Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Море 2025г.?!...

Мнение от TNT » 14 Юли 2025, 10:53

И аз се върнах от морето - супер тази година. Пътуването беше нормално, 2 часа по-бързо спрямо тапите миналата година. Изглежда бая съм висял миналата година, щото разхода беше близо литър надолу сега. Плажовете бяха вдигнали консумацията +5 евро консумация, спрямо миналата година. Тези с 20 евро само за сянката, отделно консумация, фалирали - нямаше ги тази година и беше свободна зона на тяхното място :wave: Цените по кръчмите си растят както обикновено - бавно, но славно. Едната популярна таверна беше вдигнала по-сериозно и се виждаше по свободните маси.

Лошото беше, че тая година ми се искаше още 2 дена :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 16 Юли 2025, 15:53

Приятно съм изненадан от тридневен уикенд в Равда , не бях ходил , хареса ми всичко :yes: . Гледам по пътищата покрай и за морето масово се движат ретро коли с полска регистрация облепени с лепенки и много багаж по капаци и покриви . Жук , Фиат/полски/,Лади,Нива от първите, Полонез, Фиат 500 /оригинала/ и мн. други от този вид .Йанг таймери в движение , много ме кефят :D . Последния месец съм видял поне 200 такива , някаква мода ли е , кво ли:dunno: И всички са с регистрация PL .

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Юли 2025, 14:41

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgari ... WimQ-Ox2Gg

На 2 и 3 август от 10:00 часа ще бъде временно затворен за движение пътят за Гърция през прохода "Маказа“.

За който има планове за тези дати :wave:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Юли 2025, 17:45

mr_petroff написа:Приятно съм изненадан от тридневен уикенд в Равда , не бях ходил , хареса ми всичко :yes: . Гледам по пътищата покрай и за морето масово се движат ретро коли с полска регистрация облепени с лепенки и много багаж по капаци и покриви . Жук , Фиат/полски/,Лади,Нива от първите, Полонез, Фиат 500 /оригинала/ и мн. други от този вид .Йанг таймери в движение , много ме кефят :D . Последния месец съм видял поне 200 такива , някаква мода ли е , кво ли:dunno: И всички са с регистрация PL .

Тия въпросните ги засякохме преди 6-7 година в Гърция. Някакъв събор на ретро коли от Полша. И аз се кефех, докато не видях неща, които не съм виждал в студентските си години и в Студентски град. На третата им вечер един ни се изпика върху палатката. Набих го и на сутринта в 6 си тръгнахме :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Юли 2025, 18:42

bum_bum написа:Тия въпросните ги засякохме преди 6-7 година в Гърция. Някакъв събор на ретро коли от Полша. И аз се кефех, докато не видях неща, които не съм виждал в студентските си години и в Студентски град. На третата им вечер един ни се изпика върху палатката. Набих го и на сутринта в 6 си тръгнахме :mhihi:

Мисля, че с това темата се изчерпа. Може да я заключвате :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 24 Юли 2025, 18:51

Полски "ретро" автомобили - значи някакви комунисти са тези.
Прав беше Рейгън, че комуниста трябва да го биеш където го видиш, все има за какво. За предпочитане преди да ти се е "изпикал на палатката".

Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено. Другото - като си хареса нещо и успее един път да си го завлече в стаята законово си става негово. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Юли 2025, 21:28

enigma написа:Полски "ретро" автомобили - значи някакви комунисти са тези.
Прав беше Рейгън, че комуниста трябва да го биеш където го видиш, все има за какво. За предпочитане преди да ти се е "изпикал на палатката".

Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено. Другото - като си хареса нещо и успее един път да си го завлече в стаята законово си става негово. :ok:
Така като го каза не беше ретро клуб, а точно соц май. Т.е. баш някакви соц носталгици.

Забравил съм вече, че беше отдавна, но бяха все Лади, пЛоски фиатчета, жиги, полонези, шкоди и подобни.
Ако е имало и западни коли щях да помня и със сигурност щях да имам и снимки.

Страшни свине и заради тях си тръгнахме 2 дни по-рано, защото иначе сигурно щях да ме строшат на другия ден.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Юли 2025, 2:08

Това ми напомни като малък по време на соца бях на някакъв лагер на морето. Имаше хлапе на едни номенклатурчици, което имаше едни странни разбирания за правилата в живота. Едното беше като каже "аз съм пиян" - смята че всичко му е позволено.

Тука също имаше подобен случай на плажа с един дето пикаеше върху пицата на хората . Обаче се оказа че имал право да пИка където иска , а оня дето му счупи ченето бил виновен .. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 28 Юли 2025, 10:51

Направих си автоасистънса, здравното утре или вдругиден /че не ми се чакаше днес/. Колегата се върна от Врахос вчера, уточнили сме подробно маршрута, яденета, магазинчета,работи...да изтегля некое и друго евро и това ще му е. МОРЕЕЕЕЕ!!!!!
Хм,хм...

Предишна

Назад към Извън Темата