Всички полицаи спират на пътя - инфо +
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
eraziel написа:Aми може би най-накрая ще им писне на някои хора да плащат рушвети и ще почнат да спазват правилата... Лоши или добри - правилата са за това...
Ъхъ, да бе. А куките да не би да са за да киснат в храстчетата? Истината е, че на никого не му пука дали спазваш правилата или не. За политиците от значение е обществото да има с какво да се занимава, че да могат да си въртят далаверките, а ако натрупат рейтинг да ги преизберат - това е бонус. На ченгетата единствената грижа им е да им дадат радара, че да приберат и те някой бонус. Правила... ха!

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Feanor написа:eraziel написа:Aми може би най-накрая ще им писне на някои хора да плащат рушвети и ще почнат да спазват правилата... Лоши или добри - правилата са за това...
Ъхъ, да бе. А куките да не би да са за да киснат в храстчетата? Истината е, че на никого не му пука дали спазваш правилата или не. За политиците от значение е обществото да има с какво да се занимава, че да могат да си въртят далаверките, а ако натрупат рейтинг да ги преизберат - това е бонус. На ченгетата единствената грижа им е да им дадат радара, че да приберат и те някой бонус. Правила... ха!
Искат ченгетата, щото има кой да им дава

Хайде карай си по правилата, пък те нека искат

Трябва по-често да излиза народа като през 97-ма

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:Представяте ли си как спирам на някой, на който са му изтъркани кубинките отдолу от ходене пеша...![]()
Тия до скоро ги подминавах, а сега и актове ще започват да пишат. Не мога да си го представя просто. Като им дадът на всички коли тогава ще започна да им спирам. Тяхната работа не е това.
А що се отнася до актовете - знаеш ли закона няма кой да те помръдне. Това могат да го потвърдят малкото юристи от форума...
По-добре спри да не те подгони конната полиция

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
///peter написа:Искат ченгетата, щото има кой да им дава![]()
Хайде карай си по правилата, пък те нека искат![]()
Трябва по-често да излиза народа като през 97-мапък да видиш как ще се оправи всичко
Нали? Карай си по правилата. Това, че тарикатчетата те вбесяват на всяко кръстовище - то си е за тях. Е, тях няма да ги глобим, щото нали, по-важно е да се крием в храсталака, ама... ти трябва да спазваш правилника. Да бе да, как ли пък не

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
преди година ме спира една кука на тунела до Ихтиман на магистралата ..почти всеки знае че там има куки почти винаги и има ограничение 60км/ч....такааааа...спира ме тоа тупан и ми вика ела да погледнеш радара
аз му викам кво да го гледам като карам с 55км/ч а той ми вика не 55 а 85км/Ч
лелеее как се ядосах и му викам г-н Полицай тва не са моите показания защото много добре знам че киснете тука и трябва да съм ега ти балъка да карам с тая скорост да ме бастисате
ама тоа ми вика ела в кабинката вътре---отивам там и ми вика първо-ще ти правя акт аз много се ядосах и му викам-ПИШИ БЕ--тоа тупан взе актовете и взе да се озърта такъв и вика айде от мен да мине ще ти правя фиш-пък аз ме викам --квото да пишшеш няма да го подпиша--тоа пак се върти такъв а бе чака да му пусна кинти-да ама аз пускам кат сам виновен и тогаз тоа ми написа фиша и ми го даде -аз излязох вън и го хвърлих на пътя и си тръгнах----та ви питам
още ли вярвате че като спазвате правилата пак няма да лапнете бахура

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
ООООО да този номер го знаем:)) така на Арена Люлин ме спреха с 75 км/ч ама странното беше, че ме гепцаха след като бях тръгнал на ръчка и аха да вкарам втора и ония ми маха ... слизам и ми показват 75 на радара....викам си бахти колата ...да съм направил 70 на първа
...и му казах, че това не е верно
.... онези обаче не та не..верно било и ми шибнаха акт.... а пък аз понеже ми е единственият акт досега не се и възпротивих щото се стреснах
нещо...
така спряха и баща ми с първата ни соц кола - вартбург...бил карал 120 по околовръстното ...ха ха ха .... е тва исках да го гледам ....

така спряха и баща ми с първата ни соц кола - вартбург...бил карал 120 по околовръстното ...ха ха ха .... е тва исках да го гледам ....
Според мен е нужно да има повече полицаи. Ако си спазваш правилата, няма кой да те пипне.
Писна ми от некакви куатрота S8-ци да се залитат в насрешното и да са на ръба на зверско ПТП. Или от таксиджии навлизащи в забранени улици и не можейки да се изтеглят на заден ход.
Моля те господи. Дай крила на тези твои чада и остави улиците на нас разумните BMW ентусиасти
Писна ми от некакви куатрота S8-ци да се залитат в насрешното и да са на ръба на зверско ПТП. Или от таксиджии навлизащи в забранени улици и не можейки да се изтеглят на заден ход.
Моля те господи. Дай крила на тези твои чада и остави улиците на нас разумните BMW ентусиасти

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ти не заеш ли че тия с големите ЬУДИта са безсмърти ве и тях полицай не ги лови
а за бакшишите немам дума 

- L_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525д 2003 Автоматик
Преди 1 месец ме спряха в студентски град едни такива пешеходки на кръстовището на УНСС и единея ми вика мина на червено ше пишем акт.....а аз съвсем културно си изчаках зеленото на светофара даже в колата беше и един приятел и тои каза че на съм минал на червено.....тапата капела ми вика аз от 13 години съм на тва кръстовище и още не съм станал дълтонист. Викам ясно тоя ще се заяжда негвото племе.......след това ми вика ще ти пиша акт но ще почакаме 2-3 часа че еди къде си е станала тежка катастрофа пък аз немога да ти пиша акт.....аз му казах ми ще чакаме аз спешна работа нямам при което тои взе да ми обяснява че акта ще ми стъпи 150 лв и 14 точки......викам ми ок .Тоя се въртя поне 2-3 пъти ми повтори това накрая видя че пари няма да изкяри и вика варвиси........на маЙ*ка им и тапи ченгели
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
smamf написа:bmwfena написа:а за бакшишите немам дума
Като тоя дето искаше да ме вози на специална абитуриенска промоция: ДАЛИ - БИАД 20 лв![]()
![]()
Е аз за 10 лева на гръб ще те нося

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Да , вече се опарих от полицаите от 4 то районно. Това тяхното граничи с произвол.. Спрях вчера пред Сити Центъра да слезе жената с детето и да сваля количката.. И идва един полицай и ми вика с груб тон - тръгвай бързо от тука , бързо... аз му казах, че в паркинга на Ситито няма дя вляза, понеже имим доста неприятна случка от там. Тогава той без да се представи вика - дай документите на колата, ще ти пиша акт за неправилно паркиране (действително в началото на Арсеналски има такъв знак В28.) Ама как ще пишеш, аз съм спрял за малко да разтоваря.. Както и да е, в същото време по въпросния участък имаше над 100 паркирали коли, и голямо движение, но нито той нито колегата му взимаха отношение.. написа ми акта, и аз естествено си написах възраженията. В тридневен срок ще си пусна и допълнителните възражения в Четвърто... Ако не ги приемат ще се съдим. Даже мисля и жалба да пусна срещу него лично ... Не може да те третират като последния боклук, някакъв полицай дето не познава закона !!! Вижте за какво става въпрос :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
stay tuned

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2