Кретенизмът и новите ограничения ....
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Като гледам само днес 6ма загинали в катастрофи.. така, че какито и закони да внесат (стига да се изпълняват де) ще са нормални..
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Burningparis написа:с теб съм напълно съласен, наистина ако всеки си понася последствията когато е виновен ще си дава много повече сметка и много неща се прекратят. (ако това имаш предвид де)

И сега чета за поредния кретен убил се с 240км/ч и си мисля - МАЛКИ са глобите и май с пари не става - само отнемане на книжка и затвор ще оправят що годе нещо

Един колега написа, че в Америка за 30 мили над разрешеното директно отиваш в затвора! Я да го направят така и тука - за над 50км/ч да изкараш 24 часа в ареста с наркомани и други измети и да видим дали ще караш пак така

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Burningparis не се ядосвай колега темата ти е много добра 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Напълно съм съгласен...По-"безопасно" е да караш на една-две бири,отколкото да си изпушил дори и една цигара трева...Иво написа:Иначе за наркотиците съм съгласен. Не е справедливо спрямо нас пияниците. Аз не мога да карам на 1-2 бири, а всеки кознам тревица или се нашмъркал може да си маа по пътищата. Та напълно подкрепям тестовете за наркотици от всякакъв тип. Въпреки, че като ходя на партита или морета често съм разчитал да ме вози някой, който само пуши трева и естествено му имам някакво доверие, но ако трябва ще се лиша от това удоволствие в името на равноправието, равнопиенето и раводрусането

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2