Да благодарим на гъбарите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 21 Май 2007, 21:23

BMW_POWER написа:Пет страници чешане на езици и кво?

по-градивно мнение не бях чел отдавна :D
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Май 2007, 22:04

Аз не казах ,че не гласувам никога!Казах ,че гласувам само ако видя ,че има за кой! Явно всеки си има мнение и си го отстоява! Винаги ще е така,че по-старите и по-бедните могат да бъдат закарани да гласуват! По-младите/не се слагам в това число,но все пак не съм на 60/ ще е по-трудно да ги закарат пред урните ,защото трябва да ги убедят да го сторят! За това и винаги сравнително лесно БСП и ДПС ще имат по-висок процент ,защото се крепят на тези две групи! Моята баба ,която тази година прави 88 според мен прави най-верният избор! Независимо от пристрастията ,пенсията и всичките си тегоби на гърба си се обажда преди избори и пита:Сине ,за кой да гласувам?! Защото ти ше живееш при тия-мойта е минала! За мен това е достойно поведение на възрастен човек ,а не на някои ,които заради нашият нихилизъм ни въртят в разни диви спирали вече 18г. И е верно ,че доста неща са предрешени за всички избори ,особено имаше едни 1990г ,ама точно за тва най-добрите избори са барикадите от 97ма ,щото там нагласяне нема как да стане!Не прокламирам анархия,а казвам ,че правото ни да управляваме не е да ходим пред урните като овце и да пускаме за кой да е ,само щото сараите на Доган ше станат по-големи!
Чудил съм се дали няма как да оставим някоя партия ....е така!Се да я избираме-да земе ,да земе ,па да се задави от много и да спре,ма май са толко лакоми ,че нема как да стане!

Предишна

Назад към Извън Темата