Ето една причина да прекратите IRC Срещите !
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Maverick_VS написа:Не казвам, че не съм коментирал някоя - въпросът е в начина, по който се прави и в тона, и в гласността, щото едно е да сте с приятели и "ей виж е тая колко е зле" - друго е цяла тема с снимка и то пълна с обиди![]()
!
Е, ти защо се връзваш? Видимо е, че се е сблъскал за първи път и е приел нещата емоционално. Снимка имало,... ми може да е от нета.

Да караш Peugeot е страст!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
мммчи кво и е на момичето - то кат предишното
леле по големи косми има от мен-по ръцете
-и тва нещо в П-в ли се разкарва

леле по големи косми има от мен-по ръцете
-и тва нещо в П-в ли се разкарва

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Eva*, да, има снимка, било то от нета или собственоръчно я е снимал.Оправдава ли го това?Не мисля.Трябва ли да я качва?
А и не мисля че за пръв път му се случва, защото в някаква друга тема май говореше за бройки!?
Може пък просто тя да не му е пуснала и в комплект с това че не е "мис свят" нещата да са стигнали до тук 
А и не мисля че за пръв път му се случва, защото в някаква друга тема май говореше за бройки!?

Последна промяна M2PR на 20 Юни 2007, 23:45, променена общо 1 път
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Andronoff
- триногата
-
- Andronoff
- триногата
-
M2PR написа:Eva*, да, има снимка, било то от нета или собственоръчно я е снимал.Оправдава ли го това?Не мисля.Трябва ли да ч качва?
А и не мисля че за пръв път му се случва, защото в някак друга тема май говореше за бройки!?Мже пък просто тя да не му е пуснала и в комплект с тоа че не е мис свят нещата да са довели до тук
Че кой нормален човек би си поискал?
Ти ако беше на нейното дередже, не само щеше да му пуснеш, ами щеше да го изнасилиш!
То туй х*й не видяло, само едни цици има за мачкане и толкоз ...
По-нагоре казах "бръснарски стол - квото седне" ама.. под тия кила стола ще се счупи , не става , а и тоя х*й да не съм го намерил на пътя или да съм го намразил?
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- pits
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: е30
- Детайли за колата: е39
Аре бе, заболяме стомаха успокоите се.
За мацката наистина, "нема грозна мацка има трезвен мъж" ама тук трябва цяла пивоварна, 2 изби и 2 селски казна на куп. Китовете са за окена, не че аз съм Брат Пит, ама ....
И все пак всеки има свойте вкусове. 
За мацката наистина, "нема грозна мацка има трезвен мъж" ама тук трябва цяла пивоварна, 2 изби и 2 селски казна на куп. Китовете са за окена, не че аз съм Брат Пит, ама ....

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Общо взето ми е все тая, но не мисля че този "екзистенциален проблем"
би следвало да бъде обсъждан тук...
Това за какво е заждняла девойката пък хич не е моя работа, а факта че автора е отишъл сам на среща без никой да го кара, мисля че е доста красноречив.... та в тоя ред на мисли не оправдавам това, че е пуснал тема, не друго
Хора различни - високи, ниски, дебели, слаби... никой не може да ги съди за това, което са
Дано поне от тук нататък, знае с кого излиза по срещи младежа, за да не изпада повече в такива ситуации

Това за какво е заждняла девойката пък хич не е моя работа, а факта че автора е отишъл сам на среща без никой да го кара, мисля че е доста красноречив.... та в тоя ред на мисли не оправдавам това, че е пуснал тема, не друго

Дано поне от тук нататък, знае с кого излиза по срещи младежа, за да не изпада повече в такива ситуации

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3