Ето една причина да прекратите IRC Срещите !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 20 Юни 2007, 23:39

Maverick_VS написа:Не казвам, че не съм коментирал някоя - въпросът е в начина, по който се прави и в тона, и в гласността, щото едно е да сте с приятели и "ей виж е тая колко е зле" - друго е цяла тема с снимка и то пълна с обиди :evil: ;) !

Е, ти защо се връзваш? Видимо е, че се е сблъскал за първи път и е приел нещата емоционално. Снимка имало,... ми може да е от нета. ;)
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 20 Юни 2007, 23:42

мммчи кво и е на момичето - то кат предишното :mhihi:
леле по големи косми има от мен-по ръцете
-и тва нещо в П-в ли се разкарва :?:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Юни 2007, 23:44

Eva*, да, има снимка, било то от нета или собственоръчно я е снимал.Оправдава ли го това?Не мисля.Трябва ли да я качва?
А и не мисля че за пръв път му се случва, защото в някаква друга тема май говореше за бройки!? :mhihi: Може пък просто тя да не му е пуснала и в комплект с това че не е "мис свят" нещата да са стигнали до тук ;)
Последна промяна M2PR на 20 Юни 2007, 23:45, променена общо 1 път
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Юни 2007, 23:44

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 20 Юни 2007, 23:48

M2PR написа:Eva*, да, има снимка, било то от нета или собственоръчно я е снимал.Оправдава ли го това?Не мисля.Трябва ли да ч качва?
А и не мисля че за пръв път му се случва, защото в някак друга тема май говореше за бройки!? :mhihi: Мже пък просто тя да не му е пуснала и в комплект с тоа че не е мис свят нещата да са довели до тук ;)

Че кой нормален човек би си поискал?
Ти ако беше на нейното дередже, не само щеше да му пуснеш, ами щеше да го изнасилиш!
То туй х*й не видяло, само едни цици има за мачкане и толкоз ...
По-нагоре казах "бръснарски стол - квото седне" ама.. под тия кила стола ще се счупи , не става , а и тоя х*й да не съм го намерил на пътя или да съм го намразил?
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: е30
Детайли за колата: е39

Мнение от pits » 20 Юни 2007, 23:56

Аре бе, заболяме стомаха успокоите се.
За мацката наистина, "нема грозна мацка има трезвен мъж" ама тук трябва цяла пивоварна, 2 изби и 2 селски казна на куп. Китовете са за окена, не че аз съм Брат Пит, ама .... :) И все пак всеки има свойте вкусове. 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Юни 2007, 23:57

Общо взето ми е все тая, но не мисля че този "екзистенциален проблем" :mhihi: би следвало да бъде обсъждан тук...
Това за какво е заждняла девойката пък хич не е моя работа, а факта че автора е отишъл сам на среща без никой да го кара, мисля че е доста красноречив.... та в тоя ред на мисли не оправдавам това, че е пуснал тема, не друго ;) Хора различни - високи, ниски, дебели, слаби... никой не може да ги съди за това, което са :)
Дано поне от тук нататък, знае с кого излиза по срещи младежа, за да не изпада повече в такива ситуации ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Предишна

Назад към Извън Темата