Автобокс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Re: Автобокс

Мнение от empar » 13 Май 2025, 11:01

TheDriver написа:Тези фабричните, които са на панти и отварят достъп до багажника изглеждат по-удобни.

Тъкмо ми попадна едно видео по темата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 13 Май 2025, 11:24

Точно това имах предвид. :yes:
Thule и други големи фирми(имаше едни поляци) също предлагат подобни готови решения с панта. Даже бях срещал и една система която беше с помощно колело и се отваряше настрани на панта, което допълнително олесняваше достъпа до багажника.

Моята самоделка беше точно така измислена. Тия от БМВ все едно са ми хакнали стария компютър :mhihi: Багажник за колела, който си е напълно функционален, а когато ще ходим някъде с много багаж, махам закопчалките за колелата и на тяхно масто завинтвам голяма кутия. Багажникът за колела, който бях намерил беше някакъв английски(масовка). Пичовете имаха цял двор с такива багажници и беше на смешни пари(10-20 паунда).

Осъзнах обаче, че на жена ми и камион да и дам, тя и него ще напълни, а товаро-разтоварната дейност аз я правя и прекратих инженерната работа по проекта. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 13 Май 2025, 11:59

TheDriver написа:Осъзнах обаче, че на жена ми и камион да и дам, тя и него ще напълни, а товаро-разтоварната дейност аз я правя и прекратих инженерната работа по проекта. :mhihi:

Това защо ли ми звучи познато? :mhihi:
Трябва мноооого рязко и неочаквано да вдигнеш размера на колата, че да я затрудниш и то ще е само временно, 1-2 пътувания максимум.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nxn » 08 Юни 2025, 19:57

Гледах скъпи. Гледах прости, в практикер намален с безплатна доставка има 320 и 480 литра, викам без пари може взема големия, но видях малкият на живо и всъщност дрехи и такива за 4 човека без проблем събира, та май за 170лв него ще взема и ако се наложи слагам. Само греди трябва да харесам.
https://praktiker.bg/bg/Avtoboksove-i-b ... 0/p/116019

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 07 Юли 2025, 22:19

Днес на магистралата, капака на един такъв бокс от практикер беше паднал по средата.
Няколко коли пред мен доста опасно се заиграха да го заобикалят.

Аз се чудех 'що масово тия евтините боксове ги увързват с въжета яко, като на стар москал щайгите на багажника отгоре :mhihi:

Внимавайте колеги с тия евтините боксове, да не разпилеете багажа някъде и беля да стане.

Аз съм с ей такъв: https://www.amazon.de/-/en/Genuine-Stor ... B075T98TD7.
От БМВ Англия го поръчвах, че излезе много по-евтин, от колкото от тук.

Само парите си дадох за него, ползвах го 10-тина пъти, докато децата бяха малки и ся само стои. Иначе е много качествен и съм доволен. Реално си е Туле.
Пробван, държи до 200, няма проблем

Най-добре взимайте под наем докато ви трябват. Не си заслужава да се купува, освен ако не го ползваш постоянно, за ски например.

Предишна

Назад към Извън Темата