGY-4 SE 7.1. Някой има ли мнение или впечатления кое ще е по- добрият избор?
X-Fi

Последното почти винаги е по-добро, поне що се отнася до поддържани технологии. В случая - със сигурност.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Re: Избор на звукова карта.
Creative X-FI Xtreme Audio не е истинска X-FI карта. Доколкото имам спомени, тя е с по-слаб процесор, май някакъв преправен Audigy. Има изписано много из нета за тая карта. Ако искаш истинско X-FI, по-малко от X-FI Xtreme Music не взимай. Аз лично не мога да сравня двете карти, защото нямам впечатления от Creative AUDIGY-4 SE 7.1, обаче X-FI Xtreme Music е добра и има куп възможности.
It's not who You are, it's who You know...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Явно има нещо куцо наистина в тая "audio", защото разликата с "music" в цената e точно 2 пъти
А дали има ралика в bulk и retail, защото в комплекта са само картата и драйвъри. А разликата е 100лв, само за 1 драйвъри много ми се струва.

А дали има ралика в bulk и retail, защото в комплекта са само картата и драйвъри. А разликата е 100лв, само за 1 драйвъри много ми се струва.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Аз също съм купувал Креатив ,от по-старата серия,и като питах за разликата Bulk-Retail,обясниха ми че бълк-а е версия за фирми които ги вграждат в системи които асемблират,затова беше само в едно прозрачно пликче с диск драйвъри. Ретайла е в кутия и има повече софтуер,мисля.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
9 мнения
• Страница 1 от 1