това случайно да е някой от нашите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Май 2007, 20:38

Ае за некадърници навсякъде ги има, при всички марки... виж за комплексари.... аз съм виждал много... мисли си, че BMW значи някакъв вид власт или пък му позволява да си прави квото иска на пътя... щото е с BMW.... и така стават ПТП-тата.... днес пред залата един щеше да се прибие (и не само себе си) като куче, нищо че BMW-то ръмжеше повече, отколкото вървеше....

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Май 2007, 21:44

Ми направо като си купи човек БМВ и дилектно от КАТ да си го карат в затвора,а.....!?!? Така и така е комплексар и убиец!!! А ,който си купи примерно СААБ да фанат и да го обложат с данък "градинска собственост и екзотичност" ,щото примерно е много екзотичен!?!?
Ай напрао отивам да си продам колицата,щото като дойде на власт ....тая власт и сме у кауша....
:evil: :evil:

Ударил се човека...кво толкова!?!? :evil: С всяка кола може да се случи и с всеки шофьор! Няма богоизбрани и няма неподлежащи на физичните закони ! От една снимка и от една емблема напраихме ебати проблема и изводите...!! :idea:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 25 Май 2007, 22:03

Хех... не реагирай толкова крайно... :) :) Не е това идеята.... ако не забелязваш.... :) Ма тоя се ударил, после беше ония с BMW-то на Цариградско шосе, после беше ония до Фантастико-Ст. Град.... после беше..... те изведнъж много станаха, а?

Стига чел между редовете...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 25 Май 2007, 22:52

ivan1979g написа:
Honzik написа:
ivan1979g написа:Как пък разбрахте, че шофьорът на БМВ-то е виновен :?: :!: :?: Може да са го засекли, да е имало масло на пътя, да е спукал гума... Всичко се случва.

Ае аз просто предполагам... ма я се замисли в колко от случаите, когато е замесено BMW виновника не е бил шофьора на BMW-то или не е "спомогнал" да се случи ПТП-то? :) Сега може би разбираш какво точно съм искал да кажа....

M-да, комплексарите и некъдърниците сред каращите БМВ са повече отколкото при другите марки--това ли искаш да кажеш? Аз не съм го забелязъл, но може и така да е.

ами ако не си забелязъл е време да го :lol:
всяка 3та вкарана кола е БМВ .. и то наи киселата
така че замисли се какво става
в последно време само БМВ катастрофи ... така че хубаво плюем гофове и хастри .. ама май е време да земем нас да си псуваме че никои не ни е виновен ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 26 Май 2007, 2:08

Honzik написа:...Ма тоя се ударил, после беше ония с BMW-то на Цариградско шосе, после беше ония до Фантастико-Ст. Град.... после беше..... те изведнъж много станаха, а?
...

Е имаше и неква челма при МВР-болница, но дали не е защото сме БМВ-форум и се пускат само катастрофи с БМВ-та :roll: :roll:

Повечето Баварци в БГ са спънати коне заради акциза. Колкото и странно да звучи БМВ е разумен избор. За справка вижте колко кола продава Stanchev за 4000лв. Познати си взеха Голф3 1.4 60к.с. за 4300 (нема Airbag, ABS и т.н.). Много хора (в това число и много селски рацери) с мислят, че БМВ е скъпо. Та простаци и потенциални убийци има навсякъде.
Най-лошите катасрофи, които съм виждал са с Ауди и МБ. Но не твърдя по тая причина, че с тия коли има повече сбърканяци.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 26 Май 2007, 2:15

bam-bam написа:... всяка 3та вкарана кола е БМВ .. и то наи киселата
така че замисли се какво става
в последно време само БМВ катастрофи ... така че хубаво плюем гофове и хастри .. ама май е време да земем нас да си псуваме че никои не ни е виновен ;)

Често минавам покрай КАТ и 1 на 20 коли може и да е БМВ. При вас явно яко БМВ-фенове. Риспект :lol:
Ако гледаш ТВ ще видиш и катастрофи с други коли. В БМВ-форум има само катастрофи с БМВ.

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 26 Май 2007, 10:52

ivan1979g написа:В БМВ-форум има само катастрофи с БМВ.

именно ...нужно е само да прегледаш малко вестниците ....за да ти направи впечатление колко "много" бмв-та има в крими хрониките...(ауди водят класацията за последните 2 дена)

проблема не е в тва ква е колата, а в "задкормилното устройство", в крайна сметка, когато някой иска да се направи на ТУРБО гъзар, ще го направи независимо от марката ...просто ей така си щото е тъп....и после RIP :evil: :evil:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата