Икономическа тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Икономическа тема

Мнение от BMW_POWER » 26 Ное 2025, 16:28

TNT написа:По едно време бяха започнали да се водят по-смислени дискусии, когато радиото рядко се включваше. Сега отново се хвърля някакво абсурдно твърдение, 2-3 страници се спори, "не може ли без обиди , колеги", "човек не може ли да се обърка" и т.н. И после отново. Няколко теми се превърнаха в 70% обяснения и спорене за абсурдни неща. То пейки ли не горяха, Европа умря от студ ли, кво ли не беше, данъците 250% ли станаха. Цената на газта пада, цените на горивата са като преди 15 години, ама нашиО нон-стоп върти плочата "света спира да се върти без руски горива" :banghead: Реално погледнато, ако не беше зелен - сигурно щеше да е баннат за постоянен спам и подкурорсване на спорове и конфликти :dunno:

По темата - дано има ефекти от днешните протести и се направят промени в бюджета. Абсурден е. Сами си правим криза с тея прасчовци във властта.

Ако и наистина се подпише план за край на войната, ще скокнат всички пазари. Тръмп обаче ми се струва, че търгува Лукойл/Роснефт бизнеса в сделката и да видим къде ще излезне края.

Бас ловя, че имаш поне един (да не кажа много) линкове с потвърждаващи написаното от теб по-горе неща :ok:
С любопитство ще прочета, кой е предричал "250% данъци", "Европа умря от студ", "света спира да се върти без руски горива"".

Какво лошо виждаш в това, да се водят спорове? Или искаш тук да е като на конгрес на БКП. Всяко изказване да се приема с пълно единодушие и възторжени аплодисменти.

Като не ти харесват писанията на някого, можеш да го обориш с факти, каквито ти със сигурност имаш.
Ако искаш някого да бъде баннат, има ти подробна процедура, описана в правилата на форума.

Моджо, толкова си прав, че надали можеш да си представиш :yes:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Икономическа тема

Мнение от TNT » 27 Ное 2025, 11:10

https://www.mediapool.bg/tri-varianta-n ... lmKoFwtQXA

Три варианта на тунел под Петрохан на цени от 1.3 до 2.2 млрд. лв.
Съоръжението ще се изгражда на концесия, каза Бойко Борисов
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата