Газстанция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Газстанция

Мнение от barty » 14 Юни 2007, 9:33

Пускам тази тема защото мисля че освен теми против сервизи бензиностанции и др.некоректни субекти трябва да има и за малко по-честните :mhihi: места за обслужване на нашите автомобили! В конкретния случай става вьпрос за една малка газстанция която се оказва по-коректна от големите вериги! Не че това е новина...
От месеци наред зареждам там газ и смятам че са честни спрямо качеството и количеството на газта. Разликата м\у там и останалите газстанции варира до 3л.на 100!
Тази газстанция се намира в кв. ''Надежда''(от ''Шкода'' кьм надлез ''Надежда'' преди острия ляв завой кьм пазара от дясно ).
Газстанцията е малка с една колонка.
Надявам се че няма да се изстрие тази информация и няма да се тьлкува като реклама!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 15 Юни 2007, 12:32

:mhihi: хахаха, по тая тема никой не пише щото никой не иска да си признае, че кара бавареца на газ :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 15 Юни 2007, 12:52

Аз през декември 2006 зареждах на Опет газ и ми даде разход 20/100 градско. Оттогава почнах да зареждам редовно на тая газостанция - улицата се казва Хан Кубрат, след Еуратек по посока Ломско шосе. За тия месеци разхода ми е около 12/100 градско, а понякога и по-малко. Само веднъж за последните месеци попаднах на по-лоша партида и ми свърши на по-малко километри газта. Така че подккрепям написаното.
Наистина, през последните години там е имало и лоша газ, но през 2003 г. зимата с газ от същата газостанция ми даде почти невероятен разход - около 8/100 градско.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 комби

бмв

Мнение от Vaio E30 » 15 Юни 2007, 18:49

и аз сам от Надежда и още утре ще я пробвам.а за ОПЕТ съм на сащото мнение.моита 316 даваше минимум 15л.ина4е зареждам на газтреит щото имам някаква карта за отстъпка. :mhihi: :mhihi: ;)

Назад към Извън Темата