Тръмп трети мандат?
Модератор: Общи модератори
Re: Тръмп трети мандат?
Енигмата тия неща ги е учил в СПбСВУ. Срещу вас да тича, пак няма да го настигнете 
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Според мене само е чел на Суворов книжките .....на Виктор Суворов имам предвид ! Реално е служил трудовак в строителни войски , от там знае това онова за субординацията във войската .. 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Системите за противовъздушна отбрана Avenger и радарните станции Sentinel бяха разположени близо до мястото, където Доналд играеше голф: https://streamable.com/30cveq
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:barabqga написа:Енигмата знае как да влияе на учащите се, все пак ти доста време повтаряше, че е бот.alx написа:Jordana написа:Абсурд , невъзможно да има скрита от хората информация при такъв плурализъм и прозрачност в западните демокрации
Морски, ти кво безгръбначно си- не е истина… енигмата за има няма 6 месеца те пречупи да почнеш да пишеш кат него
Изпратено от моят motorola edge 50 neo с помощта на Tapatalk
Ми аз още мисля, че е бот. Разправя , че сме се виждали на някакъв събор на БМВ на който аз съм се показал със Мерцедес ама аз нямам -никакви- спомени…
Да, хвана ме, бот съм
Ама ти каза, че и за тихинците нямаш никакви спомени, така че това не е критерий за нищо
За тая сбирка в Бостън не знам какви спомени да имаш … то и аз много не ги помня, скучни Мки… един арабин имаше по-колоритен (май Абдулла) и ти се наби на очи щото беше със сл кабрио, а не знаех че си от БГ,нито пък аз ходя и викам “булгар булгар”

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Преди месец при срещата на върха на НАТО в Турция Доний първи не е излетял с Еър форс 1, а са го метнали на друг самолет по настояване на службите. Вашингтон Поуст излезе с информация малко след това, но едва сега Доний първи проговори и призна, че било истина. Решил да се вслуша в съветите на СС за предполагаема иранска атака дошла като информация от достоверен източник. 
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Бижу 108
Top Gun Maverick написа:Преди месец при срещата на върха на НАТО в Турция Доний първи не е излетял с Еър форс 1, а са го метнали на друг самолет по настояване на службите. Вашингтон Поуст излезе с информация малко след това, но едва сега Доний първи проговори и призна, че било истина. Решил да се вслуша в съветите на СС за предполагаема иранска атака дошла като информация от достоверен източник.
А остатъка от делегацията безопасно си излятяла обратно с Еър форс 1
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Никола вече го писа това... по-интересното е, че Тръмп са го измъкнали тайно с камиона, който зарежда храната на Еър Форс 1. 
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M, 8Y
Ами да му е коНфортно. Да има снаксове и напитки по време на пътя.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тръмп толко ли не може да си намери двойник , да го пуска със самолета примамка ? Вместо да бяга скрит в съплай тръка заровен в пакетчета чипс и шоколади като заек . Всички нормални лидери имат двойници, само Тръмп си няма... 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Енигмата, защо твойте любими маринки са започнали да скачат вече през борда на самолетоносачите? Скорбут ли ги е подгонил, полуголи девици по плажовете на тропически острови ли са им се видели? Тоя Тръмполин докара армията до положение, моряци да скачат напускат борда по време на движение. какво стана с лафа: "Елате в армията, че видите Свят!"?.
Само, като прочетеш заглавието и ти става жал за матросите:
Само, като прочетеш заглавието и ти става жал за матросите:
USS Abraham Lincoln sailors tried to jump overboard amid extended deployment – reports
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Тръмп толко ли не може да си намери двойник , да го пуска със самолета примамка ? Вместо да бяга скрит в съплай тръка заровен в пакетчета чипс и шоколади като заек . Всички нормални лидери имат двойници, само Тръмп си няма...
Ами не може, трудно е да се намери кандидат така да си рискува живота - знаеш ли какви количества Макдоналдс и диетични коли трябва да приема, за да изглежда автентично ?? Едва ли има друг лидер, който да се храни толкова нездравословно. Да не говорим, че е отворен сезон за отстрел.
BMW_POWER написа:Енигмата, защо твойте любими маринки са започнали да скачат вече през борда на самолетоносачите?
Защото не ги пускат в бой и са депресирани. Маринките са родени да се бият, не може така да ги затварят в трюмовете...

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:Енигмата, защо твойте любими маринки са започнали да скачат вече през борда на самолетоносачите?
Защото не ги пускат в бой и са депресирани. Маринките са родени да се бият, не може така да ги затварят в трюмовете...
Последният път, когато им предложиха да ги пуснат на бой, 80% подадоха рапорти за напускане, другите 20% били почиваща смяна. Да не са им споменали, че ще идат на по-малко от 2000км от Иран, та затова и да ги е обхванала паниката
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:Последният път, когато им предложиха да ги пуснат на бой, 80% подадоха рапорти за напускане, другите 20% били почиваща смяна. Да не са им споменали, че ще идат на по-малко от 2000км от Иран, та затова и да ги е обхванала паниката
Бъркаш маринки с моряци или нещо друго...
Маринките подават рапорти за напускане като не ги пускат на бой. Е сега едно момче съседче се уволни - оплаква се 4 години там и никакъв екшън... отива полицай в Оукланд
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:BMW_POWER написа:Последният път, когато им предложиха да ги пуснат на бой, 80% подадоха рапорти за напускане, другите 20% били почиваща смяна. Да не са им споменали, че ще идат на по-малко от 2000км от Иран, та затова и да ги е обхванала паниката
Бъркаш маринки с моряци или нещо друго...![]()
Маринките подават рапорти за напускане като не ги пускат на бой. Е сега едно момче съседче се уволни - оплаква се 4 години там и никакъв екшън... отива полицай в Оукланд
На 11 820км от Техеран. Бая паника си е било
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Пак четеш както ти изнася.
Не го пускат в тия батальони там близо до екшъна, държат го тука в Калифорния на плажовете по цял ден... кво да прави момчето?
Не го пускат в тия батальони там близо до екшъна, държат го тука в Калифорния на плажовете по цял ден... кво да прави момчето?

enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