Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от ildivvy » 10 Май 2026, 19:20

От къде ги изкопавате тези стари теми?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 10 Май 2026, 22:15

И аз като видях темата активна си помислих , че умряла си бише най-добре...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 31 Юли 2026, 19:52

Темата си ходи с последствията. Тоя, вашата любима ръководителка на четвъртия райх и още няколко трябва да бъдат живи одрани на площада и да ги дават директно по всички платформи. Слушайте, колко е нагъл.

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Потребител
Аватар
Кара: E46 320d

Мнение от stean » 31 Юли 2026, 23:23

От всички обвинения, това че се облагодетелствал с някви джобни пари му е най-малкия проблем.

Ето тоя как му сипе за другото - фалити, съсипани животи, уволнения, травми по децата..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Авг 2026, 22:19

Интересно четиво - https://link.springer.com/article/10.11 ... 25-00831-w?

Не ми се разтягат локуми, че ми е писнало да обяснявам подобни четива, а имам някои съображения, но накратко за който не му се чете:

Изследване върху почти 8,5 милиона човека в Корея твърди, че ваксиниралите се срещу Ковид с мРНА ваксини имат увеличен шанс да развият следните видове рак в проценти:

Щитовидна жлеза - 35%
Стомах - 34%
Колоректален - 28%
Белодробен - 53%
Рак на гърдата - 20%
Простата - 69%

Не бих твърдял точно същото на база това изследване, но определено ваксиниралите се имат много сериозен повод за притеснение.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Авг 2026, 5:43

Пише че резултатите не показват пряка връзка на мрнк ваксините с повишен риск от изброените раци , а статистическо съвпадение . Резултатите може да са изкривени от грешно прилагана методика . Или резултат от възникнали здравни рискове в резултат на самата пандемия . Контролната група НЕ набодени с чудесната ваксина са предимно младоци в цветущо здраве които се страхуват от смърта в следствие убождане със спринцовка . Докато ваксинираните са били предимно възрастни хора които се страхуват от смъртоносния вирус. Нормално при тях да има повече онкология поради възрастовите дегенеративни изменения ... :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 27 Авг 2026, 5:46

Jordana написа:Пише че резултатите не показват пряка връзка на мрнк ваксините с повишен риск от изброените раци , а статистическо съвпадение . Резултатите може да са изкривени от грешно прилагана методика . Или резултат от възникнали здравни рискове в резултат на самата пандемия . Контролната група НЕ набодени с чудесната ваксина са предимно младоци в цветущо здраве които се страхуват от смърта в следствие убождане със спринцовка . Докато ваксинираните са били предимно възрастни хора които се страхуват от смъртоносния вирус. Нормално при тях да има повече онкология ... :dunno:

Не се успокоявай с такива алабализми. Най-тревожното е, че Путин не си е бил тая мРНА ваксина (въпреки че Тръмп му я е предлагал), а е чакал Спутника :mrgreen:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Бижу 108

Мнение от Georgi_G » 27 Авг 2026, 5:51

Риска от удавяне е 100 % по-висок при тия, които ходят на море, сравнено с тия, които не ходят. :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2026, 8:08

:mhihi:
Това беше добро.

Ето ви на БГ малко от Фаучи, кой е, за какво се бори 40 години на държавна работа(поне 40)и защо мълчи като пукел:
https://youtu.be/T3IihG8z_YM?is=sj7VCDT7tFtrGTKR

https://youtu.be/kFIeAwGV9_A?is=fJ7aoyBWPpv1TvTy

А тук един, който е продал бизнеса си или част от него за да стане политик и да пита тоя за кого се мисли с онези рестрикции тогава тук да се ходи, там да не се ходи. Мотивирал го е случай с майка, която е отишла на мач да гледа сина си и е била арестувана пред очите на всички заради това:
https://youtu.be/Ns9KxVvyaa8?is=N7W_ho1gunwGPmHU
Не знам дали осъзнавате, ама заради такива като тоя и лично заради тоя, тези рестрикции тогава бяха наложени и на нас, понеже каквито мерки вземаха там, ние почти веднага ги копирахме тук. Единствено не успяха да ни наложат почти насилственото ваксиниране.
Ще влизам аз в БГ и онзи на границата ще ми казва да ходя да се тествам, иначе ме затварят у нас и ще идва чичко милиционер да ме проверява дали спазвам рестрикциите.
Че айде направо във Видин тестче, че после в здравната им служба ли беше на опашката с листчето да докажа, че не съм болен.
Ей такива едни пари хвърчаха, чак нови лаборатории се отвороха, понеже бяха недостатъчно да ни съберат овцете старите.

Обаче е хубаво да гледаш как американци задават въпроси на други американци дали ЦРУ е имало пръст в създаването на вируса и те да казват... позовавам се на петата поправка. :mhihi:
А в началото на единия клип, който съм пуснал му дават интервю на тоя чвор от 2022-еа в което казва как няма нищо против да отговаря на въпросите за Ковида и решенията си, понеже нямал какво са крие. :mrgreen: 4 години по-късно... :ahah:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 27 Авг 2026, 8:28

Top Gun Maverick написа:Не знам дали осъзнавате, ама заради такива като тоя и лично заради тоя, тези рестрикции тогава бяха наложени и на нас, понеже каквито мерки вземаха там, ние почти веднага ги копирахме тук. Единствено не успяха да ни наложат почти насилственото ваксиниране.

Всъщност при вас (и в Европа общо) мерките май бяха доста по-строги, от това което видях/чух. Чак чекпойнти да проверяват … в Америка имаше мерки на хартия ама реално - всеки си правеше каквото иска, поради ред причини, ама … свобода :ok:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Авг 2026, 8:43

Това с чекпойнтите беше първите няколко дни или седмица, когато още го мислеха за нещо извънземно.
Аз не съм чул в България някой да си е загубил работата защото не се е боцнал, докато зад океана имаше бол такива случаи, да не говорим за милионите, които се ваксинираха без да искат точно поради тази причина да не си загубят работата, ама какво да правиш, ти го каза, свобода. :mhihi: Не помня и някоя майка да е била арестувана на мач защото гледа сина си. :shock:
Това са престъпления срещу човечеството да принудиш хората да се ваксинират защото иначе ги гониш от работа без значение колко кредита имат да плащат, понеже както знаем не си истински задатлантик ако нямаш поне 6-цифрена сума за плащане на къща и някаква друга за минимум една кола, без значение дали си в САЩ или Канада. И не, зад океана мерките бяха зле, тука...се търпеше. В Европа беше по-стегнато на някои места, особено на такива, които пряко заимстват от вас като например проксито Британия.
Но се измества леко темата. Работата беше, че ей заради такива уроди като тоя пудинг, цял свят го духахме. И още го духаме и ще продължават още бая време последствията. Да не говорим пък колко народ си отиде поради една или друга причина без значение къде мерките са били малко повече или малко по-малко.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Авг 2026, 9:28

Не се успокоявай с такива алабализми. Най-тревожното е, че Путин не си е бил тая мРНА ваксина (въпреки че Тръмп му я е предлагал), а е чакал Спутника :mrgreen:
Успокоителното е че евреите всички си биха тия Мрънк ваксини по няколко пъти ... Дори тука се даваха за пример колко е хубаво , как искат пета шеста десета доза вече по желание :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата