Пури и всичко за тях

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Пури и всичко за тях

Мнение от c04 » 24 Яну 2025, 18:47

Бехике за 150$ :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 25 Яну 2025, 13:27

Специално в Доминикана е най-добре да се пазарува от специалните магазини за пури и задължително да се пазариш - хич не я обичам тая цигания, но там е забавно като кажеш тръгвам си и започнат да те гонят с две кутии и да са съгласни с твоята цена За оригиналноста е сигурно, че вероятно може и да не са истински, но избора на марки е голям и листата вероятно са от там и са правени в местни фабрики.

Sent from my iPhone using Tapatalk

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Яну 2025, 16:37

В Доминиканата истински кубинки няма.

Но има много други (по) хубави пури които човек ако разбира може да си накупи на много изгодни цени.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 26 Май 2025, 2:36

Малко нови попълнения за из път, че утре тръгвам на двуседмично пътешествие. Надявам се да ми стигнат предполагайки че няма всеки ден да пуша.
Между другото да питам за хомидора на втората снимка. Бе нещо не ми държи влажност постоянно. Общо взето спазвам всички процедури дето съм изчел в гугул или гледал на ютуб. Обаче като го навлажня първите два до три дена качва над 80 процента влажност после пада между 65-70 и след това се закрепва на около 62 което не ми харесва много, ма де да знам. Предпочитам да ми я държи между 67 и 72. Не че ме бърка много, аз така или иначе в близост където живея има две вериги за пури и алкохол и ги взимам за няколко дена без да ги задържам много дълго но все пак.

ИзображениеИзображение

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Май 2025, 3:54

хюмидорчето е с “кадифе” за уплътнение и цип - няма да стане. трябва си дървена кутия за да уплътнява хубаво… и периодично да пръскаш ръбовете със дистилирана вода докато затегнат и държат.

но 60% не е зле така или иначе… пуши си с кеф и не го мисли…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Май 2025, 11:37

Преносимите не държат много време, особено като почнеш да пътуваш с него. Остави го на масата, на слънце и познай каква ще стане влажността вътре. Те са за пренасяне и временна "горе-долу" среда.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 08 Юли 2025, 2:18

Подариха ми ги наскоро. Двете по късите от дясно ги дръпнах вече. По тъмната ми се стори малко силна, а според описанието уж трябваше да е средна. По светлата ми дойде супер, много приятен аромат с привкусица на ванилия и кафе и много добре влиза с уиски. Другите две по дългите ги оставям за по нататък, че излизам един месец на сух режим.Изображение

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Предишна

Назад към Извън Темата