проблем с дронаджия (оператор на дрон)
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: проблем с дронаджия (оператор на дрон)
TNT написа:nov написа:на около видима възраст между 43-50, демек непораснало дете.
Да не е някой от форума![]()
![]()
![]()
![]()
Аз ти казах, че ще е някой форумен

Ма тоз кара Алфа? Ма така кажете бе хора- някакъв мазохист ша доде- отиваш, звъниш и без нищо да казваш- една гора бой… после цял живот ще ти носи мед… тез с Алфите са такива 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Jordana написа:Чакаш да се заклещи на дръвото , издебваш го отзад , камшични удари , снаждане на дръво със алумин ...то тва по сложно от лов на вампир бе !
Кой казва, че трябва да го чакаш да се заклещи, ти нали си състезател по стрелба пък ти е сложно.

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
alx написа:Ма тоз кара Алфа? Ма така кажете бе хора- някакъв мазохист ша доде- отиваш, звъниш и без нищо да казваш- една гора бой… после цял живот ще ти носи мед… тез с Алфите са такива
А бе в интерес на истината голяма част от познатите ми с Алфи, освен че пак си купуват Алфа... като цяло нямат някакви големи проблеми и са доволни от колите. Може би идва от фактора, че старите доста се обезцяват и за стотинки купуваш сравнително нова кола на реални км. Аз бих се качил в Джулия

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
enigma написа:Jordana написа:Чакаш да се заклещи на дръвото , издебваш го отзад , камшични удари , снаждане на дръво със алумин ...то тва по сложно от лов на вампир бе !
Кой казва, че трябва да го чакаш да се заклещи, ти нали си състезател по стрелба пък ти е сложно.Толкова като не можеш да го нацелиш с камшичния удар - връзваш една ракета за тенис в горния край и успехът е гарантиран
Абе ти хубаво даваш съвети , ама мяташ само по кацнали на клоните дрони . Щото ако свалиш летящ дрон извършваш федерално престъпление и те водят на оня Тръмп Айлънд в кафеза при алигейторите .

https://www.youtube.com/watch?v=HT2eKZ-DViU
Последна промяна Jordana на 05 Юли 2025, 6:50, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
... и това с коловете и 'камшичния удар' не е баш така. Аз като си направих такъв 'инструмент', за да бутам гнездото на свраките на дървото срещу терасата, постигнах малък успех! Не се предвижда лесно накъде ще се изметне 'съоръжението'. Моето беше с кука накрая...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Еййй най- накрая една нормална тема… бахти скучния форум иначе 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
ildivvy написа:... и това с коловете и 'камшичния удар' не е баш така. Аз като си направих такъв 'инструмент', за да бутам гнездото на свраките на дървото срещу терасата, постигнах малък успех! Не се предвижда лесно накъде ще се изметне 'съоръжението'. Моето беше с кука накрая...
Това е защото си танкист и си свикнал всичко да върви по зададената траектория.

Естествено има по-ефективни решения, въпросът е колко искаш да инвестираш в ПВО...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