статистика за глобите на събора ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

имахте ли глоба?

фиш - в Хисаря
9
10%
фиш - извън Хисаря
1
1%
акт - в Хисаря
4
4%
акт - извън Хисаря
2
2%
платих на място глоба в Хисаря :)
0
Няма гласували
платих на място глоба извън Хисаря
2
2%
нямам нито глоба нито фиш нито съм плащал
71
80%

Общо гласове : 89
старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

статистика за глобите на събора ;)

Мнение от t0sh » 02 Май 2007, 18:38

гласувайте, ще е интересно май ;)
аз лично 1 фиш за 20 кинта с колоната за еднопосочна улица в Хисаря..
не били банка да плащам на място :mhihi: ама май щото бяхме доста хора

а уж бях оставил аварийките на завоя да е подозрително, като ни хванаха с Димо .. но дойдоха още 4-5 жертви смело наред :mhihi:

а Димо се измъкна с 15 лева, всички други с по 20 за същото - заеби, тряа черпи :mhihi:

п.с. ако имате и фиш и акт - или по повече - по-грубото т.е. акт цъкнете ;) много голяма щеше да стане анкетата за специални случаи :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 02 Май 2007, 19:07

Сливенската група още като пристигнахме и си заключихме колите в един двор и нямахме проблеми :mhihi: :mhihi: Само на Стайса със електрикаво синьото Е30 кабрио му падна генерацията и му писаха акт и му взеха книжката ама здраве да е :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 02 Май 2007, 19:23

Ние се разминахме на косъм имаха си клиент а иначе с 40 над ограничението!!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Re: статистика за глобите на събора ;)

Мнение от THE DUNK MACHINE » 02 Май 2007, 19:54

t0sh написа:аз лично 1 фиш за 20 кинта с колоната за еднопосочна улица в Хисаря...дойдоха още 4-5 жертви смело наред :mhihi:

И аз бях там, и аз получих фиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-забавно беше как _BOBI_ който караше колата на Ivan Petrov се разправя с полицая който му пише фиша на капака на патрулката а през това време Иван гледа вътре в патрулката и казва "Я има като моите калъфки" или нещо подобно а куката спира да пише и го пита: "А вие какъв сте?" и Иван му вика "Наблюдател" :mhihi: :mhihi:
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 02 Май 2007, 20:38

и аз отнесох акт.бях без колан,а куката ме спря и взе да пише.вика:кво става тука,всеки прави квот си иска,само беемвета.от което разбрах,че не са уведомени,за събора.пише,ама аз не му давам книжка и документ за колата-не знаят и двамата полицаи по каква алинея да ме глобят,пълна простотия.спряха ме до някво заведение до магазин аугуста,на един завой.и след малко един пич скача в едно купе-36 и раздава газ на тръгване-на ченгелите им дотъпя доволно....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320Д
Мечтае да кара: Маруся

Мнение от miropleshiviq » 02 Май 2007, 20:49

:mhihi: маи тея без глоби сме пове4е :mhihi: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от тодор » 02 Май 2007, 21:36

смолянската група се разминахме. доста по-щъкахме ама се отървахме:mhihi:
http://www.dailymotion.com/SashoSasho/video/8595526
Изображение
Пази си душата, а не гумите!

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 02 Май 2007, 21:49

през по голямата част от времето жената ме вози (че има точки засега)

поне повече от мен :mhihi:

та за тва немам никви неща нито В нито извън хисаря
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 02 Май 2007, 21:51

аз тоз път пропуснах :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 02 Май 2007, 22:50

аз гризнах акт в хисаря,на еднопосочните улички преди ресторант "Извора" :lol: докато се обясняваха 3мата с ладичката мина колата на Engi покрай мен и единия от тях се обади "Ей тоя си го отнесе с акт точно преди теб" :mhihi: :mhihi: :mhihi: искаха да напишат акт и на приятел,че се опитал да ме снима с камера докато ми пишели акта... :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Re: статистика за глобите на събора ;)

Мнение от _BoBI_ » 03 Май 2007, 2:39

THE DUNK MACHINE написа:И аз бях там, и аз получих фиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-забавно беше как _BOBI_ който караше колата на Ivan Petrov се разправя с полицая който му пише фиша на капака на патрулката а през това време Иван гледа вътре в патрулката и казва "Я има като моите калъфки" или нещо подобно а куката спира да пише и го пита: "А вие какъв сте?" и Иван му вика "Наблюдател" :mhihi: :mhihi:

Хаха забавано а :mhihi: предложиха ми да не подпиша и да ми напишат акт :) Дори предложението ми да измислим нещо друго не го приеха.Аз през цялото време се подхилквах и в същото време се опитвах да измисля нещо просто не се сетих да кажа на Иван да се върне и обърне знака за 2 менути.Нямаше как да се оспори по никакъв начин като гледах ситуацията ама и прецених, че не си струва за 20 лева да си създавам повече ядове :D
Имахме интересна случка в Пазарджик.Някакъв тъп селтак (по манталитет ) застана до мен на светофара със черен Сеат, от лява лента продължи направо и ме засече зверски и започнах да му светкам и всира.Наби спичаки пред мен и пак ме засече.Имаше късмет, че не ми се занимаваше с него защото бях изморен от пътя и другите неща.THE DUNK MACHINE и Слави бяха малко по-назад и идваха а те както са от дребните 4- човека щяхме да му направим все интересни неща :mhihi: Копелето дори неразбра сигурно какво е направил няма извинявай, няма нищо.Ама най-ги мразя еи такива тарикати дето искат да минат пред теб и понеже лявата лента е за завой а той е за направо и те засича.Трябваше да тръгна с повече газ и да не му позволявам да ме засича, но нищо нека живее някъде ще го притрепат или сам ще го стори.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Май 2007, 9:23

Явор написа:аз тоз път пропуснах :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ух, не та ли е срам брие, що не беше и ти в кюпа а? :mhihi:

Аз понеже съм подмазвач и се отделихме насаме с единия ченгел, ама така и не пожела да му платя на място, даже му викам ако искаш да духам, а той вика няма нужда :mhihi: а аз си казах,ясно тоя иска да се ебеме ама нема да му се дам :mhihi: и за тва 15лв фишче.
Сега се чуда как ша ме накарат да го платя и какво ще стане ако не го направя :roll:

Tosh шта черпа бре душо, белким следващия път да се навият да им духам и да ме пуснат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 03 Май 2007, 13:30

Dimo написа:1-а аз си казах,ясно тоя иска да се ебеме ама нема да му се дам :mhihi:
2-белким следващия път да се навият да им духам и да ме пуснат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

1-Ей много ще ти стане вече-по цели нощи,а пък и на пътя,айде няма нужда :mhihi:
2-Някой да не вземе да се възползва от предложението ти? :mhihi:
3-А работи ли ти климатроника а!? :twisted:

Боби,ние го застигнахме на магистралата после,този със Сеата,обаче не знам дали забеляза..можеше да се разберем нещо за него ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 03 Май 2007, 18:22

хм така като гледам засега, в Хисаря са писали всичко значи по реда... един да няма платил на място... странно ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Май 2007, 0:11

некорумпирани бяха...в началото като ги видях 2ма си викам ще минем тънко,но като изкочи и третия.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.с. нещо много скромничите в статистиката...тяхната беше къде къде по-различна :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Назад към Извън Темата