Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Бисери от форума

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Май 2025, 19:05

alx написа:Тука е пълно във Вермонт, Мейн и Ню Хемпшир… за ултразвукова свирка не знам дали работи за мечките, но местните си закачат разни звънчета, че мечката да ги чува и да не я изненадат. Щото до колкото са ми разправяли хора дето почти всеки ден ги виждат- важното било да не я изненадаш. Особено ако има мече/та които са доста разсеяни и може да го стреснеш и тогава било опасното…

Аз лично като ходя из горите винаги нося някакво по- сериозен но практичен пистолет- я 10мм, я .45… веднъж съм виждал мече и не седях да видя къде е мама :mhihi:

И Данчо отговаря:

Jordana написа:То хубаво носят звънче , ама не е зле и някакво визуално предупреждение за мечката да се носи . Например жълта мигаща лампа като тия на велосипедистите . Щото ако е глуха мечката това звънче ще ти го навре отзад за нула време без да разбере че и звъниш на звънеца . :mhihi:

:ahah: :bowdown:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 16 Май 2025, 23:58

Щях да се разрева на тоя отговор на Жордана, изпреварил си ме да го сложиш тук :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 22 Май 2025, 17:20

TNT написа:
steeN написа:.не някаква дерибейщина за Бг пазара, като например софтуер специфичен за някой тежко регулиран сектор... .

Може и за не много регулиран пазар. Примерно нещо като смарт гривна, ама за домашна ракия :mhihi: НашиО да си следи колко градуса е изпил, с какво темпо, на какви глътки и т.н. Бонус точки, ако приключи с биричка/винце. На запад да си броят крачките, тука чашките :ok:

От Евро темата.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Май 2025, 19:02

enigma написа:
alx написа:
enigma написа:
Top Gun Maverick написа:, а при Мерцедесите всичко е поза, поза и пак поза с брутални лъжи.

Абсолютно, тези са най-големите комплексари. :ok: Имах един познат навремето със s320, беше му сложил s600 и разправя “ето само една значка и аз имам самочувствието като 600” :mhihi: Едва ли не тези, които си взимат истински 600 са балъци :mrgreen:

Балъци са я… щото като имаш пари за с600 имаш пари и за с65 или с63 ама си ги пропуснал заради… генерална балъщина… ае, с63 може да не е в духа на с600 щото е доста вокален и леко екстровертен, ама с65 е всичко което е с600 плюс това което му липсва… това човек да си купи с600 е налко като от торбата с п… да извади к… :angel:

То ясно, че са все за мельонери, ама с65-то е едно $50к отгоре май … това си е един уикенд във Велинград :mhihi:
Освен това с600 е по-добрата платформа за бронировка.

С65 си е определено за карачи де, не за позьори :ok:

Така де, скъпо удоволствие е Велинград наистина. :mhihi: Схващаме родната ирония. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 29 Май 2025, 8:19

zAcK написа:На ганьопитекът никой нищо не мо'е да му каже, щото той сам си преценя, мишкииии :idea: :help: :help: :help:

Ганьо е велик, на 42 морета, бори злия Запад, джендърите, еврото, канадците, де крадат златото, норвежците, де взимат децата
и културата му е поне 17 левъла над тия на останалите нации, щото той е по-древен дори и от древните древляни... :censored:

С 2,67 промила алкохол в кръвта е бил шофьорът, причинил катастрофата на горски път в района на село Брезе, при която загина 10-годишно дете. Водачът е обвинен за умишлено престъпление.

Това стана ясно по време на брифинг на административния ръководител на Окръжна прокуратура-София Наталия Николова и заместник-окръжния прокурор на София Христина Лулчева.

Инцидентът стана на 24 май. Шофьорът, детето, баща му и компания били в планината. Бащата знаел, че шофьорът е пил, но се качил със сина си в автомобила.

Той е по-древен дори от древните древляни. :mhihi: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 13 Юни 2025, 8:45

Моджо написа:В бг-alieno. Върви с пистата за излитане/кацане, кула и две дежурни авиодиспечерки. Резервен силикон за цици и три гуми без грайфер. Четвъртата я дават само ако минеш край Кремъл и снимаш Путин на прозореца.

