Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
29
78%
не знам
3
8%

Общо гласове : 37
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от TNT » 14 Авг 2026, 8:31

ildivvy написа:Само руснаците знаят точната бройка на всичко там!

И 3-4 човека от форума :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Авг 2026, 8:36

BMW_POWER написа:
enigma написа:
nikola59 написа::mhihi: То е трагично положението. За кой по-напред :mhihi: Преди няколко дена NBC.,,

:mhihi: :mhihi: Това е пропаганда на демократите, да злепоставят Тръмп преди изборите...

Мда! Кога по линия на НАТО ще им забранят да се катерят по планините? И къде в Украйна намери Пиринеи???

https://mooncity.today/olivier-lebas-ac ... -obituary/

А така, приключихме американските генерали, сега подкарахме и френските… :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Авг 2026, 7:49

Не знам за томахавките , но нашите 8 догана се отлагат за средата на 2030г . ИмАло много заявки преди нас, фабриките не смогват на сделат достатъчно бройки ... :dunno: Те тия пилоти дето ги обучиха преди години да летят със Боен Доган 16 ще се пенсионират докато дойде време да литнат ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330d Individual, JGC, MT-09
Мечтае да кара: Mustang GT

Мнение от dhtj » 15 Авг 2026, 15:02

Не можеше ли да кажат, че са дошли вече, но са толкова много адванцед и стелт, че няма как да ги снимат и покажат. :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 15 Авг 2026, 15:44

Или пък по добре да върнат парите с неустойки и лихви и да купим вместо 8 най малко 30 Грипена , или пък 50 Су / може с някаква врътка през Северна Корея/ :mhihi: Или да си платим 30 год. гръците и румънците да ни пазят :kuku:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Авг 2026, 16:39

enigma написа:...А така, приключихме американските генерали, сега подкарахме и френските… :mhihi:

То да беше първият :roll:

French Army General Jean-Louis Georgelin died in a tragic hiking accident on August 18, 2023, in the Pyrenees mountain range. His body was found at the Mont Valier peak in the Pyrenees near the France-Spain border.

В Русия Пиринеите са много опасни, да знаеш. Тия с по-ниските чинове дори не ги броим :dunno:
Просто е скръбно да те пратят в Украйна, пък да загинеш в инцидент с хеликоптер в Австралия :confused:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Авг 2026, 17:47

Пропагандата, която четеш е пропуснала да спомене, че тия и двамата са пенсионирани, а не активни офицери. Единият е бил на 62, другият на 74…

НАТО няма как да забрани на пенсионерите къде да се катерят :idea:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Авг 2026, 18:05

enigma написа:Пропагандата, която четеш е пропуснала да спомене, че тия и двамата са пенсионирани, а не активни офицери. Единият е бил на 62, другият на 74…

Иначе казано, НАТО не носи отговорност за това, което правят служителите в свободното си време. Само дето това "свободно време" много тегаво взе да става напоследък. Същото се отнася и за сенаторите, ама това е друга тема. Карал ски в по средиземноморските курорти, катерил планини на остров Бикини, карал колело по Антарктида, все опасни занимания, ей :roll:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Авг 2026, 18:07

BMW_POWER написа:
enigma написа:Пропагандата, която четеш е пропуснала да спомене, че тия и двамата са пенсионирани, а не активни офицери. Единият е бил на 62, другият на 74…

Иначе казано, НАТО не носи отговорност за това, което правят служителите в свободното си време. Само дето това "свободно време" много тегаво взе да става напоследък. Същото се отнася и за сенаторите, ама това е друга тема. Карал ски в по средиземноморските курорти, катерил планини на остров Бикини, карал колело по Антарктида, все опасни занимания, ей :roll:

Иначе казано, Червената армия се бори с елитни НАТОвски пенсионери на 60-70 години, затова толкова години вече не може да стигне до Берлин :mhihi:
Според мен руските генерали, които се размотават толкова трябва да бъдат наказани... :dunno:

