балове:)
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
балове:)
здравейте , надявам се темата да не се стори безинтересна .....
като чета темите на колегите дето звършват и си припомням моя бал преди 7 години-33ЕГ:) като изключа носталгията по училищните дни остават яките спомени и тръпката от това кеото наистина е >>> веднъж в живота:)<<
Искам да пожелая на всички абитуриенти много успехи и на добър час !!! а пък на тъези дето завършихме повече балове на приятели, които се нуждаят от БМВ превоз :mhihi: Предлагам ако някой се сеща за яка история от завършването си да разправя:)) аз мога да споделя, че не можах да си позная половината съученички, бяха се напудрили яко ..кво ли не прави малко грим прическа и рокля... а и малко пиене и ехаа глей кво става:)))
като чета темите на колегите дето звършват и си припомням моя бал преди 7 години-33ЕГ:) като изключа носталгията по училищните дни остават яките спомени и тръпката от това кеото наистина е >>> веднъж в живота:)<<
Искам да пожелая на всички абитуриенти много успехи и на добър час !!! а пък на тъези дето завършихме повече балове на приятели, които се нуждаят от БМВ превоз :mhihi: Предлагам ако някой се сеща за яка история от завършването си да разправя:)) аз мога да споделя, че не можах да си позная половината съученички, бяха се напудрили яко ..кво ли не прави малко грим прическа и рокля... а и малко пиене и ехаа глей кво става:)))
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
мерси за пожеланията,колега
аз ще разказвам и споделям емоции след понеделник
аз ще разказвам и споделям емоции след понеделник

Най-много обичам "форумни героини"

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ехеееее..... минаха 10г....
Тогава и аз исках на BMW да се возя, даже ми бяха уредили едно Е38 на НСО, ама тогавашния шеф един ден преди бала ми забрани да се изкарват колите.... и аз увиснах кат изпразнен... хей....
Возиха ме с AUDI 100, което тогава беше да се етакова майката.... ма много ме беше яд за BMW-то... Иначе бала си беше гот (в ресторанта отсвирихме кофти музиката и пяхме ние.... еб@си караокето стана).... след ристоранта ходихме на стриптийз бар.... много се напих.... 

- Burningparis
- ентусиаст
-
стрип-а е класика:) аз бех с на тате вектрата:)) измих я пастирах я и всичко на 6 щях инак с един мергел купе да хода ама се разсъхна ....
ние си имаме уговорена среща за 10 годишнината:) и като завършихме си викахме" ееее каде е след 10 години" гледай ся колко скоро било:) Ей:) утре на Марто ще е голяма дъндания :)))) чак нямам търпение !!
ние си имаме уговорена среща за 10 годишнината:) и като завършихме си викахме" ееее каде е след 10 години" гледай ся колко скоро било:) Ей:) утре на Марто ще е голяма дъндания :)))) чак нямам търпение !!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
8 мнения
• Страница 1 от 1