Какво мога да си взема от Англия
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Какво мога да си взема от Англия
Повтарям темата на колегата Терзийски само,че за Англия.
С чичо ми ще ходим с тира.Той си взе някакъв лаптоп за 9 паунда от "боклуците им".Аз съм навит да си взема 2-3 лаптопа.А нещо фотопапарак или телефон от рода на M600 или N95 ще мога ли да се уредя?N73-ката за колко мога да я продам там ?
С чичо ми ще ходим с тира.Той си взе някакъв лаптоп за 9 паунда от "боклуците им".Аз съм навит да си взема 2-3 лаптопа.А нещо фотопапарак или телефон от рода на M600 или N95 ще мога ли да се уредя?N73-ката за колко мога да я продам там ?
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Доста правилно си се насочил. Там има всичко, на нормални цени. По едно време се бях подпалил и пазарувах от Ибей чрез родителите на един съученик. Купих си маратонки. Тук струваха 220лв., а аз ги взех за 70лв. с транспорт и всички разходи. Купих си 8800 още като излезе за 430лв.
Купих си гривни Energie, разликата в цената беше осезаема. Абе изобщо си заслужава. На скъпите стоки цената е с по стотина лева надолу...
Пазарувай смело. Каквото и да купиш ще си на сметка. Ако намериш LG Prada го взимай пък аз тук ще го купя, че нещо не мога да ги хвана тия търгове...
.

Пазарувай смело. Каквото и да купиш ще си на сметка. Ако намериш LG Prada го взимай пък аз тук ще го купя, че нещо не мога да ги хвана тия търгове...

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1