:lol:
От всичко за електрическите коли.
Laugh...
Cry...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Юни 2025, 21:40

TNT написа:Мани турците, след 50 години от Стийн ще станеш Аладийн :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По повод ако мюсюлманите тръгнат на запад. :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Юли 2025, 7:48

steeN написа:Въпреки реакциите на пилот на миг 29, семи сликовете, безбройните курсове за рали пилот в youtube и не на последно място боядисаните спирачки човекът отзад не успял да спре заради калпавият асфалт. А тия джипове как спират, направо пускат котва. Сега тъпите куки ще му пишат някаква глупост като несъобразена скорост и неспазване на дистанция. :dunno:

:ahah: Написано по повод многобройните оплаквания навсякъде как пътищата са ни виновни за катастрофите, хлъзгавия асфалт и т.н.
Ето и статията:

zAcK написа::ok:

https://www.bulnews.bg/article/489772

Първата катастрофа по новия скоростен път Ботевград-Мездра вече е факт, видя първо агенция BulNews.
Само 30 минути след отварянето на трасето две коли се „нацелиха“.
Инцидентът е станал малко преди Ребърково в посока железничарския град. Сблъскали се лек автомобил БМВ и джип. Баварецът се движел зад другото возило, което намалило скоростта си и последвал лек удар в задната му страна.
Произшествието е на чисто нов, четирилентов участък.
На мястото пристигна полиция и след като случаят бе описан, само за минути колите бяха преместени от пътното платно.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 17 Юли 2025, 17:54

TNT написа:С тоя ВИН проверка вече почнаха да светят коли :mhihi: Един приятел даже видя, че неговата е въртяна... ДВА ПЪТИ :mhihi: Втория път е минус 124 000км :driving: Т.е. втория път е врътната поне 150к, и от първия...а бе общо взето на колата километрите са в евро :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Резултат от въвеждането на онлайн проверката за километрите на автомобилите при ГТП. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 14 Авг 2025, 9:57

dankata написа:Е много ясно, че е Дева.
Дееева тоя, дееева оня.
Дееева тая държава, дееева тия закони....

:clap:
От темата за емиграцията, относно зодията на Zack. :lol:
Laugh...
Cry...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Авг 2025, 16:15

empar написа:Някой нещо за костинбродския дрифтър да сподели? Ъндърграунд легенда от ранга на мушамата ли е? Някой познава ли го? Какви времена дава на ринга? :mrgreen:
Малко по-късно се оказа, че въпросният символ на града ще струва поне 500 хилки да се ремонтира.

Мостът е бил поддържан всяка година и е бил в добро състояние - чисто техническо.

Загуби се Боримечката да каже, но нещо не ми се връзва добро техническо състояние на мостово съоръжение и кола тежаща 1500кг на първа да го тотализира чак така. :conf:

На главната у наше село два пъти падаха стълбове от пияни кретени и в двата случая ЧЕЗ успяха доста бързо да ги осъдят и да си платят щетите. Сумите бяха нещо от порядъка на 2к и в двата случая. Единият урод, горд от себе си, отиде даже да си го надпише чисто новия бетонен стълб, че е негов...
Таа, що и тоя талант на родния моторспорт не си плати сега моста? Звучи ми като чудесна превантивна мярка! Да го плащат три поколения напред и да се гордеят със себе си. Едно време мостовете са ги кръщавали на майсторите, които са ги строили. Времета се променят обаче...
-Бреййй, тоя мост е кръстен на вашата рода?
-Да, прадядо ми с едно БМВ му е*а майката!

:mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Авг 2025, 17:19

ildivvy написа:
b_u_b_o написа:
ildivvy написа:Според мен, има реална възможност за второто... Вече сме в Шенген и никой няма да го спира по граници и т.н.

