Мотористите във форума!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв тип и колко мотоциклета притежавате?

Скутер
10
11%
Круйзър/Чопър
2
2%
Ендуро
3
3%
Мотор за гората/Крос
1
1%
Градски спорт/турист (нейкед)
13
15%
Шосеен спорт/турист
7
8%
Чист турист
4
5%
Пистов
3
3%
Притежавам един мотор
12
14%
Притежавам два мотора
3
3%
Притежавам три и повече мотора
3
3%
До 500сс
8
9%
500-750сс
6
7%
750-1000сс
8
9%
Над 1000сс
5
6%

Общо гласове : 88
старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Мотористите във форума!

Мнение от Jordana » 28 Юли 2025, 23:00

Не е само кръста , и ушите болят от такъв мотор . Щото като седнеш и коленето ти опират в ушите :ok:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 04 Авг 2025, 8:24

Препоръчайте някой който да разбира от окачвания да ми обслужи и прегледа коловете. На моя скоро му обслужвах предницата, но има някакъв празен ход от няколко милиметра който кара мотора да друса при леки неравности и определена скорост. Поне си мисля че е от това де всичко друго уж съм проверил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 04 Авг 2025, 10:19

В Пловдив Сашо-мотобум-а може да свърши работата... Работилницата му е точно до магазина в ЖК Тракия. Мога и телефон да дам, ако има нужда..
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 04 Авг 2025, 10:31

ildivvy написа:В Пловдив Сашо-мотобум-а може да свърши работата... Работилницата му е точно до магазина в ЖК Тракия. Мога и телефон да дам, ако има нужда..

Колега метни го на лично. Ще му звънна като свършат отпуските да се разберем. :bchug: Иначе вчера да нямаше някъв събор на малките и големи бръснарски столове :mhihi: . Толкова чопъри и скутери по Шипка не бях виждал съответно и неадекватни изпреварвания.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 17 Авг 2025, 17:04

Не се сещам да е споменаван пътя Златоград, Неделино, Ардино. Топ е за каране, днес го минах в двете посоки с кола, мисля че с мотор ще е баси кефа :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 17 Авг 2025, 19:14

Днес за Шипка беше пълна анархия. Много мотористи го обръщат на писта. По 3/4 в насрещното и между колите по осевата. Изпреварвания на сляпо в завой с включени дълги все едно, че ще помогне нещо като се лепне на някой преден капак или свали друг моторист. Преди отбивката за Шипка със заведенията имаше ударена кола и мотор на земята, не знам подробности, дано е добре колегата. Едва ли скоро ще направя грешката да тръгна натам в почивен ден. Някой хора нямат елементарен инстинкт за самосъхранение а това, че може да претрепеш някой случайно попаднал там въобще не е на дневен ред.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 18 Авг 2025, 11:13

Аз за това спрях да карам по такива "известни" пътища. Ей го, тая година не помня даже да съм карал Кричим - Девин. Почти всеки уикенд, вкл. и този има катастрофи с мотори. Нещо леко взех да се понапрягам от дебеланковци, където едвам се събират в кожения екип да ме избутват от линията, по която си карам, само защото са някаква псевдо групичка, която си е въобразила, че прави етап от MotoGP. Но пък обичам да карам зад тях да гледам как ляга в завоя за части от секундата, супер рязко и със супер нелогична линия, колкото да се похвали там с 360 камерата после в тик тока. А още по-интересното за мен е, че успявам да пазя тяхното темпо без да си давам особен зор и да правя разни малоумни неща по завоите и това при все, че за себе си претендирам, че мога да карам като екскурзиант/пътешественик а не спортяга.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от v_p_m » 21 Авг 2025, 14:39

Само да напомня на притежателите на мотоциклети БМВ /ако има такива :mhihi: / че до 31 този месец е срока за резервации за националната среща.
Срещата ще се проведе 25-28.9 в град Приморско :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 05, К25 06

Мнение от NiksGS » 27 Авг 2025, 17:49

Много хубаво, дай някакъв контакт - телефон, мейл, сайт, за повече информация.
Ultimate Riding Machine

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 28 Авг 2025, 10:53

Дойде време за смяна на едната машина с друг тип. Ако някой проявява интерес към Kawasaki Ninja ZX-6R 2007 г. да свирка. Екземпляра е читав и ще е добре да отиде при някой мераклия който да си спести приключенията с разни джамбази.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

Предишна

Назад към Извън Темата