Как подготвяте колата за зимата и какви трикове ползвате?
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Как подготвяте колата за зимата и какви трикове ползвате
Аз също ходя така подготвен на левчето
От 1-2 са ме гонили, но сегашното нямам драма. Усетиха се, че им е оферта да имат редовен клиент с 5+ автомобила всяка седмица, не рядко мия и повече от веднъж седмично работните...та чак ми се кефят
Сега лъснах кораба и сложих стелките - много доволен!
От 1-2 са ме гонили, но сегашното нямам драма. Усетиха се, че им е оферта да имат редовен клиент с 5+ автомобила всяка седмица, не рядко мия и повече от веднъж седмично работните...та чак ми се кефят
Сега лъснах кораба и сложих стелките - много доволен!
- ildivvy
- старши ентусиаст

-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Интересно, какво количество вода отива за 2мин на пълна сила на водо-струйката? Май ще им излезе и по-малко вода, ако ми напълнят кофи, да си мия сам... Е, не в топ-времето де!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
На мен никога не са ми правили забележка, но и не се "заигравам" на колонката, а някъде отстрани. Също така не мъкна и кофи с шампоан, а си ползвам какъвто боклук там са сипали
Само препарат за мухи, за джанти, четка за джанти и гъба/ръкавица
После обаче спокойно си подсушавам колата, почти всеки път клепам някакво покритие - ваксата по боята е 2 пъти в годината, ама репелента за стъкла е по-често, гланц на гумите, интериорно кожа/волани/екрани/табла. Затова си търся автомивки, където има къде да изкараш колата от колонката и да си се моташ колкото ти е кеф.
Цените обаче много скокнаха. От поне 5 години не съм оставял друг да ми мие колата. Последно съм давал 12лв вътре/вънка в Пловдив, сега толкова давам на такива на самообслужване. А мивките покрай нас са на някви баснословни цени, то за тея пари ще я карам мръсна
Цените обаче много скокнаха. От поне 5 години не съм оставял друг да ми мие колата. Последно съм давал 12лв вътре/вънка в Пловдив, сега толкова давам на такива на самообслужване. А мивките покрай нас са на някви баснословни цени, то за тея пари ще я карам мръсна