Въпрос за Фитнес център за дами

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 20 Юни 2007, 23:33

новата мода сега е хот йога :shock: :shock: :shock:

сестра ми ходи на тая изгъзица
абе улава раута :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 21 Юни 2007, 10:49

sambeto написа:Бре,уж и аз се занимавам с фитнес,ама това животно ПИЛАТЕС за пръв път го чувам.
Би ли пояснила за незнаещите като мен слънце ? :uups: :lol:

Не случайно не си го чувал колега - то е малко като чудовището от Лох Нес - него само са го чували , ама не го виждат , с пилатеса е обратното.
Без да искам да засягам колежките от форума - хората само си мислят че прилагат пилатес, защото разни маймуни така им обясняват.
За справка http://en.wikipedia.org/wiki/Pilates.
С две думи - измислил някакъв тип специална гимнастика, изискваща специално отошение и работа със всеки един трениращ , в резултат на което била маса скъпа и достъпна само за баровци. Но всяко нещо, което го правят баровците го иска и простолюдието и се намерили предприемчиви хора , които да предлагат пилатес на цели групи трениращи. Даже и дело завели и спечелили , че и тяхната тренировчица се нарича пилатес.
Аз от доста време си блъскам по залите и аеробните занимания не ме влекат , но от разните гимнастики определено признавам тае-бо.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Юни 2007, 12:01

Elle написа:фитнеса е крайно скучен,освен това ефекта е бавен..аз лично ти препоръчвам пилатес или аква аеробика...пилатес има навсякъде..най-добре на стадион Васил Левски( паркинга е безплатен)залата на MD SPORT,ACTIVE SPORT, BODY ART KALLY ,а аква аеробика има в хотел Амбасадор.

Благодаря, че ни отвори на гъзарските и интересни спортове.
От утре заебавам скучният фитнес :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата