Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
14%
не
29
78%
не знам
3
8%

Общо гласове : 37
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от BMW_POWER » 11 Авг 2026, 19:06

Енигмата тия неща ги е учил в СПбСВУ. Срещу вас да тича, пак няма да го настигнете ;)
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Авг 2026, 19:50

Според мене само е чел на Суворов книжките .....на Виктор Суворов имам предвид ! Реално е служил трудовак в строителни войски , от там знае това онова за субординацията във войската .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 12 Авг 2026, 0:19

:mhihi: Пазиме се, пазимеее..от гаргите :mhihi:
Системите за противовъздушна отбрана Avenger и радарните станции Sentinel бяха разположени близо до мястото, където Доналд играеше голф: https://streamable.com/30cveq
photo_2026-08-12_00-14-29.jpg

photo_2026-08-12_00-14-35.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Авг 2026, 5:42

alx написа:
barabqga написа:
alx написа:
Jordana написа:Абсурд , невъзможно да има скрита от хората информация при такъв плурализъм и прозрачност в западните демокрации :dunno:

Морски, ти кво безгръбначно си- не е истина… енигмата за има няма 6 месеца те пречупи да почнеш да пишеш кат него :mhihi:
Енигмата знае как да влияе на учащите се, все пак ти доста време повтаряше, че е бот.

Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk

Ми аз още мисля, че е бот. Разправя , че сме се виждали на някакъв събор на БМВ на който аз съм се показал със Мерцедес ама аз нямам -никакви- спомени…

Да, хвана ме, бот съм :ok:

Ама ти каза, че и за тихинците нямаш никакви спомени, така че това не е критерий за нищо :mhihi:

За тая сбирка в Бостън не знам какви спомени да имаш … то и аз много не ги помня, скучни Мки… един арабин имаше по-колоритен (май Абдулла) и ти се наби на очи щото беше със сл кабрио, а не знаех че си от БГ,нито пък аз ходя и викам “булгар булгар” :mhihi: После от писанията ти във двата форума направих връзката :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Авг 2026, 10:08

Преди месец при срещата на върха на НАТО в Турция Доний първи не е излетял с Еър форс 1, а са го метнали на друг самолет по настояване на службите. Вашингтон Поуст излезе с информация малко след това, но едва сега Доний първи проговори и призна, че било истина. Решил да се вслуша в съветите на СС за предполагаема иранска атака дошла като информация от достоверен източник. :mrgreen:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Бижу 108

Мнение от Georgi_G » 12 Авг 2026, 10:47

Top Gun Maverick написа:Преди месец при срещата на върха на НАТО в Турция Доний първи не е излетял с Еър форс 1, а са го метнали на друг самолет по настояване на службите. Вашингтон Поуст излезе с информация малко след това, но едва сега Доний първи проговори и призна, че било истина. Решил да се вслуша в съветите на СС за предполагаема иранска атака дошла като информация от достоверен източник. :mrgreen:

А остатъка от делегацията безопасно си излятяла обратно с Еър форс 1 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 12 Авг 2026, 17:23

Никола вече го писа това... по-интересното е, че Тръмп са го измъкнали тайно с камиона, който зарежда храната на Еър Форс 1. :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M, 8Y

Мнение от HITMAN » 12 Авг 2026, 17:29

Ами да му е коНфортно. Да има снаксове и напитки по време на пътя.

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 12 Авг 2026, 19:38

Тръмп толко ли не може да си намери двойник , да го пуска със самолета примамка ? Вместо да бяга скрит в съплай тръка заровен в пакетчета чипс и шоколади като заек . Всички нормални лидери имат двойници, само Тръмп си няма... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2026, 0:36

Енигмата, защо твойте любими маринки са започнали да скачат вече през борда на самолетоносачите? Скорбут ли ги е подгонил, полуголи девици по плажовете на тропически острови ли са им се видели? Тоя Тръмполин докара армията до положение, моряци да скачат напускат борда по време на движение. какво стана с лафа: "Елате в армията, че видите Свят!"?.

Само, като прочетеш заглавието и ти става жал за матросите:

USS Abraham Lincoln sailors tried to jump overboard amid extended deployment – reports
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Авг 2026, 0:37

Jordana написа:Тръмп толко ли не може да си намери двойник , да го пуска със самолета примамка ? Вместо да бяга скрит в съплай тръка заровен в пакетчета чипс и шоколади като заек . Всички нормални лидери имат двойници, само Тръмп си няма... :mhihi:

Ами не може, трудно е да се намери кандидат така да си рискува живота - знаеш ли какви количества Макдоналдс и диетични коли трябва да приема, за да изглежда автентично ?? Едва ли има друг лидер, който да се храни толкова нездравословно. Да не говорим, че е отворен сезон за отстрел.

BMW_POWER написа:Енигмата, защо твойте любими маринки са започнали да скачат вече през борда на самолетоносачите?

Защото не ги пускат в бой и са депресирани. Маринките са родени да се бият, не може така да ги затварят в трюмовете... :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2026, 0:45

enigma написа:
BMW_POWER написа:Енигмата, защо твойте любими маринки са започнали да скачат вече през борда на самолетоносачите?

Защото не ги пускат в бой и са депресирани. Маринките са родени да се бият, не може така да ги затварят в трюмовете... :dunno:

Последният път, когато им предложиха да ги пуснат на бой, 80% подадоха рапорти за напускане, другите 20% били почиваща смяна. Да не са им споменали, че ще идат на по-малко от 2000км от Иран, та затова и да ги е обхванала паниката :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Авг 2026, 0:59

BMW_POWER написа:Последният път, когато им предложиха да ги пуснат на бой, 80% подадоха рапорти за напускане, другите 20% били почиваща смяна. Да не са им споменали, че ще идат на по-малко от 2000км от Иран, та затова и да ги е обхванала паниката :roll:

Бъркаш маринки с моряци или нещо друго... :ok:
Маринките подават рапорти за напускане като не ги пускат на бой. Е сега едно момче съседче се уволни - оплаква се 4 години там и никакъв екшън... отива полицай в Оукланд :mhihi:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Авг 2026, 1:09

enigma написа:
BMW_POWER написа:Последният път, когато им предложиха да ги пуснат на бой, 80% подадоха рапорти за напускане, другите 20% били почиваща смяна. Да не са им споменали, че ще идат на по-малко от 2000км от Иран, та затова и да ги е обхванала паниката :roll:

Бъркаш маринки с моряци или нещо друго... :ok:
Маринките подават рапорти за напускане като не ги пускат на бой. Е сега едно момче съседче се уволни - оплаква се 4 години там и никакъв екшън... отива полицай в Оукланд :mhihi:

На 11 820км от Техеран. Бая паника си е било :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Авг 2026, 1:17

Пак четеш както ти изнася. :lol:
Не го пускат в тия батальони там близо до екшъна, държат го тука в Калифорния на плажовете по цял ден... кво да прави момчето? :dunno:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата