Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Re: Киномания

Мнение от Spunky » 02 Юли 2025, 21:50

Top Gun Maverick написа:
Никой не казва нищо за Ф1...не съм го гледал още. Но предвид, че не е по истинска история, няма да има успеха на Rush или на Форд срещу Ферари.

Аз писах кратко в Ф1 темата. Гледах го уикенда, супер е. Приказка, миш маш от какви ли не реални ситуации и хора плюс топ гън маверик. Обратното на тия двата дето си споменал. Забавно време.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 02 Юли 2025, 22:00

Дано, дано. Прилика с Маверик нормално, Джоузеф Козински е режисьор на двата. Не знаех обаче, че продуценти освен Козински и Брад Пит се явяват Джери Брукхаймър и...Люис Хамилтън. :mhihi: Това обяснява негъра във филма, което беше малко прекалено за мен. В цялата история на Формулата, само Хамилтън е негър. Да речеш, че е филм за баскетбол, можеше всички черни да направят, ама тука...и той Хамилтън е някакъв мелез, а тоя в главната роля направо минава черното и синее.

ildivvy написа:И поредния 'Джурасик парк/свят' излиза след два дена...

Това въобще не го гледам на кино. Май и как филми нямаше да го гледам след първите няколко серии, но сина много зарибен беше по динозаври и ги гледахме у нас, че даже и един май на кино.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 02 Юли 2025, 22:22

Top Gun Maverick написа:което беше малко прекалено за мен.

Да си благодарен, че не беше черна обратна шофьорка. При положение, че е апъл продукция, беше доста трад. Спойлър - Брад Пит мина през шефинженерката, което беше най-реалистичната част :mhihi: А и го гледаш от твоето си такси. Има доста черни фенове на Ф1 заради Хамилтън и целта на филма е да докара всякакви нови фенове. Аз го гледах на частна прожекция с тия дето ходим да караме здраво по каньоните и 4ма са черни от тях. Един с 900кс ГТР, един с Ферари 458, един с Р8 В10 и един с Ф90 и М2 ЦС. Нормални хора и фенове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 02 Юли 2025, 23:24

Гледах Тъндърболтс - доста приличен и забавен филм. Последното толкова свежо нещо от марвъл бяха Пазитлеите на Галактиката (1). Последните 20 минути са тъпички, но поне има послание за по-малките или вече да го кажа - по-младите, зрители. Екшън има през цялото време, макар да е малко " по-ръкопашен" за разлика от Авенджърс. Приятно е и че woke-а не е прекалено дразнещ, дори може да се престорим, че липсва. Главния герой е жена, но да речем че е най-слабата от всички и здраво се излага в битките :D
Лична оценка 7/10 ....предвид трагедията в киното последните години , иначе реланта е и малко по-надолу.

Предишна

Назад към Извън Темата