Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Тръмп трети мандат?
ildivvy написа:Само руснаците знаят точната бройка на всичко там!
И 3-4 човека от форума
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:enigma написа:nikola59 написа::mhihi: То е трагично положението. За кой по-напредПреди няколко дена NBC.,,
![]()
Това е пропаганда на демократите, да злепоставят Тръмп преди изборите...
Мда! Кога по линия на НАТО ще им забранят да се катерят по планините? И къде в Украйна намери Пиринеи???
https://mooncity.today/olivier-lebas-ac ... -obituary/
А така, приключихме американските генерали, сега подкарахме и френските…
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не знам за томахавките , но нашите 8 догана се отлагат за средата на 2030г . ИмАло много заявки преди нас, фабриките не смогват на сделат достатъчно бройки ...
Те тия пилоти дето ги обучиха преди години да летят със Боен Доган 16 ще се пенсионират докато дойде време да литнат ... 
Те тия пилоти дето ги обучиха преди години да летят със Боен Доган 16 ще се пенсионират докато дойде време да литнат ... Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d Individual, JGC, MT-09
- Мечтае да кара: Mustang GT
Не можеше ли да кажат, че са дошли вече, но са толкова много адванцед и стелт, че няма как да ги снимат и покажат. 
- mr_petroff
- младши ентусиаст

-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Или пък по добре да върнат парите с неустойки и лихви и да купим вместо 8 най малко 30 Грипена , или пък 50 Су / може с някаква врътка през Северна Корея/
Или да си платим 30 год. гръците и румънците да ни пазят 

enigma написа:...А така, приключихме американските генерали, сега подкарахме и френските…
То да беше първият
French Army General Jean-Louis Georgelin died in a tragic hiking accident on August 18, 2023, in the Pyrenees mountain range. His body was found at the Mont Valier peak in the Pyrenees near the France-Spain border.
В Русия Пиринеите са много опасни, да знаеш. Тия с по-ниските чинове дори не ги броим
Просто е скръбно да те пратят в Украйна, пък да загинеш в инцидент с хеликоптер в Австралия
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Пропагандата, която четеш е пропуснала да спомене, че тия и двамата са пенсионирани, а не активни офицери. Единият е бил на 62, другият на 74…
НАТО няма как да забрани на пенсионерите къде да се катерят
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Пропагандата, която четеш е пропуснала да спомене, че тия и двамата са пенсионирани, а не активни офицери. Единият е бил на 62, другият на 74…
Иначе казано, НАТО не носи отговорност за това, което правят служителите в свободното си време. Само дето това "свободно време" много тегаво взе да става напоследък. Същото се отнася и за сенаторите, ама това е друга тема. Карал ски в по средиземноморските курорти, катерил планини на остров Бикини, карал колело по Антарктида, все опасни занимания, ей
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:enigma написа:Пропагандата, която четеш е пропуснала да спомене, че тия и двамата са пенсионирани, а не активни офицери. Единият е бил на 62, другият на 74…
Иначе казано, НАТО не носи отговорност за това, което правят служителите в свободното си време. Само дето това "свободно време" много тегаво взе да става напоследък. Същото се отнася и за сенаторите, ама това е друга тема. Карал ски в по средиземноморските курорти, катерил планини на остров Бикини, карал колело по Антарктида, все опасни занимания, ей
Иначе казано, Червената армия се бори с елитни НАТОвски пенсионери на 60-70 години, затова толкова години вече не може да стигне до Берлин
Според мен руските генерали, които се размотават толкова трябва да бъдат наказани...

Я кажи по-добре какво става с моряците по самольотоносачите на Тръмп ? Гледам и по американските медии мрънкат колко тегаво им е било... ще се сетят те, колко е труден животът на морския вълк
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аз не виждам чак такава драма с този адмирал , сигурно там на върха в пиренеите двамата морски вълци са отворили бутилка ром да наквасят гърлата . В един момент са почнали да звънят на стюарда да донесе още ром на мостика , и оня като не идва адмирала е отишъл да провери кво става и и ......слязъл е по бързо на долната палуба от колкото може да понесе на неговите години 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Аз не виждам чак такава драма с този адмирал , сигурно там на върха в пиренеите двамата морски вълци са отворили бутилка ром да наквасят гърлата . В един момент са почнали да звънят на стюарда да донесе още ром на мостика , и оня като не идва адмирала е отишъл да провери кво става и и ......слязъл е по бързо на долната палуба от колкото може да понесе на неговите години
@BMW_POWER - ето виж един истински моряк как знае

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Jordana написа:Аз не виждам чак такава драма с този адмирал , сигурно там на върха в пиренеите двамата морски вълци са отворили бутилка ром да наквасят гърлата . В един момент са почнали да звънят на стюарда да донесе още ром на мостика , и оня като не идва адмирала е отишъл да провери кво става и и ......слязъл е по бързо на долната палуба от колкото може да понесе на неговите години
@BMW_POWER - ето виж един истински моряк как знаеА ти само с гребане в реката няма сте станеш спец по морските въпроси, трябва да дойдеш тука да те метна в океана и тогава ще коментираме
Ти луд ли си? При вас температурата на водата в топли дни стига до 15C. Нали Киро Бавареца ме води на плаж през август!? До глезените и това е. Чак пък толкова да ме мразиж, не вярвам
Гледам, напоследък много зачестиха "инцидентите". Кой го изнасят в кофа за боклук, кой паднал от високо, разбил се делтаплан над Скалистите планини в Тексас и 200 човека бадява .... вече забранили на хеликоптерите да летят ....
А едно време как летяха ....
Тая американската пропа..., 100% истина не подлежи на коментар. ВЕрваш и това е

- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Чак пък толкова да ме мразиж, не вярвам
Не, просто да видиш колко е труден животът на морските вълци, да не им се подиграваш така
По темата, да обобщим:
Самолетоносачите - приключени
Генералите и адмиралите - избити
Хеликоптерите - приземени
Нещо за танковете няма ли още ?

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Нещо за танковете няма ли още ?
О, там амерканците са ненадминати
Максималната задна скорост на американския основен боен танк M1 Абрамс е приблизително 40 км/ч. За отличие от много съветски и руски бойни машини (които се движат назад едва с 4–5 км/ч), високата задна скорост на Абрамс му позволява бързо да се изнесе от бойното поле ....
За германците се знае, че могат да доставят бирата на Путин без да капнат и капка.
A се изнасят с едва ...
Максималната скорост на заден ход на основния боен танк Леопард 2 е до 31 км/ч.
От Лвов до Берлин са 950км. Знаеш ли, колко време и гориво ще отнеме, за да се прибереш у дома на заден ход на пълна газ?
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:enigma написа:Нещо за танковете няма ли още ?
О, там амерканците са ненадминати![]()
![]()
![]()
![]()
Да знам, сега ще кажеш, че на руснаците им е било много горещо там и нямало водка 
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