Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Re: Мотористите във форума!
Аз карам с Rev'It Eclipse 2 и тая мрежа на седалката дето си сложих ама не е много добре положението, да не кажа хич.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Аз също съм с този панталон и при мен положението не е цвете, то като си седнал и по къси гащи да си няма много разлика, просто никакъв въздух не минава. Карам и с някакво термо бельо Under Armour HeatGear. Поръчах мрежа за седалката Cool Covers с надеждата поне малко да върти въздух, но още не съм я тествал. Поне ще знам, че съм направил всичко възможно. (Овча кожа няма да си сложа на седалката.
)

Аз над 25 градуса като е карам с яке ревит еклипс 2 и мото дънки и е перфектно до към 30-31 градуса. Даже с това яке е по-хладно в движение отколкото ако карам по тениска. Над 31-32 градуса с каквото и да се кара си е жега пък кой квото ще да разправя.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
ildivvy написа:Иначе, слагаш едни къси гащи и си готов!
Ако знаеш една пчела как ми влезе в крачола...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Че какво лошо има да нажили малко тоягата? Жената по-доволна ще остане
Аз карам с дънки, че не мога да си позволя да ме жили нещо по пикалото, щото имам друг проблем.

Аз карам с дънки, че не мога да си позволя да ме жили нещо по пикалото, щото имам друг проблем.

gromovich написа:Препоръчайте летен панталон с добра вентилация. Понастоящем карам с мото дънки, ама макарите завират яко в жегите.
Dainese Drake 2 Super Air Tex
Редовно карам на 30-35Ц и се понася, докато си в движение.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
enigma написа:gromovich написа:Препоръчайте летен панталон с добра вентилация. Понастоящем карам с мото дънки, ама макарите завират яко в жегите.
Dainese Drake 2 Super Air Tex
Редовно карам на 30-35Ц и се понася, докато си в движение.
И аз съм хвърлил око на точно този модел и ще ходя да го погледна