Сметки и отчет на ресторант
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Не са проблем 200-тате евро за програмата, стига тя да върши работа.
Идеята е да се въвеждат продуктите за една салата например и програмата да си изчислява колко е печалба, фира и точната цена на салатата...
Както и при супи, ястия и т.н.
Предполагам, че тази програма която ще е има разширение и когато се чука на апарата, тя изважда от наличните и на края на деня/ноща когато е отчета показва какво е изразходено и какво има в наличност и евентуално какво няма.
Идеята е да се въвеждат продуктите за една салата например и програмата да си изчислява колко е печалба, фира и точната цена на салатата...
Както и при супи, ястия и т.н.
Предполагам, че тази програма която ще е има разширение и когато се чука на апарата, тя изважда от наличните и на края на деня/ноща когато е отчета показва какво е изразходено и какво има в наличност и евентуално какво няма.
състои се от две части - Продажби и Склад
В Продажби операторите т.е. сервитьори или каквито там са, влизат със своя парола и маркират стоките и съответно излизат касови бележки за клиентите.
От другя модул Склад в края на смяната може да се направи отчет на операторите и да се види всеки кой колко пари трябва да отчете. Има възможност за генериране на разнообразни отчети - какви стоки са маркирани т.е. продадени, от кого, в колко часа и много други. От същият модул се въвеждат и доставките - заедно с доставна цена, доставчик и други подробности, които аз не използвам. Има рецептурник който представлява нещо подобно - като маркира салата : от склада се намалява 50гр. продукт А, 1 бр. продукт Б, 50мл. продукт С. Като направиш отчет за начилните количества - ти показва колко имаш от А, Б и С
за друг продукт който се маркира/продава също се прави "рецепта" и се намаля съответното количество от А, Б и С...
нещо такова е ... изпаднах в подробности
от Мистрал трябва да ми платят за реклама
печалбата и фирата ... не разчитай много на самата програма, ако всичко се въвежда точно и резултатите от нея ще са точни, но обикновено не е така. Трябва да се наблюдават работещите в този ресторант за да не стане така, че да работят за себе си
В Продажби операторите т.е. сервитьори или каквито там са, влизат със своя парола и маркират стоките и съответно излизат касови бележки за клиентите.
От другя модул Склад в края на смяната може да се направи отчет на операторите и да се види всеки кой колко пари трябва да отчете. Има възможност за генериране на разнообразни отчети - какви стоки са маркирани т.е. продадени, от кого, в колко часа и много други. От същият модул се въвеждат и доставките - заедно с доставна цена, доставчик и други подробности, които аз не използвам. Има рецептурник който представлява нещо подобно - като маркира салата : от склада се намалява 50гр. продукт А, 1 бр. продукт Б, 50мл. продукт С. Като направиш отчет за начилните количества - ти показва колко имаш от А, Б и С

нещо такова е ... изпаднах в подробности

от Мистрал трябва да ми платят за реклама

печалбата и фирата ... не разчитай много на самата програма, ако всичко се въвежда точно и резултатите от нея ще са точни, но обикновено не е така. Трябва да се наблюдават работещите в този ресторант за да не стане така, че да работят за себе си

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани