За самолетите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: За самолетите

Мнение от Jordana » 15 Юли 2025, 6:10

Наистина не е същото като едно време да летиш между двата континента и доста хора се отказват .... :dunno:
https://www.youtube.com/watch?v=pZacv03Zx_Y
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 15 Юли 2025, 7:00

По добре дебели лелки стюардеси , отколкото мазен гей /нещо м/у циганин и латинос/ с обица на носа :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 28 Юли 2025, 3:16

WOW....

Случая с тази лелка от преди няколко дена е доста коментиран из повечето групи и форуми за пътувания. Не знам кой крив и кой прав, те че Раян са си мизерници едно на ръка. Обаче явно и лелката си го е изпросила.

https://www.facebook.com/nikolay.stefanov.904/videos/1378205829917612

https://www.dailymail.co.uk/news/article-14944463/Ryanair-passenger-SOBS-stopped-boarding-plane-hand-luggage-large.html

https://www.youtube.com/watch?v=VN5LwZMNos0
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 28 Юли 2025, 4:05

Ами… искат да летят за без пари с тия измислени авиолинии и после реват… :dunno:

Обаче какъв бордър полис са тия шишковци… представям си как тичат да гонят терористи в терминала :mhihi:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 28 Юли 2025, 5:11

По повод случая и аз съм на мнение, че имаме поредния селски тарикат-лелка. Цял самолет пасажери са успели да си приведат багажа в ред, а тя си рекла "еб-ла съм му мамата ко толкова, че е малко по-голям Шъ мине". Мен и за друго ме е яд. Има правила и те са за да се спазват и проблемът е, че все се намират някакви дето тръгват да ги защитават такива, вместо да бъдат порицани. Случаят с наркомана от Варна е същия. Сумати народ криворазбиращ демокрацията взе, че тръгна да го защитава.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 28 Юли 2025, 9:16

Аз поизчетох някои от коментарите и освен, че има такива които я защитават се появиха и някои които я познават лично. Някои са работили с нея преди доста години и изказаха мнение, че още тогава е била доста наперена и арогантна със силна доза самочувствие. Също така е еднолична собственичка на капитала на две фирми и живее във Виена, та не е като да не може да си плати. От авиокомпанията (колкото и мизерна да е) направиха изявление, че билета на въпросната лелка е да пътува само с дамска чанта, затова на бординга са и казали да си плати за куфарчето. В някои авиокомпании като Луфтханза и Еър Франс също мерят багажа на бординга и ако е над определени размери им го взимат и го пускат с чекирания. При други най-вече Българиа Еър е доста по разхлабено положението и много нашенци се възползват от това. Често може да видите как се е натоварил Ганьо с ръчно куфарче на колелца със солидни размери често превишаващи нормите, върху него сложил чанта, на гърба раница и естествено задължителната диагоналка, жена му селската пръчка и тя по същия начин. Толкова ли е сложно да поберат всичко в чекираните си куфари и да го пуснат при положение, че почти всички от изброените първия чекиран е безплатен, а някои като турците разрешават и втори чекиран. Не че ме бърка, да влачат колкото искат обаче заради такива, които не могат да поберат багажа над седалките си слагат и над съседните та за нас нормалните често може да не остане място и трябва да ги оставяме по назад или напред.

Off Topic: Колегата както спомена по горе за бордър полис какви са шишковци, подобни дебелаци имаше и в съседната тема "България на първо място по......." видеото дето скачаха по колите. Та като се замисля бе тези как са се оставили да стигнат до там, на първо четене ми идва да е от прекомерно употребяване на бира, особено съм ги виждал подобни из София дето си обръщат по една 2-3 литрова бутилка от онези пластмасовите на вечер. За друго не знам, какво толкова трябва да плюскат че да стигнат до подобно положение. Това отклонение малко и във връзка със темата за здравословния живот, колегата Бум ако чете да даде мнение, пък и други. :) :) :)
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 28 Юли 2025, 16:36

peshehodetz написа:Off Topic: Колегата както спомена по горе за бордър полис какви са шишковци, подобни дебелаци имаше и в съседната тема "България на първо място по......." видеото дето скачаха по колите. Та като се замисля бе тези как са се оставили да стигнат до там, на първо четене ми идва да е от прекомерно употребяване на бира, особено съм ги виждал подобни из София дето си обръщат по една 2-3 литрова бутилка от онези пластмасовите на вечер. За друго не знам, какво толкова трябва да плюскат че да стигнат до подобно положение. Това отклонение малко и във връзка със темата за здравословния живот, колегата Бум ако чете да даде мнение, пък и други. :) :) :)

То не е само до тях... за да носиш тази униформа трябва периодично някакви нормативи да покриваш.
Не знам много летища из Европа, но на Клотен или Скипхол такива карикатури не съм виждал.
По наше време такива граничари луди щяхме да ги направим, бой, гърч, тичане, скачане... не ги е срам, тюфлеци.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 28 Юли 2025, 18:00

То не е само до тях... за да носиш тази униформа трябва периодично някакви нормативи да покриваш
За да сложиш белезниците на луда бабичка бизмесеменка не ти трябат особени нормативи . Пускаш и електрошока белезниците и в лудницата да мре .. :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 28 Юли 2025, 18:58

Jordana написа:
То не е само до тях... за да носиш тази униформа трябва периодично някакви нормативи да покриваш
За да сложиш белезниците на луда бабичка бизмесеменка не ти трябат особени нормативи . Пускаш и електрошока белезниците и в лудницата да мре .. :dunno:

С две думи спиш спокоен такива като пазят шенгенската граница :ok:
Нали ги гледах наскоро и на изхода на софийското летище - двама полузаспали с автомати. Идваше им да им шляпна по един зад врата по навик, добре че се усетих, че не съм в правилната униформа :ok:
За сравнение на Клотен въоръжените двойки са винаги нащрек, обикалят, оглеждат, някои с куче - души :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 28 Юли 2025, 19:55

За сравнение на Клотен въоръжените двойки са винаги нащрек, обикалят, оглеждат, някои с куче - души :ok:
Да не си служил в някое поделение като това :
https://www.youtube.com/watch?v=Bt5cKg7DUr8
че още сънуваш кльона кучета автомати ... :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 28 Юли 2025, 20:29

Jordana написа:че още сънуваш кльона кучета автомати ... :dunno:

Ти разбираш ли, че това е граница ?! :mhihi:

Ето виж на Скипхолл, даже на велосипеди патрулират... :ok:

schipholl_p.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Предишна

Назад към Извън Темата