Хотмейл Лайф - помагайте!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Хотмейл Лайф - помагайте!!!

Мнение от Enslaving_Lecher » 30 Май 2007, 23:55

Здравейте, имам следният много неприятен проблем - хотмейл са пуснали нова версия на пощата си с повече място (2 гигабайта) и други "екстри". За да се прехвърли всеки към "далаверата" на сайта си има бутон, който аз не съм натискал. Под него си пише, че при прехвърлянето всички контакти и писма си се запазват. При мен, освен че са ме прехвърлили автоматично, са ми изтрили и всички мейли :evil: Съпорт страницата се зарежда в продължение 30 мин без резултат. На някой случило ли му се е подобно нещо, помагайте, загубих ценни неща :banghead: :banghead: :ranting: Повече Хотмейл няма да ползвам никога, с тоя техния съпорт център в Ирак :evil:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 30 Май 2007, 23:58

gmail му е майката ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 01 Юни 2007, 1:01

Май няма спецове тука :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GUFF » 01 Юни 2007, 9:54

Колега, аз също имах в хотмейл поща но се отказах от нея преди няколко години още. Сега си вкарах узера и пасуърда и направо ми отвори кутията - празна, интересното обаче е че контактите ми си стоят! Лошото е че непомня дали когато си прехвърлях мейловете към гмейл-а после дали съм ги изтрих от хотмейл-а аз... :roll:
Така че, просто нямам идея какво можеш да направиш....и как да си възстановиш писмата...
Аз ползвам маил.бг и гмаил.ком и съм доволен!
Успех!

Назад към Извън Темата