Биалетни щанги - Запитване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Биалетни щанги - Запитване

Мнение от dopestar » 28 Май 2007, 22:48

Колеги тъй като пак дойде време да ги сменям и реших този път да пусна тази тема тъй като от дълго време не ми дава сън следната неяснота в мойта иначе празна глава, зимата с разбити биалетки при 60км в час не се седеше в колата, сега е по слабо но пък при 80 и като ги подмина се оправя, защо само при определена скорост се получава това тресене а не при каквато и да е? :help:
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 29 Май 2007, 0:08

Това сигурен ли си, че е от биелетките? Ако по магистралата, където няма неравности, пак ти тресе - не е от биелетките ;) . Балансът на гумите нещо не ти е в час... Още повече, че е само при определена скорост го првави.
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 29 Май 2007, 20:44

да сигурен съм, и миналата година ми отговаряха като теб, защото и аз тогава не вярвах, но е от тях
:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 30 Май 2007, 9:17

Хмм, странно е това наистина. А да те питам само, как успяваш да рабиеш биелетките толкова бързо? То не че няма как де, ама и аз пердаша всеки ден през лунни пейзажи и за близо 2 години пораженията по предницата са минимални. Те и мойте биелетки не са в час, особено дясната, ама въобще не съм усетил да ми тресе на каквато и да е скорост.
It's not who You are, it's who You know...

Назад към Извън Темата