18 годишния пикльо според теб ще избяга в страна е ЕС и ще се укрива години? Как точно си го представяш това не знам. Или тате полицай ще си тегли заплатата и ще му ги праща в плик в някое село в Полша примерно? :dunno:

По тази логика всеки може да се укрие, давай в момента в който се повдигат обвинения срещу някой да го прибираме да си седи в ареста докато съда се накуми да отсъди, пък ако случайно отсъди невинен ще му плащаме там и кой от къде е... :kuku:

По-скоро ще дръпне за Турция през някоя друга граница... Или пък да го пускат! За какво да го държат? И книжката да му върнат - той повече така няма да прави!

TNT написа:
b_u_b_o написа:
Много филми гледате, какво ще прави тоя 10 години в една страна на границата междуориента и европа

Ти не си ли гледал Рамбо Първа кръв ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah: LMAO

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 21 Авг 2025, 12:03

enigma написа:
Top Gun Maverick написа:80000 лв...чудо. Да се биеш в армия за която знаеш, че човешкия живот не значи абсолютно нищо, доказано в историята векове наред.
Да се запишеш в американската към някоя мисия срещу някакви индианци от типа на Ирак или Афганистан може би си струва за някои да се замислят. Ама на подобен тип война мисля, че трябва да си много отчаян, много голям националист или много...не знам там какви неща още, ама все кофти. Това нали погледнато от нашата призма, на масовия свободен човек. През погледа на останалите руснаци в Русия не знам как е, понеже много годни се изнесоха първите дни още като чуха слуха как може да ги призоват.

Е не е толкова лоша оферта ако операцията върви към края си. Все пак това са само чистите пари, вероятно и данъчно необлагаеми. Освен това имаш режийни - храна , патрони, телефон, интернет ( нали комуникират през телеграм и сигнал ) :ok: Също можеш да си набереш нови телевизор, пералня , хладилник и тн

Няма да си тръгват с празни ръце я. Американците в Афганистан оставиха желязо, братушките от където минат, трева не никне. :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 25 Авг 2025, 9:56

alx написа:
Spunky написа:
alx написа:Кажи го на професионалните покерджий това…

Колкото по на високо ниво са опонентите, толкова по-малко tells са фактор. Абсурдно ти е сравнението, особено като знаем, че ти по дифолт си в грешка, заради отрицателния тест. Не можеш да разграничиш притеснен човек от лъжещ и си рисуваш някакви конспирации, при свършен факт. Липсват ти няколко нива от картинката и ще си лесна жертва при преговори :D

Работата ми е да “преговарям”. За големи цифри. Та професионално и житейски много рядко са ме лъгали без да знам, че са. Факт. Само жената трайно и качествено ме излъга ама друга тема :mhihi:

А това което описва топ гън-а е друго. Това са сценарии които от опит знаеш, че шанса да те излъжат е голям. Това се учи със статистика като ти се случат тия неща- знаеш как най- вероятно ще свършат. Аз говоря за друго- умението като те питам кво си правил снощи и като ми кажеш “ходих на кино” да знам в 9 от 10 случая, че си ме излъгал или казал истината. Общо взето като научиш това онова за поведението на нетренираните хора дс знаеш, че това което ти кажат попада в една от три категории- казва истината, лъже, не е сигурен/ не помни точно. Тия неща са заучени положения.

А това което енигмата пише е развитие на това зс което говоря. Тези tells са толкова универсални, че има вече ИИ системи за разпознаване на “интересни” хора в тълпа. Викат му frictionless detection и го ползват в момента за флаг- ване на хора потенциално носещи огнестрелно оръжие- стадиони, увеселителни паркове и тн.

Примерно ето тези… https://xtractone.com/

Аман от новобранци ей…

Class dismissed

mr_petroff написа:Ааа, значи ти си бил прототипа на детектора на лъжата :bowdown:

:ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 31 Авг 2025, 23:10

zvetiko написа:Като цяло перспективата никъде не е добре и ще става още по-лошо- САЩ източват колонията си преди да я закрият, ЕС се кани да воюва с Русия, ние строим най-голямата фабрика за барут, фабрики за снаряди. Докато дойдат руснаците да почистят, докато спадне радиацията, докато китайците възобновят икономиката ще мине време.

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Предишна

Назад към Извън Темата