Кретенизмът и новите ограничения ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 14 Юни 2007, 19:22

Като гледам само днес 6ма загинали в катастрофи.. така, че какито и закони да внесат (стига да се изпълняват де) ще са нормални..

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Юни 2007, 19:33

Burningparis написа:с теб съм напълно съласен, наистина ако всеки си понася последствията когато е виновен ще си дава много повече сметка и много неща се прекратят. (ако това имаш предвид де)

:yes: ! Именно - на 1во място да сме изрядни; 2ро да си използваме горните глави и на 3то когато си виновен си виновен - точка - как ще спориш като имаш вина и защо ще гледаш да се измъкваш по тънката лайсна! Както казах всичко е в начина на мислене и манталитета - затова не са виновни нито политиците, нито катаджиите - виновни сме си ние ;) !
И сега чета за поредния кретен убил се с 240км/ч и си мисля - МАЛКИ са глобите и май с пари не става - само отнемане на книжка и затвор ще оправят що годе нещо :roll: !
Един колега написа, че в Америка за 30 мили над разрешеното директно отиваш в затвора! Я да го направят така и тука - за над 50км/ч да изкараш 24 часа в ареста с наркомани и други измети и да видим дали ще караш пак така ;) !

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 14 Юни 2007, 19:56

Burningparis не се ядосвай колега темата ти е много добра :D
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 14 Юни 2007, 20:43

Иво написа:Иначе за наркотиците съм съгласен. Не е справедливо спрямо нас пияниците. Аз не мога да карам на 1-2 бири, а всеки кознам тревица или се нашмъркал може да си маа по пътищата. Та напълно подкрепям тестовете за наркотици от всякакъв тип. Въпреки, че като ходя на партита или морета често съм разчитал да ме вози някой, който само пуши трева и естествено му имам някакво доверие, но ако трябва ще се лиша от това удоволствие в името на равноправието, равнопиенето и раводрусането :mhihi:
Напълно съм съгласен...По-"безопасно" е да караш на една-две бири,отколкото да си изпушил дори и една цигара трева... ;) поне за треволяка най-характерното му е,че губиш представа за време и пространство,което е сто пъти по-опасно от поглъщането на една-две бири...само не ми е ясно с каъкв уред ще ги правят тия тестове... :mhihi: ще им раздадат като тия уредчета по митниците ли...или ще им зачислят специални кучета в патрулките... :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата