Море 2025г.?!...
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Море 2025г.?!...
И аз се върнах от морето - супер тази година. Пътуването беше нормално, 2 часа по-бързо спрямо тапите миналата година. Изглежда бая съм висял миналата година, щото разхода беше близо литър надолу сега. Плажовете бяха вдигнали консумацията +5 евро консумация, спрямо миналата година. Тези с 20 евро само за сянката, отделно консумация, фалирали - нямаше ги тази година и беше свободна зона на тяхното място
Цените по кръчмите си растят както обикновено - бавно, но славно. Едната популярна таверна беше вдигнала по-сериозно и се виждаше по свободните маси.
Лошото беше, че тая година ми се искаше още 2 дена

Лошото беше, че тая година ми се искаше още 2 дена

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Приятно съм изненадан от тридневен уикенд в Равда , не бях ходил , хареса ми всичко
. Гледам по пътищата покрай и за морето масово се движат ретро коли с полска регистрация облепени с лепенки и много багаж по капаци и покриви . Жук , Фиат/полски/,Лади,Нива от първите, Полонез, Фиат 500 /оригинала/ и мн. други от този вид .Йанг таймери в движение , много ме кефят
. Последния месец съм видял поне 200 такива , някаква мода ли е , кво ли:dunno: И всички са с регистрация PL .

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... WimQ-Ox2Gg
За който има планове за тези дати
На 2 и 3 август от 10:00 часа ще бъде временно затворен за движение пътят за Гърция през прохода "Маказа“.
За който има планове за тези дати

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
mr_petroff написа:Приятно съм изненадан от тридневен уикенд в Равда , не бях ходил , хареса ми всичко. Гледам по пътищата покрай и за морето масово се движат ретро коли с полска регистрация облепени с лепенки и много багаж по капаци и покриви . Жук , Фиат/полски/,Лади,Нива от първите, Полонез, Фиат 500 /оригинала/ и мн. други от този вид .Йанг таймери в движение , много ме кефят
. Последния месец съм видял поне 200 такива , някаква мода ли е , кво ли:dunno: И всички са с регистрация PL .
Тия въпросните ги засякохме преди 6-7 година в Гърция. Някакъв събор на ретро коли от Полша. И аз се кефех, докато не видях неща, които не съм виждал в студентските си години и в Студентски град. На третата им вечер един ни се изпика върху палатката. Набих го и на сутринта в 6 си тръгнахме

bum_bum написа:Тия въпросните ги засякохме преди 6-7 година в Гърция. Някакъв събор на ретро коли от Полша. И аз се кефех, докато не видях неща, които не съм виждал в студентските си години и в Студентски град. На третата им вечер един ни се изпика върху палатката. Набих го и на сутринта в 6 си тръгнахме
Мисля, че с това темата се изчерпа. Може да я заключвате

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Полски "ретро" автомобили - значи някакви комунисти са тези.
Прав беше Рейгън, че комуниста трябва да го биеш където го видиш, все има за какво. За предпочитане преди да ти се е "изпикал на палатката".
Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено. Другото - като си хареса нещо и успее един път да си го завлече в стаята законово си става негово.
Прав беше Рейгън, че комуниста трябва да го биеш където го видиш, все има за какво. За предпочитане преди да ти се е "изпикал на палатката".
Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено. Другото - като си хареса нещо и успее един път да си го завлече в стаята законово си става негово.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Така като го каза не беше ретро клуб, а точно соц май. Т.е. баш някакви соц носталгици.enigma написа:Полски "ретро" автомобили - значи някакви комунисти са тези.
Забравил съм вече, че беше отдавна, но бяха все Лади, пЛоски фиатчета, жиги, полонези, шкоди и подобни.
Ако е имало и западни коли щях да помня и със сигурност щях да имам и снимки.
Страшни свине и заради тях си тръгнахме 2 дни по-рано, защото иначе сигурно щях да ме строшат на другия ден.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено.
Тука също имаше подобен случай на плажа с един дето пикаеше върху пицата на хората . Обаче се оказа че имал право да пИка където иска , а оня дето му счупи ченето бил виновен ..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Направих си автоасистънса, здравното утре или вдругиден /че не ми се чакаше днес/. Колегата се върна от Врахос вчера, уточнили сме подробно маршрута, яденета, магазинчета,работи...да изтегля некое и друго евро и това ще му е. МОРЕЕЕЕЕ!!!!!
Хм,хм...