Киномания
Модератор: Общи модератори
Re: Киномания
Top Gun Maverick написа:
Никой не казва нищо за Ф1...не съм го гледал още. Но предвид, че не е по истинска история, няма да има успеха на Rush или на Форд срещу Ферари.
Аз писах кратко в Ф1 темата. Гледах го уикенда, супер е. Приказка, миш маш от какви ли не реални ситуации и хора плюс топ гън маверик. Обратното на тия двата дето си споменал. Забавно време.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Дано, дано. Прилика с Маверик нормално, Джоузеф Козински е режисьор на двата. Не знаех обаче, че продуценти освен Козински и Брад Пит се явяват Джери Брукхаймър и...Люис Хамилтън.
Това обяснява негъра във филма, което беше малко прекалено за мен. В цялата история на Формулата, само Хамилтън е негър. Да речеш, че е филм за баскетбол, можеше всички черни да направят, ама тука...и той Хамилтън е някакъв мелез, а тоя в главната роля направо минава черното и синее.
Това въобще не го гледам на кино. Май и как филми нямаше да го гледам след първите няколко серии, но сина много зарибен беше по динозаври и ги гледахме у нас, че даже и един май на кино.

ildivvy написа:И поредния 'Джурасик парк/свят' излиза след два дена...
Това въобще не го гледам на кино. Май и как филми нямаше да го гледам след първите няколко серии, но сина много зарибен беше по динозаври и ги гледахме у нас, че даже и един май на кино.
Top Gun Maverick написа:което беше малко прекалено за мен.
Да си благодарен, че не беше черна обратна шофьорка. При положение, че е апъл продукция, беше доста трад. Спойлър - Брад Пит мина през шефинженерката, което беше най-реалистичната част

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Гледах Тъндърболтс - доста приличен и забавен филм. Последното толкова свежо нещо от марвъл бяха Пазитлеите на Галактиката (1). Последните 20 минути са тъпички, но поне има послание за по-малките или вече да го кажа - по-младите, зрители. Екшън има през цялото време, макар да е малко " по-ръкопашен" за разлика от Авенджърс. Приятно е и че woke-а не е прекалено дразнещ, дори може да се престорим, че липсва. Главния герой е жена, но да речем че е най-слабата от всички и здраво се излага в битките
Лична оценка 7/10 ....предвид трагедията в киното последните години , иначе реланта е и малко по-надолу.

Лична оценка 7/10 ....предвид трагедията в киното последните години , иначе реланта е и малко по-надолу.