България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: България на първо място по смъртност на пътя - причини?
Аз също оставям дистанция, тука няма секунди за да се предвиди, но предвид скоростта щях да съм повече до другите коли отпред, те се виждат как карат доста по-сбито, пътя я сух, трафик супер умерен, идеална видимост.
Честно казано МНОГО ГОЛЯМА вероятност има да мина като тоя зад Кроки, но нямам пълната картина за да ви го гарантирам. Особено ако е на места на които минавам ежедневно по няколко пъти и знам кое движение на коли тръгва и какви са секундите да светне зелено на отсрещния светофар, обикновено са цели 5, тоя с калинката мина на 2.5 някъде. Но малко като аматьор мина, държеше голяма дистанция с Кроки предполагам. Аз бих го захапал отдалеч(ама не зад него в бронята му, леко вдясно да не спре рязко
)и още като го видя, че оставя такава дистанция, първата ми мисъл ще е, че ще го литвам и ще го подготвя да не е като този малко в последния момент.
Та да, преценяч е, ама както казах е аматьор.
То ти тука си има изкуство и чалъми, особено когато си морален преценяч
и искаш да не пречиш и застрашаваш другите, чат-пат може и да им викаш извинетееее. 
Честно казано МНОГО ГОЛЯМА вероятност има да мина като тоя зад Кроки, но нямам пълната картина за да ви го гарантирам. Особено ако е на места на които минавам ежедневно по няколко пъти и знам кое движение на коли тръгва и какви са секундите да светне зелено на отсрещния светофар, обикновено са цели 5, тоя с калинката мина на 2.5 някъде. Но малко като аматьор мина, държеше голяма дистанция с Кроки предполагам. Аз бих го захапал отдалеч(ама не зад него в бронята му, леко вдясно да не спре рязко
Та да, преценяч е, ама както казах е аматьор.
То ти тука си има изкуство и чалъми, особено когато си морален преценяч
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Има такива моменти , често набиват спирачки пред светофара особено там където е с пешеходна и има заспал полицай преди пешеходната направо спират . И този който е отзад за да не ги блъсне е принуден да заобиколи ...Честно казано МНОГО ГОЛЯМА вероятност има да мина като тоя зад Кроки, но нямам пълната картина за да ви го гарантирам.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Определено се влачи докато свети зелено, трябва да си по експедитивен в такива ситуации. Прилича на някой, който обича да кара по магистралата в лявата лента с 80-85-90 с километри 
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи