За парфюмите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: За парфюмите

Мнение от Don_Diego » 23 Апр 2025, 22:20

Колко го взе Ренесанса? Аз го дебна от два месеца и все изтървам да го отстрелям на промоция като е :banghead:
Последно изпадаше около 200лв ама изведнъж изчезна от пазара. Как е като трайност и проекция?

Нишането на добра цена си го взел, аз преди няколко месеца взех Х версията на подобни пари (100мл) за подарък :bchug:

В началото на месеца шефа ме зарадва с един Smoking Hot by Kilian за рождения ден :lalala:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 23 Апр 2025, 22:20

Не искам да те подведа, колега. НО наистина си заслужава :)
Чуденката беше между Naxos и Renaissance, избрах Renaissance'а и грам не съжалявам.

Don_Diego написа:Колко го взе Ренесанса? Аз го дебна от два месеца и все изтървам да го отстрелям на промоция като е :banghead:
Последно изпадаше около 200лв ама изведнъж изчезна от пазара. Как е като трайност и проекция?

160еu. Като трайност спокоойно издържа около 8-9ч. Силаж и проекция мога да определя като умерено-силен, за свежо ароматче не е никак зле :)
Последна промяна Exclusive89 на 23 Апр 2025, 22:33, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 23 Апр 2025, 22:22

Naxos е топ тупалка, първия ми нишов и оттам се отвори кутията на Пандора :mhihi:
Но е повече за студените месеци, лятото няма носене особено след като поотлежи малко
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 23 Апр 2025, 22:38

Начии към ноември/декември мога да си направя един подарък :bchug: :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 23 Апр 2025, 22:47

Доверявам ви се!
Capture.JPG

Изчезнал ми е ежедневният, любим и много банален Acqua di Gio 300ml. :(
Взех си 200. :|
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 18 Юли 2025, 22:17

Продължава да расте колекцията...две нови попълнения, едно от почивката в Рим и едно от инцидентно посещение в магазина в София днес :mhihi:
Едното лятно, другото зимно..много доволен и от двете :lalala:

Byron Parfums Mula Mula - плодов, свеж, ванилия и джинджър в основата, унисекс. Идеален за лятото. 8+ часа без проблем. Травел сет, че цената му беше космическа :help:
Kajal Lamar Noir: тежка бомба...брутална проекция в началото...кожа, малко плодове, малко oud...много съм впечатлен. Може би най-успешната ми сляпа покупка. Очаквам да е вечен като трайност...след 4тия час отслабва проекцията, а аромата става още по-добър :lalala:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 18 Авг 2025, 14:25

Не подкрепям криминалната дейност, но щом не съм аз ощетен я преживявам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Един тестер Chanel Allure Homme Sport изпадна, уж загубен от duty-free :mhihi: Много съм доволен, стара класика, задължителна за всяка колекция :bchug: :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Авг 2025, 14:56

някой може ли да ме ориентира с какво да се пръскам? ходя неглиже, маратонки, къси гащи, тениски - лятото, дънки и худи/жилетка през зимата

любимо на аромат ми беше one million silver, ама го няма вече :confused: , не държа на нищо като марка и/или аромат, приемам всякакви предложения :idea:

аз ползвам

Изображение

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 18 Авг 2025, 15:06

Нещо свежо в такъв случай (за лятото)
От по-бюдетните: Essential Parfumes Bois Imperial, Afnan Turathi Blue (клонинг на Bvlgari Tygar) също е супер, новия Afnan Supremacy CE също е много приятен и mass pleasing
L'Eau d'Issey Pour Homme by Issey Miyake, Versace Eau fraiche са вечни летни класики

За зимата аз предпочитам по-тежки и малко по-сладки парфюми, но не смея да препоръчам нищо, че е по-специфично
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exclusive89 » 19 Авг 2025, 10:39

Преди малко пристигна “Х” версията на Hacivat, отново топ аромат! Бих казал, че ми допада малко повече от оригиналната версия. Имам чувството, че е маалко по свеж. Мисля, че това е по-добрият вариант за лятото :lalala:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 19 Авг 2025, 12:14

vicho написа:някой може ли да ме ориентира с какво да се пръскам? ходя неглиже, маратонки, къси гащи, тениски - лятото, дънки и худи/жилетка през зимата

любимо на аромат ми беше one million silver, ама го няма вече :confused: , не държа на нищо като марка и/или аромат, приемам всякакви предложения :idea:

аз ползвам

Изображение

Изображение

Пробвай Armani- Code EDP или някоя разновидност на Armani - Stronger with you EDP. Подходящи са за ежедневни и като цяло всякакъв повод и трудно може да сбъркаш с тях. На мен тазгодишния SwY Parfum(тъмно червеното шишенце) най-много ми допада.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 21 Авг 2025, 15:01

vicho написа:някой може ли да ме ориентира с какво да се пръскам? ходя неглиже, маратонки, къси гащи, тениски - лятото, дънки и худи/жилетка през зимата

Горе долу и аз ходя така поне едно 75% от времето и най-често ползвам ето това:

Изображение

Едното е афтер шейф та след бръснене се връзва супер. Иначе вечер като излизаме любим ми е пак Шанел само че Платинум Егоист, а този по долу стои някак си между двата, става и за ежедневно и вечер като също има и афтер шейф при него.

Изображение
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Предишна

Назад към Извън Темата