Kое е последното нещо, което си купихте и НЕ сте доволни?
Модератор: Общи модератори
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Re: Kое е последното нещо, което си купихте и НЕ сте доволни
Аз от както си поръчвам чистачки от амазон.де проблеми нямам.
Преди след всяка зима взимах чистачки защото почваха да скърцат или мажат, всички скъпи марки съм пробвал, нищо не стана.
На Е90-то си купих чистачки от България щото дясната леко мажеше, изкараха 1 зима, върнах си старите които дойдоха с колата и продадох колата с тях, след 4 години.
Преди след всяка зима взимах чистачки защото почваха да скърцат или мажат, всички скъпи марки съм пробвал, нищо не стана.

На Е90-то си купих чистачки от България щото дясната леко мажеше, изкараха 1 зима, върнах си старите които дойдоха с колата и продадох колата с тях, след 4 години.

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Преди 3 години и половина и преди около 30 000 км за втори път от както я притежавам сложих на моята Е46 320д оригинален термостат, закупен от Ауто Бавария. Тези дни влязох в скрито меню и се оказа, че пак е сдал багажа, т.е. повече от 81-82 градуса не вдига (колата е фабрично с 1 термостат). Аман вече съсипаха я тази марка

Все повече се убеждавам, че съм направил правилен избор като си купих американка. Там поне оригиналните части са смешни пари. За справка в момента оригиналният термостат гледам за е46 (2003 г.) е 216 лв, а за Чалънджъра (2017 г.) оригиналният е около 80 лева. Преди 3 месеца пак на него трябваше да сменя двете ламбди сонди. Поръчах ги от САЩ с доставка 20 долара от там с DHL (във вторник ги поръчах и в петък бяха при мен) + ДДС, което платих тук + 28 лева за обработка на митническите документи. Цялата сметка беше около 200 лева.

Все повече се убеждавам, че съм направил правилен избор като си купих американка. Там поне оригиналните части са смешни пари. За справка в момента оригиналният термостат гледам за е46 (2003 г.) е 216 лв, а за Чалънджъра (2017 г.) оригиналният е около 80 лева. Преди 3 месеца пак на него трябваше да сменя двете ламбди сонди. Поръчах ги от САЩ с доставка 20 долара от там с DHL (във вторник ги поръчах и в петък бяха при мен) + ДДС, което платих тук + 28 лева за обработка на митническите документи. Цялата сметка беше около 200 лева.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ами...явно има нещо сбъркано, но какво е
...?

Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
DigitalExile написа:Аз от както си поръчвам чистачки от амазон.де проблеми нямам.
Има огромно значение дали колата е на открито или в гараж. Моята откакто е в гараж с един чифт карам по няколко години.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
In_Memoriam написа:DigitalExile написа:Аз от както си поръчвам чистачки от амазон.де проблеми нямам.
Има огромно значение дали колата е на открито или в гараж. Моята откакто е в гараж с един чифт карам по няколко години.

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Моята в купих 2009 г и от тогава да е "спала" на открито сумарно има няма 20 дни. Чистачките пак са жива трагедия
На мен мерцедеса ми е на двора....и чистачките са чук.
Йотата е в гаража и са говно...
Та...се тая...
Йотата е в гаража и са говно...
Та...се тая...