Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
Re: Цените на горивата
enigma написа:Т.е. в Тексас е свършил бензинът - и затова е избягал в БГ?
Не знам. Не му се разбираше много
Долното е поздрав за фактчекърите във форума
https://www.facebook.com/watch?v=4287830781527400
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Обаче нашите тука се оляха този път. Тръмп пусна едни пиратки и айде за една нощ цените на бензина 2 цента нагоре, на дизела 6. Много бързо са доставили петрол на новите цени, буквално за часове и са го преработили, че и доставили по бензиностанциите. Ама иначе знаем, че цената на колонка не зависи само от цената на петрола, само понякога е така, като тази нощ.
Който петрол беше направен опит да се изстреля пак, но едвам скочи и пак падна, сега не го знам колко е, ама нашите спекуланти се оливат в стремежа си да изпреварят скока...който може и да не дойде.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Ние сме си добре, в Германия е 2 евро бензина/нафтата и тази година няма много бързащи по магистралите.
От друга страна, разходът е 1л надолу в сравнение с България, а пък се придвижваме по-бързо...
От друга страна, разходът е 1л надолу в сравнение с България, а пък се придвижваме по-бързо...
I love the sound of V8 in the morning...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
С всичките 'огромни скокове' е около 80$ в момента... Търгашите не се интересуват от цената! Те търсят 'лоши новини'... Спекула от най-чист вид!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- mr_petroff
- младши ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
https://www.investor.bg/a/518-energetik ... a-gorivata
Е кво да му коментирам... При нас на пу...кин ден. 78 долара барела февруари - цена на колонка дизел средно 1,25 евро, сега 79 долара - 1,54 евро. Къде е тази държава, дето се грижи за бизнеса и гражданите си...
На майка си у... 
Е кво да му коментирам... При нас на пу...кин ден. 78 долара барела февруари - цена на колонка дизел средно 1,25 евро, сега 79 долара - 1,54 евро. Къде е тази държава, дето се грижи за бизнеса и гражданите си...
На майка си у... 
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Купили са завалиите много голямо количество, когато беше на цена над 100$ и още не можем да го изразходим 

En-Pro tells CityNews that prices are expected to rise 7 cent(s) at 12:01am on July 15, 2026 to an average of 170.9 cent(s)/litre at local stations.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:En-Pro tells CityNews that prices are expected to rise 7 cent(s) at 12:01am on July 15, 2026 to an average of 170.9 cent(s)/litre at local stations.
Майсторе, я кажи защо са сложили втори шнур на тая колонка, кой от двата да бодна?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
6359