Препъри и други
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Препъри и други
Jordana написа:Той е в по добрата за живот част , така да се каже цивилизованата ерия . Има нагоре в Албърта и Нова Скотия места където само с кучешки впрягове им носят храна
Къде по-точно в Нова Скотия (леле как я кръсти
https://www.canadamaps.com/nova-scotia-road-map/
ildivvy написа:От цялата работа се чудя само, как за Бога, успя да се набуташ на това, забравено то Бога, място?
Отговорът на този въпрос може да отнеме много време и да изпиша поне 20 страници. В резюме. Мразя тълпите, мразя да прескачам хора по улиците .... бъбълчето ми е доста обемисто. Жена ми казва, че съм си самодостатъчен и околните само ми пречат. Мечтая за работа на някой планински връх или в краен сслучай като пазач на фар
Къде другаде бих имал долното на 20 минути от дома?
Усили звука и слушай

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Разбирам те, но през 9 месеца в годината не е толкова гостоприемно и красиво... Някой ден, като паднат визите, ще направя една екскурзия през Канада и Аляска до Прудоу Бей, но ще е през лятото!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
друг (елементарен ама като се замисли човек не съвсем) въпрос:
спира тока и не знаеш кога ще го пуснат- казват от енергото- "не знаеме- чакаме трансформатори- може месец, може година"
зима е. температурите са под нулата. вода няма защото няма електричество за помпите. бензин няма защото колонките не работят. домашния интернет е спрял на момента на спиране на тока. след 48 часа спира и мобилната система като свърши горивото за генераторите. по това време грубо и се изравнява външната със температурата във неотопляемите сгради.
какво правите?
спира тока и не знаеш кога ще го пуснат- казват от енергото- "не знаеме- чакаме трансформатори- може месец, може година"
зима е. температурите са под нулата. вода няма защото няма електричество за помпите. бензин няма защото колонките не работят. домашния интернет е спрял на момента на спиране на тока. след 48 часа спира и мобилната система като свърши горивото за генераторите. по това време грубо и се изравнява външната със температурата във неотопляемите сгради.
какво правите?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
alx написа:друг (елементарен ама като се замисли човек не съвсем) въпрос:
какво правите?
Отивам в Швейцария да преговарям с руснаците
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
nickstorm написа:alx написа:друг (елементарен ама като се замисли човек не съвсем) въпрос:
какво правите?
Отивам в Швейцария да преговарям с руснаците
какво ще преговаряш? ток няма и няма да има защото преносната мрежа е срутена а не защото няма ток в аец-а дет се вика
или имаш напредвид, че ще излезеш от родината? с какво? имаш ли достатъчно бензин/ нафта да се добереш до някоя от съседките ни? да седиш 12 часа примерно на кпп-то с работещ двигател в задръстването щото не си само ти с тая идея? въпроси, въпроси...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е ти не знаеш ли, че и Слънцето изгрява заради руснаците ? Путин има 1 копче и всичко светва 
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
alx написа:какво ще преговаряш? ток няма и няма да има защото преносната мрежа е срутена а не защото няма ток в аец-а дет се вика
Не схвана иронията... укрите бяха в тази ситуация Януари/Февруари и точно това направиха-отидоха в Швайц да лъжат роснаците, та да спрат да им изнасят енергетиката
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи 
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
какво правите?
Хващам семейството и отиваме в гората , на вилата , ще се топлим и готвим на камината, ще се храним с картофи и ще си правим хляб като едно време и така
Бензина ще трябва да го пазим за резачката сигурно.
(имаме доста запаси и от двете)
Там вода има понеже не е с помпа, имаме панели достатъчно мисля ( знам от кой приятел ще взема още ), лекарства също има разнообразни.
Може и да половуваме, въпроса е че няма да има кой да изследва месото та май отпада, няма да е най яките случки но ще оцелеем предполагам.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
какво правите?
Човек ще си помисли, че нямате пейки за горене в тоя Масачузетс, с тия апокалиптични сценарии, които чертаеш

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тоя филм е игран вече , нагледно може да се види при обсадата на Ленинград как се оцелява без ток вода храна и отопление 900дни . Просто Алха иска да каже че някои ще умрете , други няма да умрем ... 
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5