Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
- 

- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?
Да, доста неадекватни реакции има от lane assist-а   

По-рано тази година пътувах посока Враца и още не беше пуснат новия път, обиколния колкото и хубав като състояние е доста тесен. G70то направо се ошашка..постоянно дърпаше волана да те вкарва в лентата и на всеки завой пищи, че се удря в нещо . Точно 3 завоя го изтраях и го спрях.
 . Точно 3 завоя го изтраях и го спрях.
Отделно разните "временни" маркировки, които седят по-дълго от постоянната такава също страшно много бъркат системата и е склонна да те вкара в беля от нищото

По-рано тази година пътувах посока Враца и още не беше пуснат новия път, обиколния колкото и хубав като състояние е доста тесен. G70то направо се ошашка..постоянно дърпаше волана да те вкарва в лентата и на всеки завой пищи, че се удря в нещо
 . Точно 3 завоя го изтраях и го спрях.
 . Точно 3 завоя го изтраях и го спрях.Отделно разните "временни" маркировки, които седят по-дълго от постоянната такава също страшно много бъркат системата и е склонна да те вкара в беля от нищото

- TNT
- младши ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: 911
Lane assist бих си пускал само в специфични ситуации. За евридей изключено. Това даже беше спечелило някаква анкета за най-дразнещ асистент  

- empar
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 2018 G30 540ix
msi200 написа:Мен пък idrive8.5 ме устройва, единствено трябваше да оставят 8-те хардуерни бутона, че така с шорткътите е неудобно. Ако някой измисли хардуерни бутони за беемве, ще си купя.
При всички нови коли ме дразни, че със всяко палене трябва да спираш предупреждението за напускане на лентата и за превишена скорост. Тези 2 функции не работят коректно, но за сметка на това са задължителни.
Малко игра с bimmercode и при мен на G30 с ID6 всичко като асистенти е изключено и отдавна не го мисля. То не се кара с тия чуми досадни...
Единствено индикаторите за мъртва зона ми липсват, но са вързани с lane assist-a и не можеш да ги имаш самостоятелно.

- TNT
- младши ентусиаст
- 

Верно ? Не може да ти работи мъртвата зона без lane assist ?  

- streetz
- младши ентусиаст
- 

- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
На IDrive 8.5 май се регулира колко силно да се намесва асистента за лентата, можеше и да се изключва напълно от менютата. Оставил съм го да дърпа волана леко, като цяло е адекватно освен ако забравя да подам мигач. Пък и съм си го платил - ще го ползвам  Пениш се, не пениш - пари съм давал
 Пениш се, не пениш - пари съм давал  
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
empar написа:
Малко игра с bimmercode и при мен на G30 с ID6 всичко като асистенти е изключено и отдавна не го мисля. То не се кара с тия чуми досадни...
Единствено индикаторите за мъртва зона ми липсват, но са вързани с lane assist-a и не можеш да ги имаш самостоятелно.
Аз не съм ги кодирал, щото на Г30/Ф90 лесно се изключва всичко със задържане на физическия бутон и на магистрала ги държа пуснати. При ид 8.5 е влизане в менюта с няколко цъкания и задържане на тъч скрина и това е отврат.
- msi200
- ентусиаст
- 

- Кара: X5+M2
При ID 8.5 не може да се кодира, май.
			I love the sound of V8 in the morning...
		- TNT
- младши ентусиаст
- 

- carmanf1
- младши ентусиаст
- 

Истина. Кефят се на по-стари модели. 
Моя големия е точно на границата между Z и alpha - хули всички нови БМВ-та - особено neu klasse 

Тайкана кво го напрай, не е истина заради многото екрани вътре и че бил електричка
  заради многото екрани вътре и че бил електричка
А пък аз си мислех, че ще е точно обратното с тва геймърско поколение
Неговите приятели са същите...... не е само той да си припада по е39 М5 и мустанги

Моя големия е точно на границата между Z и alpha - хули всички нови БМВ-та - особено neu klasse

Тайкана кво го напрай, не е истина
 заради многото екрани вътре и че бил електричка
  заради многото екрани вътре и че бил електричкаА пък аз си мислех, че ще е точно обратното с тва геймърско поколение
Неговите приятели са същите...... не е само той да си припада по е39 М5 и мустанги

- TNT
- младши ентусиаст
- 

Значи като вземат книжки , те ще са таргет клиенти... и чакаме ново Е39 М5   

Очаква ни светло бъдеще в автомобилостроенето
Няма майтап, ако цифрите и желанията наистина са такива, производителите ще трябва да влезнат в час.

Няма майтап, ако цифрите и желанията наистина са такива, производителите ще трябва да влезнат в час.

- drifty
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
A дано, ама като ги натиснат жените им, че им трябва тва и онова в колата, че и те ще я карат и.. 
Наскоро спорих с една приятелка, хвали ми колата на един колега, че си бил купил новичка кола и аз и викам, че колата мъ е нова, но е скучна. И ми се разсърди. А колата е шкода октавия комби 2021, верно VRS, ама дизел.
Ново Е39 М5, YES, PLEASE!
			Наскоро спорих с една приятелка, хвали ми колата на един колега, че си бил купил новичка кола и аз и викам, че колата мъ е нова, но е скучна. И ми се разсърди. А колата е шкода октавия комби 2021, верно VRS, ама дизел.
Ново Е39 М5, YES, PLEASE!

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Таргет група ставаш поне 10 години след като вземеш книжка, понякога и 15-20. Има време докато почнат те да диктуват пазара, не бързайте.

Gen Z не се интересува много от коли, та очаквайте повече бяла техника.
Малко за идиотските трендове

Малко за идиотските трендове
- Моджо
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Докато в Китай се продават повече коли отколкото в цял свят взет заедно..надайте се.
			Хм,хм...