Я кажи по-добре какво става с моряците по самольотоносачите на Тръмп ? Гледам и по американските медии мрънкат колко тегаво им е било... ще се сетят те, колко е труден животът на морския вълк :mhihi:

Screenshot 2026-08-15 at 8.25.51 AM.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Авг 2026, 18:30

Аз не виждам чак такава драма с този адмирал , сигурно там на върха в пиренеите двамата морски вълци са отворили бутилка ром да наквасят гърлата . В един момент са почнали да звънят на стюарда да донесе още ром на мостика , и оня като не идва адмирала е отишъл да провери кво става и и ......слязъл е по бързо на долната палуба от колкото може да понесе на неговите години :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Авг 2026, 18:42

Jordana написа:Аз не виждам чак такава драма с този адмирал , сигурно там на върха в пиренеите двамата морски вълци са отворили бутилка ром да наквасят гърлата . В един момент са почнали да звънят на стюарда да донесе още ром на мостика , и оня като не идва адмирала е отишъл да провери кво става и и ......слязъл е по бързо на долната палуба от колкото може да понесе на неговите години :dunno:

@BMW_POWER - ето виж един истински моряк как знае :mhihi: А ти само с гребане в реката няма сте станеш спец по морските въпроси, трябва да дойдеш тука да те метна в океана и тогава ще коментираме :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Авг 2026, 20:23

enigma написа:
Jordana написа:Аз не виждам чак такава драма с този адмирал , сигурно там на върха в пиренеите двамата морски вълци са отворили бутилка ром да наквасят гърлата . В един момент са почнали да звънят на стюарда да донесе още ром на мостика , и оня като не идва адмирала е отишъл да провери кво става и и ......слязъл е по бързо на долната палуба от колкото може да понесе на неговите години :dunno:

@BMW_POWER - ето виж един истински моряк как знае :mhihi: А ти само с гребане в реката няма сте станеш спец по морските въпроси, трябва да дойдеш тука да те метна в океана и тогава ще коментираме :ok:

Ти луд ли си? При вас температурата на водата в топли дни стига до 15C. Нали Киро Бавареца ме води на плаж през август!? До глезените и това е. Чак пък толкова да ме мразиж, не вярвам :roll:
Гледам, напоследък много зачестиха "инцидентите". Кой го изнасят в кофа за боклук, кой паднал от високо, разбил се делтаплан над Скалистите планини в Тексас и 200 човека бадява .... вече забранили на хеликоптерите да летят ....

А едно време как летяха ....

Тая американската пропа..., 100% истина не подлежи на коментар. ВЕрваш и това е :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 15 Авг 2026, 21:52

Чак пък толкова да ме мразиж, не вярвам :roll:

Не, просто да видиш колко е труден животът на морските вълци, да не им се подиграваш така :mhihi:

По темата, да обобщим:

Самолетоносачите - приключени
Генералите и адмиралите - избити
Хеликоптерите - приземени

Нещо за танковете няма ли още ? :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 16 Авг 2026, 4:43

enigma написа:Нещо за танковете няма ли още ? :ok:

О, там амерканците са ненадминати :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Максималната задна скорост на американския основен боен танк M1 Абрамс е приблизително 40 км/ч. За отличие от много съветски и руски бойни машини (които се движат назад едва с 4–5 км/ч), високата задна скорост на Абрамс му позволява бързо да се изнесе от бойното поле ....

За германците се знае, че могат да доставят бирата на Путин без да капнат и капка.

A се изнасят с едва ...

Максималната скорост на заден ход на основния боен танк Леопард 2 е до 31 км/ч.

От Лвов до Берлин са 950км. Знаеш ли, колко време и гориво ще отнеме, за да се прибереш у дома на заден ход на пълна газ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 16 Авг 2026, 5:23

BMW_POWER написа:
enigma написа:Нещо за танковете няма ли още ? :ok:

О, там амерканците са ненадминати :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

:mhihi: :mhihi: Знаех си, че си им набрал за блицкрига в Ирак, където Абрамсите буквално сгазиха Т72ките :ok: Да знам, сега ще кажеш, че на руснаците им е било много горещо там и нямало водка :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата